Tere!
Küsimus järgmine. Olen Tartust, ja kust võiks leida punaseid või siniseid armatuuri tulesid? Ma mõtlen ikka korralikke, mis ka tooni annavad, mitte neid odavaid värvituid või siis katetega. Autoks siis 525 e28
tänud ette
Tahaks korralikke punaseid armatuuri tulesid
pirnide asendamist dioodidega pole plaaninud? Vasara tnval asub Bellum. tegeleb alarmidega (gemini reklaamid üleval) seal värvilised dioodid olemas, mis sobivad armatuuri pirnide pesadesse. ei tea ainult, kuidas e28-l armatuuri valgustus toimib, e30-l pirnide toonist abi polnud ja dioodid ei valgustanud piisavalt :-(
Mati @ 525`90
Kui armatüuri põhimõte on sul sama mis e34 siis ei ole peaaegu vahet kas sul seal punased või sinised pirnid sees. Asi on selles et bemu armatuuri selle tumeda kattekleepsu (millel on kujutatud kellad) all on läbipaistev plastikplaat ja selle kattekleepsu ja plastikplaadi vahele on pandud värviline kile (bemul oranzikas punane). Nii et kui tuunida tahad või midagi sinnakanti siis pead armatuuri laiali lammutama, eemaldama kleepsu, mida ise ei soovita kuna pärast pole sellest enam asja, kiskuma maha selle kile ja panema siis kas uue punase kile või siis üldse jätma kile toppimise ära ja panema värvilised pirnid.
Ühesõnaga suur jama ja õnnestumine pole täiesti kindel. Varuda tuleks kuskilt uus kleps nende seieritega, igaksjuhuks!
Ise olen lahti kiskunud selle armatuuri suure hurraaga kuid kilekiskumise juures jäi asi pooleli. Kuid on tutavaid kes on seda proovinud!

Ise olen lahti kiskunud selle armatuuri suure hurraaga kuid kilekiskumise juures jäi asi pooleli. Kuid on tutavaid kes on seda proovinud!
Viimati muutis Roger10, 05.05.2004 11:17 37, muudetud 1 kord kokku.