automaki sahtel
automaki sahtel
probleem siis selline, et ostetud sai automakk kuid seda sahtlit kuhu teda kinnitada autos ei ole. Lihtsalt tühi auk. Kust selliseid (peale romulate) leida võiks ? Ise kaa nagu teha ei viitsiks.
I had a life once. Then I bought a BMW
- MantaOwner
- Huviline
- Kontakt:
Mina nt tegin ise vanemale Alpine makile sahtli, vaja läheb tükk plekki ja pistikut+pesa (nt arvuti COM-pordi pistik/pesa 9-jalaga sobivad hästi) pluss veel mõned väiksed poldid/mutrid/jupp juhet jms. Pool päeva aretamist ja töötab ilusti, kokku kulus alla 50 eegu. Sahtlist pilte kahjuks pole, makist on sellised:

Tõnu

Tõnu
Driven by goa

Teab keegi sellist kohta äkki?
525dt touring 93a
Hea lahendus oleks osta Blaupunkt makk. Nimelt on nendel juba originaalis sedasi et toite lahti ühendamisel ei kaota ta ära raadiomälusid ja muid maki seadeid (erinevalt Pioneer'ist, Sony'st, Alpine'st ja muudest tuntud ja enamlevinud loomadest)...
Lisaks müüakse Blaupunktile esinduses sahtlit (mingi vanema sangaga Blaukari oma) mis sobib ka uutele mudelitele.
Endal on sedasi paigaldatud Blaupunkt Daytona MP53 ja on hea lihtne makki iga õhtu eemaldada ja jälle igal hommikul tagasi panna - uni kah rahulikum...
* veelgi lihtsam oleks paigaldada originaal makk - neid lihtsalt ei varastata...
Lisaks müüakse Blaupunktile esinduses sahtlit (mingi vanema sangaga Blaukari oma) mis sobib ka uutele mudelitele.
Endal on sedasi paigaldatud Blaupunkt Daytona MP53 ja on hea lihtne makki iga õhtu eemaldada ja jälle igal hommikul tagasi panna - uni kah rahulikum...

* veelgi lihtsam oleks paigaldada originaal makk - neid lihtsalt ei varastata...
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Alpinel on üks hea mudel mis on nii sahtliga kui ka eemaldatava paneeliga. Kahjuks ei oska mudeli numbrit öelda kuna sõidab mu vana hea punase e36ga juba uut omanikku teenides ringi. Oma teistesse autodesse olen paigaldanud veel vanemad Alpined, mis on lihtsalt sahtliga. Ülimalt hea hääl ja väga low profile
Sorry for OT
Sorry for OT

http://www.avsk.ee/view_product.php?product=143 seda vist teemaalgataja vajab ?
Minul on Alpine kassettmakk sahtliga - sisse on ehitatud mingi 12v tablettpatarei ja peab küll kõik asjad meeles. Seda ma muidugi ei tea, kas see on sinna juurde pandud või mitte, raadio trükkplaati vaadates tundub, et ikka tehase poolt sinna mõeldud ...Silwer kirjutas:erinevalt Pioneer'ist, Sony'st, Alpine'st ja muudest tuntud ja enamlevinud loomadest