TSI: Valmista ise Angel Eyes rõngad
Foorumi reeglid
Teemad tuleb vormistada korralikult ja informatiivselt!
Teemad tuleb vormistada korralikult ja informatiivselt!
Re: TSI: Valmista ise Angel Eyes rõngad
Tänud nõuande eest 

Sõber valmistas endale pleksiklaasist rõngad.
Ja kasutas selleks:
12ledi ühele rõngale(kokku 48ledi)
Valgust peegelduvat teipi rõnga külgedel, et valgus kuskile kumama ei hakkaks
Ja peenikesi juhtmeid
Ning vahele pani ka reostaadi, et saaks rõngaste heledust vastavalt vajadusele muuta !
Mõned illustreerivad pildid

Ja kasutas selleks:
12ledi ühele rõngale(kokku 48ledi)
Valgust peegelduvat teipi rõnga külgedel, et valgus kuskile kumama ei hakkaks
Ja peenikesi juhtmeid
Ning vahele pani ka reostaadi, et saaks rõngaste heledust vastavalt vajadusele muuta !

Mõned illustreerivad pildid

E34 535d M57N & E34 M5
- ainulaadne
- Huviline
Kui võimsad need LEDid olla võiks, et ühtlaselt ära valgustaks? Ei oska nagu valida 

Täitsa lõpp tartu poed läbi käinud, pole seda pulka leinud, keegi saab aitada kus saaks need Tartus???
Ei ole mõtet sitast saia teha ju. 

kuidas kellelegiDonald kirjutas:Ei ole mõtet sitast saia teha ju.

Pole midagi öelda päris hea (Y) 

Kes tahab, võin müüa õigeid e36 rõngaste korpuseid (seest kakti läinud CCFL-id). Hind 10€ 4tk.
tartus võiks proovida vahi töötuspargis asuvas tööstusplasti kauplusest neid pulkasid saada.
seal on plastikut igas viskoossuses ja kujus ja värvis.
seal on plastikut igas viskoossuses ja kujus ja värvis.
Bensiin on pintslite pesemiseks!
Diislis peitub jõud!
Diislis peitub jõud!
Pakun teile valmisrõngaid, see ikka ei sobi.
Topid ainult ledid otsa ja kuusepuu olemas

no ongi..kris pakub 10 euri eest (~150 eek) 4 klaasrõngast, mis peaks olema väga asjalik pakkumine. See peaks olema kogupikkuses mingi 1,6 meetrit, kui daimeeter on mingi 130mm. Klaastoru(plastik) meetri hind ei tule ka vägapalju soodsam(kui mitte kallim..ei olegi aimu, mis see maksab) kui juurde arvestada vajaminev ahjus mässamise aeg ja ÕIGE shablooni leidmise.Kris kirjutas:Pakun teile valmisrõngaid, see ikka ei sobi.
Või kui on soovi ikka ISE teha, siis ikka meetriga osta

Nüüd siis oskan öelda,et X5-e originaal rõngast kannatab küpsetada el.pliidi ahjus 200 kraadi juures MAX 3min.30 sek.
Pilt minu küpsetistest

Rõngakaar sai meelega vähe suurem tehtud,et läheks väikse pingega klaasi sisse,pole vaja liimi kasutada!!!
Hetkel seisab asi led pirnide ja takistite taga,muu vajalik olemas!!!
- Popu
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e61 3.0d
- Telefon: 56247749
Mina ostsin Tallinnast laagris sellisest firmast nagu OÜ PROPLASTIK 2m jupp seda seest täis toru läbipaistvat,hinnaks oli 5.2 eurot ja seda sai ahjus kuumutades väänata omale sobivaks rõngaks seal on kahte mõõtu
6mm
10mm.
6mm
10mm.
Viimati muutis Popu, 18.03.2011 16:11 46, muudetud 1 kord kokku.
Sain oma Angel Eyesid valmis;

Aga kahjuks varastati täna öösel(9.märts vastu 10.märtsi) Soomes minu teine sõiduk,millega hetkel liikusin ja BMW esituled olid autos!!!
Kui keegi peaks juhuslikult nägema kusagil neti avarustes müügis E36 ZKW esitulesid,millel ise valmistatud rõngad,ümmargused vaheklaasid kollased(nii lähi-kui kaugtuli) ja pealmised klaasid mustad,siis info teretulnud

Aga kahjuks varastati täna öösel(9.märts vastu 10.märtsi) Soomes minu teine sõiduk,millega hetkel liikusin ja BMW esituled olid autos!!!
Kui keegi peaks juhuslikult nägema kusagil neti avarustes müügis E36 ZKW esitulesid,millel ise valmistatud rõngad,ümmargused vaheklaasid kollased(nii lähi-kui kaugtuli) ja pealmised klaasid mustad,siis info teretulnud
Jürjo kirjutas:Nüüd siis oskan öelda,et X5-e originaal rõngast kannatab küpsetada el.pliidi ahjus 200 kraadi juures MAX 3min.30 sek.
Pilt minu küpsetistest
Rõngakaar sai meelega vähe suurem tehtud,et läheks väikse pingega klaasi sisse,pole vaja liimi kasutada!!!
Hetkel seisab asi led pirnide ja takistite taga,muu vajalik olemas!!!
- JanekT
- Huviline
- Peamine sõiduk: xc90/r33 gtst/e36 kupee 318is
kumb mõttekam on?Popu kirjutas:Mina ostsin Tallinnast laagris sellisest firmast nagu OÜ PROPLASTIK 2m jupp seda seest täis toru läbipaistvat,hinnaks oli 5.2 eurot ja seda sai ahjus kuumutades väänata omale sobivaks rõngaks seal on kahte mõõtu
o,6mm
10mm.
- Popu
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e61 3.0d
- Telefon: 56247749
JanekT kirjutas:kumb mõttekam on?Popu kirjutas:Mina ostsin Tallinnast laagris sellisest firmast nagu OÜ PROPLASTIK 2m jupp seda seest täis toru läbipaistvat,hinnaks oli 5.2 eurot ja seda sai ahjus kuumutades väänata omale sobivaks rõngaks seal on kahte mõõtu
o,6mm
10mm.
Mina ostsin selle 10 mm see on selline norm paksus
see 6mm see jääb nats peenikeseks
See ribikardina pulk on ka sinna kuskil 10mm kanti
Ainult et see mida seal proplastikus müüakse on ümmargune aga ribikardina pulk on 6kant
Aga minuarust see ümmargune jäi täitsa tips tops.
-
- Huviline
- Kontakt:
Kas rõngaste värvus oranz tohib olla nagu e60 on oranžid ääretuled.
Parem kell 7 kodus kui kell 5 kabelis
Ikka võib.
Mina sain seda ruloo pulka JYSK´ist. 2 pulka maksis 29.90kr.
Tulemus jäi päris hea.
Tulemus jäi päris hea.
- nikolam32
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 520I
aga kus täpsemalt sa said need pulgad... ehk siis mis linnasrantz kirjutas:Mina sain seda ruloo pulka JYSK´ist. 2 pulka maksis 29.90kr.
Tulemus jäi päris hea.
BmW E30, Audi A4, SAAB 9-5,SAAB 9-3
Pärnu Kaubamajakastnikolam32 kirjutas:aga kus täpsemalt sa said need pulgad... ehk siis mis linnasrantz kirjutas:Mina sain seda ruloo pulka JYSK´ist. 2 pulka maksis 29.90kr.
Tulemus jäi päris hea.
- nikolam32
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 520I
rantz kirjutas:Pärnu Kaubamajakastnikolam32 kirjutas:aga kus täpsemalt sa said need pulgad... ehk siis mis linnasrantz kirjutas:Mina sain seda ruloo pulka JYSK´ist. 2 pulka maksis 29.90kr.
Tulemus jäi päris hea.
aga kas veel on saadaval.kui oleks kas juhuslikult sa ei saaks nei osta aga mina saadaks rahad sulle--
BmW E30, Audi A4, SAAB 9-5,SAAB 9-3
aga kas veel on saadaval.kui oleks kas juhuslikult sa ei saaks nei osta aga mina saadaks rahad sulle--[/quote]
PM
PM
Muidu ma sain kõik jupid ostetud, need pulgad sain sunorekist ja leedid oomipoest siis kuumutasin ja väänasin nad õigesse mõõtu augud otstesse ja leedid sisse. kui kapotti üles tõstsin ja tahtsin tulesid hakata maha kiskuma tekkis aga küsimus et kuidas ka nende seadustega selle koha pealt on. odavam tuleb võib olla juba õiged tuled osta kui katsetama hakata!!!!
Ainuke nõue on see, et esilaternatest tulev valgus peab olema kollane või valge.
kas siis nagu ccfl rõngad legaalsed? need paistavad päris valgedKris kirjutas:Ainuke nõue on see, et esilaternatest tulev valgus peab olema kollane või valge.
Sain siis oma rõngad külge pandud minumeelest päris hea tulemus jäi esimese korra kohta, aga andke oma hinnang.