LED valgustuse lisamisega tekkinud voolukadu
LED valgustuse lisamisega tekkinud voolukadu
Tervist!
Ühendasin E39T tagumiste uste aknatõstuki nuppude pistikutesse E38 pealt pärit valgustustega ukselingid, pärast mida läksid mõlemate tagumiste kui ka esimese kõrvalistuja akna tõstuki valgustus tuhmimaks. Juhi nuppude valgus jäi samaks. Esimesi linke veel vahetanud pole, sest tahaks enne selle voolukadu põhjuse ja lahenduse saada. Siiani olen leidnud infot, et juhiuksel see ühendamine nii nali pole, lisaks veel, et facelift auto, ja pean vastavad vaheosad ostma, et need lingid sinna külge hakkaks, kuid see pole peamine probleem hetkel.
Ühendasin E39T tagumiste uste aknatõstuki nuppude pistikutesse E38 pealt pärit valgustustega ukselingid, pärast mida läksid mõlemate tagumiste kui ka esimese kõrvalistuja akna tõstuki valgustus tuhmimaks. Juhi nuppude valgus jäi samaks. Esimesi linke veel vahetanud pole, sest tahaks enne selle voolukadu põhjuse ja lahenduse saada. Siiani olen leidnud infot, et juhiuksel see ühendamine nii nali pole, lisaks veel, et facelift auto, ja pean vastavad vaheosad ostma, et need lingid sinna külge hakkaks, kuid see pole peamine probleem hetkel.
Re: LED valgustuse lisamisega tekkinud voolukadu
Lisaks veel küsimus, et kui hakkan ühendama 3,5v LED-e samma kohta, mille töötamiseks on vaja 220oomiseid takisteid, mis mul on olemas, siis kas see mõjutab eelnevaga seotud ka kuidagi?
On olemas ka ju 12 v lede
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Mul on nii 3,5v ledid, mis värvilainelt vastavad bmw sisu värvile, kui ka 220oomised takistid juba olemas.ooDDoo kirjutas:On olemas ka ju 12 v lede

220 oomi tundub vähe olevat, pigem 1 kilooomi kanti peaks takisti jääma 12+V toitepinge puhul. Mõõda multimeetriga mis vool sul sealt ledidest läbi käib. pisikese ledi voolutarve peaks jääma kindlasti alla 20 mA, pigem 10mA.
Ma ostsin need oomipoest ja müüja näitas isegi mingit lehte kus ta tehte tegi, et minu 12v autosse peaks sobima too 3,5v led koos 220oomise takistiga.
Need oomipoe müüjad on ennegi inimestele jama ajanudpka kirjutas:Ma ostsin need oomipoest ja müüja näitas isegi mingit lehte kus ta tehte tegi, et minu 12v autosse peaks sobima too 3,5v led koos 220oomise takistiga.

Sealsamas tõmbas küll mu silme ees lehe lahti kus luges ette kõik mis sellel ledil on, millalgi viitsin siis leian juhtme et proovida