Sidurita käiguvahetus
Sidurita käiguvahetus
nii, proovisin järgi, käik tuli vaba peale välja ilusti, kui eelnevalt mootorile rohkem pöördeid anda, aga sisse minemisel on vist omad nõksud, et tunde järgi päris ei saa(auto ei näita pöördeid ja armatuuris), natuke ragises, ei julgenud eriti palju seda sisse panna, lihvib hammasratta ära, aga kas on mingid kindlad pöörded diisli ja bensukal, et see asi toimiks mõlematpidi, et välja ja sisse.[/b]
Olen ka sidurita sõitnud. Kõik on teostatav kuni ristmikuni... seal peab mootori välja suretama, kuna pärast seisma jäämist esimene käik töötava mootoriga ei taha eriti sisse minna )
Käikude vahetamise tuleb lihtsalt ise läbi proovida. Jõudu ei tasu kasutada. Kui ei lähe sisse, siis jälle madalam käik ja proovi kiirust juurde võtta jne. edu )
Käikude vahetamise tuleb lihtsalt ise läbi proovida. Jõudu ei tasu kasutada. Kui ei lähe sisse, siis jälle madalam käik ja proovi kiirust juurde võtta jne. edu )
E60 525d 05a. Shadowline
- Juhtmejupp
- Huviline
Mul on halb harjumus kõigi autodega käike välja võtta ilma sidurita
st et just näiteks viiendaga maanteel, kui teeots paistab lasen niisama veerema.....kuna olen nii aastaid sõitnud siis ei oskagi öelda kuidas see nõks käib (kuidagi automaatselt on kätte jäänud) aga kõigil mu autodel tulevad käigud nii kergelt välja mitte mingit anomaaliat ei esine....pinge vabastamiseks lasen gaasi tagasi ja tõmban käigu välja enne kui mootoriga pidurdama hakkab.
Opeli aegadest on meeles et katkise siduriga sai põlvast tartussegi tuldud, läbi kahe linna sõidetud ja käigukast elas selle ilusti üle.

Opeli aegadest on meeles et katkise siduriga sai põlvast tartussegi tuldud, läbi kahe linna sõidetud ja käigukast elas selle ilusti üle.
BMW E30 335i
Mul on halb harjumus kõigi autodega käike välja võtta ilma sidurita
st et just näiteks viiendaga maanteel, kui teeots paistab lasen niisama veerema.....kuna olen nii aastaid sõitnud siis ei oskagi öelda kuidas see nõks käib (kuidagi automaatselt on kätte jäänud) aga kõigil mu autodel tulevad käigud nii kergelt välja mitte mingit anomaaliat ei esine....pinge vabastamiseks lasen gaasi tagasi ja tõmban käigu välja enne kui mootoriga pidurdama hakkab.

BMW E30 335i
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Eelmisel bemmil tekkis kunagi mingi anomaalia, ei mäleta, mis täpselt, aga pimedal sügisesel ajal olin sunnitud tulema ilma sidurita Otepäält Vändrasse, järgmine päev samamoodi Pärnu edasi.
Samuti olen Peipsi äärest Vändrasse läinud ilma siduripedaali kasutamata treilaga, millel 10tonnine metsamasin peal
Kasuks tuli muidugi kunagine õppesõit GAZ53ga, samuti ka isa firmas olevate Sisudega kärutamine
Kes ei tea, milles nipp, siis:
ülesvahetamisel hoog üles, sidur alla, käik välja, sidur üles, uuesti alla ja järgmine käik sisse. Allavahetamisel hoog maha, sidur alla, käik välja, sidur üles, vahegaas, sidur alla, madalam käik sisse.
Lihtne onju
Ilma siduripedaali kasutamata on protseduur sama, ainult jätta vahelt välja siduripedaali kasutamist käsitlevad kohad
Samuti olen Peipsi äärest Vändrasse läinud ilma siduripedaali kasutamata treilaga, millel 10tonnine metsamasin peal

Kasuks tuli muidugi kunagine õppesõit GAZ53ga, samuti ka isa firmas olevate Sisudega kärutamine

Kes ei tea, milles nipp, siis:
ülesvahetamisel hoog üles, sidur alla, käik välja, sidur üles, uuesti alla ja järgmine käik sisse. Allavahetamisel hoog maha, sidur alla, käik välja, sidur üles, vahegaas, sidur alla, madalam käik sisse.
Lihtne onju

Ilma siduripedaali kasutamata on protseduur sama, ainult jätta vahelt välja siduripedaali kasutamist käsitlevad kohad