BMW varuosade hindade link?
BMW varuosade hindade link?
Kusagil oli link üleval kus sai toote koodi sisestades varuosa hinna teada.
bmw.ee/otsing/otsing.php vms aga minu teada kui ma seda kunagi hiljem proovisin enam ei töötanud äkki keegi saab mõne lingi anda kus näeks varuosade hindu toote koodi järgi?
bmw.ee/otsing/otsing.php vms aga minu teada kui ma seda kunagi hiljem proovisin enam ei töötanud äkki keegi saab mõne lingi anda kus näeks varuosade hindu toote koodi järgi?
Olen töötanud politseis 15a varsti kauem kui sina vana oled. "Ma saan ka vanemaks." Ära targuta siin!
Vajad veebiruumi? > Alcapar.com
tänud aga kui varuosa sees ei ole siis hinda ei näegi?
Olen töötanud politseis 15a varsti kauem kui sina vana oled. "Ma saan ka vanemaks." Ära targuta siin!
mul oleks sellist asja vaja vaadata mis käib 96 aasta e36 compactil spidomeetri kõrval vasakul pool. nimelt peaks saama keerata sellest interjööri valgustust vastavalt eredamaks ja tumedamaks. samuti saab sealt lähi- ja ääretuled põlema panna. võtsin jupi autost välja ja sellel on olemas ka kleps peal aga nende koodide järgi ei leia varuosade alt midagi.
Tänud abi eest sain hinna teada.
Toote koodiks 61318353506
Toote koodiks 61318353506