E36 comfort system
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
E36 comfort system
Oleks vaja leida kuhu signa comfordi juhe ühendada, kui keegi on signat pannud ja on olnud sama probleemi ees, äkki annaks vihje.
Ei leia seda üles.
Ei leia seda üles.
Ehk patrik on nii lahke ja valgustab meid.
Kui lasin alarmi panna siis mainisin paigaldajale, et autol (e34) on olemas comfort funkt. Paigaldaja vastas, et on vaja muretseda lisamoodulka seda va krabisevat on juurde vaja, mina ei olnud sellega nõus. Hiljem uurides selgus, et läbi alarmi on võimalik auto originaal comfort funkt. juhtida, see tuleb lihtsalt aktiveerida. Aktiveerisin siis selle võimaluse aga kuna alarmi paigaldaja on midagi valesti ühendanud siis see ei toimi.
Seega patrik hetkel ainuke lootus
Kui lasin alarmi panna siis mainisin paigaldajale, et autol (e34) on olemas comfort funkt. Paigaldaja vastas, et on vaja muretseda lisamoodulka seda va krabisevat on juurde vaja, mina ei olnud sellega nõus. Hiljem uurides selgus, et läbi alarmi on võimalik auto originaal comfort funkt. juhtida, see tuleb lihtsalt aktiveerida. Aktiveerisin siis selle võimaluse aga kuna alarmi paigaldaja on midagi valesti ühendanud siis see ei toimi.
Seega patrik hetkel ainuke lootus

- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Asi on lihtsalt selles, tahaks et aknad läheksid kinni kui signa peale panna.
signaks nimelt on Cobra ja see toetab seda comfort süsteemi.
Teine konks on Cobra alarmil see et uste lüliti jaoks ta tahab miinust aga BMW-l on pluss.
Kus koha pealt ma selle miinus impulsi saan. Praegu ühendasin selle relee abiga salongi valgustusse, aga kuna valgustus läheb sujuvalt põlema siis tekitab see relees surinat mis jubedalt häirib. Ma arvan et tegelikult sinna seda siiski ei ühendata.
Paluks Abi !!!
signaks nimelt on Cobra ja see toetab seda comfort süsteemi.
Teine konks on Cobra alarmil see et uste lüliti jaoks ta tahab miinust aga BMW-l on pluss.
Kus koha pealt ma selle miinus impulsi saan. Praegu ühendasin selle relee abiga salongi valgustusse, aga kuna valgustus läheb sujuvalt põlema siis tekitab see relees surinat mis jubedalt häirib. Ma arvan et tegelikult sinna seda siiski ei ühendata.
Paluks Abi !!!
-
- Huviline
- Kontakt:
E34-jal peaks see juhe tagumise kaitsmeploki kõrval asuma.
Juhtme värviks on lilla/valge (lilla valge triibuga).
et uste lüliti jaoks ta tahab miinust aga BMW-l on pluss.
mehed, minge tehke seda tööd mida oskate.
jube kohe lugeda
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
-
- Huviline
- Kontakt:
comfort funktsioon- elektriaknad sulguvad, kui keerata võtit lõpuni lukus nii, et uksed sulguvad ja hoida selles asendis pikemalt
topeltlukustus- toimida nagu ülal kirjas kuid võtit võib hoida lõpuasendis ka lühiaegselt, nüüd ei ole võimalik uksenuppe seestpoolt käega avada
topeltlukustus- toimida nagu ülal kirjas kuid võtit võib hoida lõpuasendis ka lühiaegselt, nüüd ei ole võimalik uksenuppe seestpoolt käega avada
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
- Kristjan_K
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320D
Mul on Mongoose alarm ja comfort töötab ilusti, aga selline küsimus. Teinekord tahaks puldist uksed kinni panna ja näiteks luugi või mõne akna natuke lahti jätta(suvel), aga ei saa sest kõik läheb kinni. Muidugi saab siis võtmega kinni panna, aga siis ei saa signat peale panna. Kas on mingi võimalus üldse nii teha? Äkki on mõni kes teab Mongoosist rohkem.
E46 320D
Tänud Patric nüüd mul asi selge ning järgi proovitud.Seda " comfort funktsioon " ma teatsin aga topelt lukustusest ma ei teadnud midagi.patrik kirjutas:comfort funktsioon- elektriaknad sulguvad, kui keerata võtit lõpuni lukus nii, et uksed sulguvad ja hoida selles asendis pikemalt
Tore kui on inimesi kes asja jagavad...
ÜHENDUSES PEITUB JÕUD
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.