valuvelje sirgeks ajamine
-
- Huviline
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Sõidan autoga nagu muiste, pole ammu nii sujuvat sõitu saanud, eks oma osa oli ka selles, et vahetasin kohta, kus rehve vahetada... Siin foorumis on päris mitmed tüübid Ago teenuseid kasutanud ja kõik rahule jäänud, kaasa arvatud mina. Muuseas- aega võttis see mingi paar päeva vaid... Julgen soovitada.
Muidu kumm on vaja ise endal maha võtta?AARE530 kirjutas:Sõidan autoga nagu muiste, pole ammu nii sujuvat sõitu saanud, eks oma osa oli ka selles, et vahetasin kohta, kus rehve vahetada... Siin foorumis on päris mitmed tüübid Ago teenuseid kasutanud ja kõik rahule jäänud, kaasa arvatud mina. Muuseas- aega võttis see mingi paar päeva vaid... Julgen soovitada.
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
-
- Huviline
Ma siis viisin ka eile õhtul oma velje sinna, täna saan kätte ja eks siis annan teada, kui pingist olen läbi käinud kas olen rahul
ja hind on tõesti väike, kui muidu pakuti Vihuris mulle selle töö hinnaks 1200 siis ma mõtlesin küll, et tüüp on sooda ja enam ma oma jalga sinna ei tõsta ka. Käisin ka peterburi mnt, seal hind ca 500-600 krontsa, kuid mul oli kiirelt vaja ja nad ei saanud teha, seega viisin siis Ago juurde. Nüüd aga ootame 

Alati truu BMW millega olen kindlalt teel :)
-
- Huviline
Anna sada prossa teada palju sul läks. mul oleks kaks velge vaja korda teha..seest nati kõver.Elvis525TDS kirjutas:rehv tuleb endal maha võtta ja velg peab puhas olema, kui sinna viid
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
-
- Huviline
Ise seal käinud ja kõik ok olnud.
Rehv tuleb ise lasta eemaldada jah, aega kulub jah nati, sest vana teeb rahulikult asja. Kehtib vanasõna "Tasa sõuad tuleb hästi"
Kui velg just südamikust väljas pole ja on ainult paine sees siis ta teeb ikka iga velje korda...
Minu neli sinna viidud velge olid enamvähem kõik kõverad, kusjuures tagumised veel eriti
Ma saan aru, et esimesed rattad käivad võib-olla mööda auke rohkem ja tee servi aga tagumised olid ikka kohe ilusti kõverad...
Seega kulu oli natukene rohkem mul, jahihooaeg oli ka muidugi
Mul olid 17" Borbetid ja peale sirgu ajamist ütles onu, et head veljed on päris kõvast sulamist ja ei tohiks enam kõveraks väga minna.
Tore oleks teada kuidas käib tagumiste rataste kõveraks ajamine
Rehv tuleb ise lasta eemaldada jah, aega kulub jah nati, sest vana teeb rahulikult asja. Kehtib vanasõna "Tasa sõuad tuleb hästi"
Kui velg just südamikust väljas pole ja on ainult paine sees siis ta teeb ikka iga velje korda...
Minu neli sinna viidud velge olid enamvähem kõik kõverad, kusjuures tagumised veel eriti

Ma saan aru, et esimesed rattad käivad võib-olla mööda auke rohkem ja tee servi aga tagumised olid ikka kohe ilusti kõverad...
Seega kulu oli natukene rohkem mul, jahihooaeg oli ka muidugi

Mul olid 17" Borbetid ja peale sirgu ajamist ütles onu, et head veljed on päris kõvast sulamist ja ei tohiks enam kõveraks väga minna.
Tore oleks teada kuidas käib tagumiste rataste kõveraks ajamine

Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!