küsimus e34 kojameeste ja rooli kohta!

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
Andre_P
Huviline

küsimus e34 kojameeste ja rooli kohta!

Postitus Postitas Andre_P »

Selline probleem ,et kojamehed lihtsalt lakkavad töötamast vahest ja samas hakkavad sama üllatuslikult tööle kaa!
igasuguseid releesid ja kaitsmeid liigutatud nii et tapab.
Mitu korda juba aeg kinni pandud elektrikute juurde aga sel hetkel kui kohale jõuan töötavad kojamehed järjekordselt ja elektrik laiutab käsi :evil:
Kui kellelgi antud peobleemiga kogemusi siis oleks tore kuulda!
Ise mõtlesin ,et kisun huvipärast rooli maha ja vaatan kojamehe hooba aga siis jäi asi katki kuna ei suutnud väljamõelda kuidas rool maha käib.
Ehk keegi annab mõne vihje kuidas rooli maha saada.
masin aastast 88
BMW 530i ;525i e34 ;750 e38
Kasutaja avatar
priitv8
Huviline

Postitus Postitas priitv8 »

Selle hoova vaatamiseks ple ju rooli vaja maha võtta vaid ainult mustad katted roolisambalt.
või on sul ilma airbagita rool? Siis on need vist omavahel kruvidega koos, millele jah ilma rooli maha võtmata ligi ei saa. Kui on airbagita rool, siis urgitsed selle propellerilogo sealt keskelt välja ja all ongi mutter. Mul oli igatahes selleks 16 padrunit vaja, mida tuli eraldi poest ostma minna, kuna padrunikomplektis sellist ei olnud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Kasutaja avatar
Andre_P
Huviline

Postitus Postitas Andre_P »

Mul on jah kahjuks ilma airbagita rool ja need katted ilmselt kruvidega kinni ja sellest järeldasin et vaja rool enne maha saada.
Igastahes järkekordselt tänud ja öhtul kisun siis maha :)
Ja kui ma juba selle nipi teada sain kuidas rool maha käib küll ma siis selle padruni kuskilt leian/ostan.
BMW 530i ;525i e34 ;750 e38
Kasutaja avatar
kiva
Huviline

Postitus Postitas kiva »

Mul sama problem oli.Nüüd pole enam ammu muret tekitanud kuid alati kui sajab lund või vihma hoian põialt et jamama ei hakkaks.Kui targemaks saad anna teada.Mina kuskilt viga ei leidnud :( .
Vasta