panen siis kirja kuidas mina seda tegin.
Tuleks siis alustada stabika kondi lahti laskmisega, see oleks mõistlik lasta kohe kiige pealt

Edasi tuleks lasta lahti polt nr 7. sest see võib kõvasti kinni olla ja parem on keerata, kui see polt mis läbi silikon puksi läheb on kinni. siis kui nr 7. lahti võib asud nr. 5 kallale. kui nr. polt väljas saab ka detaili nr 4 kätte. Kui kõik eelpool mainitud lahti, siis tuleks kiiget nõksa alla suruda, et silikon puks (nr 2) kätte saada, et see kiige mugavas asendis püsiks, võib pooltelje ja kiige vahele panna puu klotsi.
Et silikon puks oma pesast kätte saada, tuleb eemaldada kõigepealt splint, kui uus osa esindusest ostetud, siis pole vahet kas splint läheb puru, kuna esinduse puksil splint kaasas.
Silikon puksi kätte saamiseks läheb vaja aga tõmmitsat, millest ma kunagi pildi ka teen, sai endal valmistatud, võibolla oleks ka pekstes tulnud, aga ei hakanud riskima. edasi kui vana puks käes, siis uus sama teed sisse, samuti soovitan tõmmitsaga panna, siis ei riku vähemalt midagi ära. edasi splint külge ja jupid samamoodi tagasi, ükskõik mis järjekorras, kuidas endal mugavam tundub. Kõige raskem kokku panemise juures ongi saada tagasi polti nr.9
Kui kellelgi kogemusi võib ka siin teemas seda jagada, mina tegin seda asja igatahes niimodi!