kas on mõtet õli vahetada käigukastis?
kas on mõtet õli vahetada käigukastis?
e-39 525tds ! peale diagnostikat öeldi nii vaheta õli või tee remonti !
ja nüüd ei tea mis oleks mõistlikum _
ja nüüd ei tea mis oleks mõistlikum _
bmw
no jah aga kusimus selles kas aitab voi mitte_
bmw
ja vigade koodid on sellised 100 ja 104
Õlivahetus pidurdab asja nii kiiresti p..se minemast osaliselt.
Vana õli määrdeomadused on viletsad ning samui võib see sisaldada kulumisest tingitud metalli osakesi, mis kulumist kastis suurendavad.
Nii et vast esialgu vahetaksin õli ära ja vaataks siis mis edasi saab
Vana õli määrdeomadused on viletsad ning samui võib see sisaldada kulumisest tingitud metalli osakesi, mis kulumist kastis suurendavad.
Nii et vast esialgu vahetaksin õli ära ja vaataks siis mis edasi saab

E39 525 iA Sedaan
http://www.templiryytel.eu
http://www.templiryytel.eu
- Kristjan_K
- Huviline
Kas sinu autol oli muidu see nn. "eluaegne" õli kastis?parbmw- kirjutas:No mina vahetasin oma kasti õli ära ja siiani rahul, ~500km läbinud. Õli sundis vahetama see, et jõnksutas vahest harva ja nüüd siiani asi paistab korras olevat ja mida rohkem olen sõitnud seda puhtamini on vahetama hakanud, seega mina ei saa küll hetkel olla kasti õli vahetuse vastu
- Kristjan_K
- Huviline
Spido järgi ls 207000km kuid ei usu eriti et see õige.
No kui hakkas jõnksutama siis nii umbes 300-500km tagasi kuid seda väga harva, vahest kuus korra kaks (teiselt käigult kolmandale minnes). Nüüd olen üks 500km kindlasti läbinud ja jõnksutamist pole veel kordagi olnud ja kast vahetab käike ka puhtamalt.
No kui hakkas jõnksutama siis nii umbes 300-500km tagasi kuid seda väga harva, vahest kuus korra kaks (teiselt käigult kolmandale minnes). Nüüd olen üks 500km kindlasti läbinud ja jõnksutamist pole veel kordagi olnud ja kast vahetab käike ka puhtamalt.
V8
- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
Uurin ja pärin siin sellepärast, et endal peaks ka selle triki ära tegema, aga valdek suutis mind võimalusega, et kast kokku jookseb ära hirmutada, nüüd ei julge seda ennem teha, kui oleks kohe vastav summa võtta, et kast ära lasta remontida, ilma autota lihtsalt ei pääse liikuma kuidagi.
Et kuipaljud siis reaalselt on vahetanud seda "longlife" õli ja millise läbisõidu pealt. Ja kuipaljudel probleeme on ilmnenud, peale Eero ja Raivo? Endal hetkel ls ~145kkm.
Et kuipaljud siis reaalselt on vahetanud seda "longlife" õli ja millise läbisõidu pealt. Ja kuipaljudel probleeme on ilmnenud, peale Eero ja Raivo? Endal hetkel ls ~145kkm.
sinu kasti peaks kollane jah käima ainult, et tootja spetsifikatsiooni järgi ESSO LT 71141 mida müüs mulle ka UM kui kasti jaoks õli läksin ostma.parbmw- kirjutas:kuid olen siin lugenud, et aut. kasti sisse käib ikka kollane õli(nt. castrol tranzmax Z), seega võimalik, et mul oli õli juba kunagi varem ka vahetatud.Aga võibolla eksin.
Kuigi osadel modifikatsioonidel käib ka mingi Shell'i õli.
Muud tootja pole ette näinud, mis muidugi ei tähend, et need üldse ei sobi.
Viimati muutis Ragnar, 08.11.2006 16:24 27, muudetud 1 kord kokku.
No ennem oli punane õli sees ja siis kollast enam ei tohi panna/neid kokku segada, kuna kogu õli ju ei saada kastist kätte. Ise pidin punast sisse panema ometigi kollane castroli oli mul olemas ja plaanis oli see sisse panna aga töömehed ei tahtnud siis vastutust enda peale võtta kui 2 erinevat õli kokku segada.
V8
- Kristjan_K
- Huviline
Kust sa sellise töökoja leidsid, et töömehed vastutuse endale võtsid? Sellisel juhul võiks ju isegi vahetama minna sinna, läheb peeti kast, siis läheb, vähemalt ei pea ise remonti maksmaparbmw- kirjutas:No ennem oli punane õli sees ja siis kollast enam ei tohi panna/neid kokku segada, kuna kogu õli ju ei saada kastist kätte. Ise pidin punast sisse panema ometigi kollane castroli oli mul olemas ja plaanis oli see sisse panna aga töömehed ei tahtnud siis vastutust enda peale võtta kui 2 erinevat õli kokku segada.

Parandage mind, kui eksin.
aga kui viid UM-i?Kristjan_K kirjutas:Kust sa sellise töökoja leidsid, et töömehed vastutuse endale võtsid? Sellisel juhul võiks ju isegi vahetama minna sinna, läheb peeti kast, siis läheb, vähemalt ei pea ise remonti maksmaparbmw- kirjutas:No ennem oli punane õli sees ja siis kollast enam ei tohi panna/neid kokku segada, kuna kogu õli ju ei saada kastist kätte. Ise pidin punast sisse panema ometigi kollane castroli oli mul olemas ja plaanis oli see sisse panna aga töömehed ei tahtnud siis vastutust enda peale võtta kui 2 erinevat õli kokku segada.![]()
Parandage mind, kui eksin.
- Kristjan_K
- Huviline