M märgi eemaldamine
M märgi eemaldamine
selline värk, et mu auto eelmine omanik tahtis ka äge olla ja kleepis masina igast M-toodangut täis - grillile kleepid kolmevärvilised kleepsud, roolile M-i plekkjunni, pagasnikule M märgi jne jms. Autol endal (väidetavalt) aga ühtegi M-tunnust ei ole. Kuna mulle endale selline süsteem ei meeldi, et sapakale mersu märk külge kleebitakse, siis tahaks lahti saada sellistest viledest.
Kõik muu sai maha kraabitud, aga tagaluugil olevat M-märki maha ei ole julgenud kruvikeerajaga kookida. On mingi kavalam nipp kuidas seda kätte saada ilma, et värv kaasa tuleks ?
Kõik muu sai maha kraabitud, aga tagaluugil olevat M-märki maha ei ole julgenud kruvikeerajaga kookida. On mingi kavalam nipp kuidas seda kätte saada ilma, et värv kaasa tuleks ?
I had a life once. Then I bought a BMW
Mul ka oli selline M märk pagasiluugi peal.
Ei raatsind kruvikaga kallale minna,
Mõtlesin et mind ta seal ei häiri las olla.
Ühel öösel otsustas keegi korralik kadrioru vahel liikuv kodanik mulle
ikka õppetunni anda.
Hommikuks oli märgi asemel korralik kraaps.

Hea et kirvega veel välja ei raiutud.
Ei raatsind kruvikaga kallale minna,
Mõtlesin et mind ta seal ei häiri las olla.
Ühel öösel otsustas keegi korralik kadrioru vahel liikuv kodanik mulle
ikka õppetunni anda.
Hommikuks oli märgi asemel korralik kraaps.

Hea et kirvega veel välja ei raiutud.

BMW 530d -01 142kw 

mina sain oma M märgi kruvikeeraja ja puuklotsiga maha.. nurgad koukisin lahti .. suvalist puhastusvahendit lasin vahele, mis seda liimi sulatas .. lasin seista väheaega ja siis kruvikeerajaga murdsin lahti.. klotsi läks vaja sellejaoks, et pagasnikusse kruvikeerajaga mitte auku sisse teha.
I had a life once. Then I bought a BMW
1) Typenschild mit einem Fön erwärmen
2) Mit Hilfe einer Schnur, am besten Angelschnur oder Zahnseide mit ein paar Tropfen Spülmittel, vorsichtig zwischen Typenschild und Lack fahren und langsam hin und her bewegen und das Typenschild ablösen. Man kann auch beide Schnurenden an einen Stock/Schraubendreher binden, dann schneidet sich die Schnur nicht in die Hände/Finger ein.
3) Kleberückstände mit Fingernagel und Waschbenzin vorsichtig entfernen.
4) Den freigelegten Lack mit Politur aufpolieren/versiegeln.
Hea õpetus ju
2) Mit Hilfe einer Schnur, am besten Angelschnur oder Zahnseide mit ein paar Tropfen Spülmittel, vorsichtig zwischen Typenschild und Lack fahren und langsam hin und her bewegen und das Typenschild ablösen. Man kann auch beide Schnurenden an einen Stock/Schraubendreher binden, dann schneidet sich die Schnur nicht in die Hände/Finger ein.
3) Kleberückstände mit Fingernagel und Waschbenzin vorsichtig entfernen.
4) Den freigelegten Lack mit Politur aufpolieren/versiegeln.
Hea õpetus ju