Tule toonimine
Tule toonimine
Tervist.
Sai ostetud komplekt "facelift" tagatulesid masinale (pilt) ning tahaks lasta *ainult valgele suunatule osale* toon peale (pilt), et läheks kokku nn. smoked stiilis DEPO esi- ning küljesuundadega. Kas keegi oskab juhatada mingisse töökotta, kus tehakse sellist tööd? DB-HP'st hüppasin täna ise läbi, öeldi hinnaks 2000.-, mis kõlab minu jaoks liiga kallilt.
Äkki on hoopis kellelgi foorumlasel selline töö käpas, aitaks mind mõistliku(ma) summa eest?
Sai ostetud komplekt "facelift" tagatulesid masinale (pilt) ning tahaks lasta *ainult valgele suunatule osale* toon peale (pilt), et läheks kokku nn. smoked stiilis DEPO esi- ning küljesuundadega. Kas keegi oskab juhatada mingisse töökotta, kus tehakse sellist tööd? DB-HP'st hüppasin täna ise läbi, öeldi hinnaks 2000.-, mis kõlab minu jaoks liiga kallilt.
Äkki on hoopis kellelgi foorumlasel selline töö käpas, aitaks mind mõistliku(ma) summa eest?
Aga kui lakkida see heledam osa?
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
See oleks väga hea, kui keegi mulle selle ära teeks, kellel on eelnevaid kogemusi selle laki pealekandmisega. Ei julge ise ära rikkuda tulesid. Loomulikult ega ma täiesti tasuta ei nõua, oleks nõus ikkagi raha ka maksma mõnele abivalmis foorumlasele.toivoku kirjutas:Maalri teip tume lakk ja voilaa.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
okei ma võin teha aga laki valid sina ja kui jääb erinev toon siis ära mind süüdistarorschach kirjutas:See oleks väga hea, kui keegi mulle selle ära teeks, kellel on eelnevaid kogemusi selle laki pealekandmisega. Ei julge ise ära rikkuda tulesid. Loomulikult ega ma täiesti tasuta ei nõua, oleks nõus ikkagi raha ka maksma mõnele abivalmis foorumlasele.toivoku kirjutas:Maalri teip tume lakk ja voilaa.

- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
jah aga kui ta ostab halli laki asemel pruuni laki siis ma ei võlu seda ju kuidagi halliksPeeterA kirjutas:Tooni tugevus sõltub otseselt sellest, mitu kihti lakki peale kanda. Seega kui lõpptulemus ei meeldi, saab süüdistada ainult tegijat

Samasuguseks nagu tahetakse ei saa lakiga küll ma kardan, aga sarnase tulemuse kindlasti.
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
Re: Tule toonimine
Tahad tulesid punaseks?Mart_J kirjutas:Kaevaks vana teema välja. Kas keegi e39 tagumiste tulede valgete suundade lakkimist teenusena mõistliku hinna eest pakub?
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541