Tuleklaasi poleerimine
Tuleklaasi poleerimine
Ärge näkku lööge,kui väga loll küsimus aga sooviks teada kuidas ja kas üldse oleks võimalik tulede klaase poleerida(väikestest täketest vabastada????
Kunagi uurisin kah esitulede poleerimise kohta. Kokkuvõtvalt kinnitati seda, et kui tuleklaas on plastikust, siis saab väga edukalt poleerida tuhmi klaasi läbipaistvaks. Kui aga tulekaas on klaasist, siis ei pidavat seda poleerida saama. Seda väitsid ka firmad, kes poleerimisega tegelesid ning mina kedagi ei leidnud, kes selle töö ära teeks. Kuna minu e36-l on klaasist tuled, siis see üritus katki jäigi.
PS Kuigi olen küll ja küll kuulnud lugusid, kus isegi poleeritakse autode esiklaase... mille **** pärast siis tuleklaasid sellest erinevad.
PS Kuigi olen küll ja küll kuulnud lugusid, kus isegi poleeritakse autode esiklaase... mille **** pärast siis tuleklaasid sellest erinevad.

Selleks, et poleerida on vaja poleerida klaasist tugevama pastaga, kuna klaas ise on tugev siis selleks sobiks kivitolm, kas keegi tahaks sedasi poleerida ? , vaevalt, kuna plastik on pehme, siis allub ta samahästi laki poleerimise pastale.
Kes nüüd vastupidist väidab, siis müts maha !
Kes nüüd vastupidist väidab, siis müts maha !
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
Loe täpsemalt, seal kirjas, et poleerivad plastiktulesi! Ise olen tulesi poleerinud küll ja küll, kuid klaasist tuld võid kasvõi 3 päeva poleerida, midagi ikka ei muutu, plastikust tuled aga lähevad tükk maad ilusamaks. Ise olen teinud nii, et kõige pealt matistan tule ära 2500-se vesiliivapaberiga, siis 3M jämepastaga kriimud välja ja läikima ning peale seda 3M peenpastaga natuke veel rohkem läikima
tulemus on alati jäänud parem ,kui algul.

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 7 E65 735,E91 325D
- Kontakt:
http://www.neti.ee/cgi-bin/otsing?query=xerapol&src=webTige23 kirjutas:ehk seletad blondiinile ka mis selle all mõtled??? Kas on mingi võimalus ka ise teha? Kui keegi leiab aega, siis võiks seletada ja pakkuda omapoolse parima variandi... tänud
- Sten
- Huviline
- Peamine sõiduk: Trafic
- Kontakt:
Minule teadaolevalt on ainuke asi mis klaasi poleerib teemant poleerimskettad --originaalis mõeldud kivile -- osta saab neid kuid hind suht soolane ca 200 eek. tk ja jämedused 50 100 200 400 800 1500 3000 ja 10 000 st komplekti soetamine maksaks ca poolteist tuhat ja käivad need samuti poleermasina otsa ja on 115 mm diameetriga kui ma ei eksi .
Olen ise proovinud liivapritsis tulnud klaasi poleerida-- selline 4+ jäi läbipaistvus kuid täkete kohta ei oska rääkida kuna need sügavamad siis mahavõetava kihi paksus suht suur ja tööd hulka rohkem.
Olen ise proovinud liivapritsis tulnud klaasi poleerida-- selline 4+ jäi läbipaistvus kuid täkete kohta ei oska rääkida kuna need sügavamad siis mahavõetava kihi paksus suht suur ja tööd hulka rohkem.