Autoks E34 525 `91a.
Kes tegeleb asjade müügiga võib PS-i pakkumise teha?
Kuigi algul võib tunduda, ei ole see siiski õlitamisenali http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=22276Kustas kirjutas:Mul selline küsimus. Kas annab midagi ette võtta pidurite krigisemisega? Vahest häälitsevad nagu mingil trollibussil vms. Sai vahetatud see aasta kettad (B-osa) ja klotsid (A-osa). Või ei ole nendega midagi peale hakata? Loogiliselt asja võttes, siis ei saa sinna midagi teha.
Õlitamise nalju palun mitte pakkuda.
See kuulubki klotside vahetamise originaalkomplekti:arli kirjutas:Endal sai klotside vahetamisel sellist kraami sinna klotside metallosadele pandud ja ei ole kordagi vilistanud:
http://arli.pri.ee/index.php?act=pic&g_ ... ata&pilt=1
Esimeste piduriketaste hankimine lähiajal plaanis - oleks hea kui keegi oma kogemusi jagaks...kimmo kirjutas:Küsiks veelkord kogemusi nimetatud tootjate ketaste vastupidavuse kohta. Subjektiivseid vastuseid ei oota
Endal kogemus Brembo "tavaliste" ketastega: E30 all töötasid ilusti, E34 all hakkasid mõne aja pärast õrnalt vibreerima.
Kiirema sõidu ketastest soovitatakse Zimmermanni. kellelgi satub kogemusi olema?
Kaks korda olen ostnud miskised odavad tooted e24-le.kimmo kirjutas: Esimeste piduriketaste hankimine lähiajal plaanis - oleks hea kui keegi oma kogemusi jagaks...
endalgi oli mõni aeg tagasi ees esipidurite vahetushansu kirjutas:Aga klotsid? Brembo vist klotse ei teemeph kirjutas: Ise panin enda autole Brembo kettad. Teeb täiesti OEM tükke ka lisaks "tjuuningule".
Kuskilt tuleb ju lõivu maksta, olen aru saanud, et hea klots mis hästi peab, ka paratamatult kulub kiiremini ja kulumisega tekib tolm. Kuskilt Salomest saad kindlasti tolmuvabad klotsid, mis on aga nii kõvast materjalist, et hakkad siniseid kettaid tihedamini vahetama kui klotse ennast. Ja ega nendega eriti pidamist ka pole.wax kirjutas:Kuna klotsivahetus ees, siis ehk oskab keegi soovitada, millise tootja koltsid on kõige vähem "tolmuvabad"?
Veljed saavad 2 päevaga läbipaistmatu klotsitolmu kihi peale
Mul ka tagumised kolisesid ja panin papilaatsest materjalist tükid klotsi taha, silindri ja klotsi vaheleja enam ei kolisethend kirjutas:aga kas keegi miskit klotside kolisemise vastu ka oskab öelda? Liiguvad nad sadulas väiksemast august läbi minnes. Tekib vägagi vastik kolin mis ei ole kohe mitte kena. Koliseb siis see klots mis on silindri küljes ja mõlemal pol. Niipalju veel et kettad on uued ja klotsid ka Ferodo omad, ning sadulad ka suhtkoht norm korras. Osakb ehk kegi miskit aidata?