K: M3 laiendid E30 nele
K: M3 laiendid E30 nele
tere vabandage minu võhiklikust kui huvitab mind väga kus oleks võimalik osta oma 90a. E30 M3 laiendid ehk siis tiivad + esi ja tagu põll+ karbilaiendid,, alguses piisab ka ainult esi ja tagu põllest.
Ettetänades kristo !!
Ettetänades kristo !!
- xjan
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56561000
mõned vihjed:
M3 kitt maksab ca. 35 000 krooni (terve esipamper, terve tagapamper, tiivalaiendid ette (terve tiib) ja taha (laiend), küljekarbid, pagasiluuk koos antitiivaga.
90a E30 -l on tagatuli suur, M3-si tehti vaid väikese tagatulega e. tagatiiva laiend koheselt ei sobi 1:1 vaid vajab ümberehitust. Lisaks on veel pisierinevusi nagu näiteks ees suunatuled enam originaalid ei sobi jne.jne.
E30-le on võimalik need panna eeldusel, et on tegemist 2-ukselise versiooniga antud mudelist! Eeldab suhteliselt mahukat tööd just tagatiibade laiendamise osas - mina eemaldaks vana pleki, kuid saab ka arvatavasti selle peale paigaldada.
PS! Tavalisest E30-st ei saa sa kunagi M3-e puhtal nende juppide paigaldamisega ja suuremale osale M3 fännidest jääb see ikkagi odavaks koopiaks kuna tagaklaasinurka ja tagaklaasi, mis on M3-l ikka täitsa erinev sa niisama juba ei muuda.
Mina kui mitte nii M3 fänn aga sõidaks sellisega küll
M3 kitt maksab ca. 35 000 krooni (terve esipamper, terve tagapamper, tiivalaiendid ette (terve tiib) ja taha (laiend), küljekarbid, pagasiluuk koos antitiivaga.
90a E30 -l on tagatuli suur, M3-si tehti vaid väikese tagatulega e. tagatiiva laiend koheselt ei sobi 1:1 vaid vajab ümberehitust. Lisaks on veel pisierinevusi nagu näiteks ees suunatuled enam originaalid ei sobi jne.jne.
E30-le on võimalik need panna eeldusel, et on tegemist 2-ukselise versiooniga antud mudelist! Eeldab suhteliselt mahukat tööd just tagatiibade laiendamise osas - mina eemaldaks vana pleki, kuid saab ka arvatavasti selle peale paigaldada.
PS! Tavalisest E30-st ei saa sa kunagi M3-e puhtal nende juppide paigaldamisega ja suuremale osale M3 fännidest jääb see ikkagi odavaks koopiaks kuna tagaklaasinurka ja tagaklaasi, mis on M3-l ikka täitsa erinev sa niisama juba ei muuda.
Mina kui mitte nii M3 fänn aga sõidaks sellisega küll

vaata sinna http://jep-tuning.ee/main.htm
Seal näidatud pildid ja tegelik asi ei klapi kohe kuidagi oma vahel...pikk kirjutas:vaata sinna http://jep-tuning.ee/main.htm
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46 M3 kompressor
Need on teistmoodi jah ja olen seda huvilistele seletanud. Nad on tunduvalt laiemad ja peaks olema rinka M3 järgi tehtud. Kui lähiajal kuskilt korralikku tänava kitti ei leia siis võtan need sealt eksituse vältimiseks maha. Kui sul "asjamees" asja vastu huvi on siis võta ühendust ja saaksid näha millised need välja näevad.Silwer kirjutas:Seal näidatud pildid ja tegelik asi ei klapi kohe kuidagi oma vahel...pikk kirjutas:vaata sinna http://jep-tuning.ee/main.htm
One km 264km/h, one mile 287 km/h.