Kõigepealt tuleb lüliti armatuurist kätte saada. Ise võtsin ette udutulede lüliti, aga täpselt sama töötab ka tuledelülitil.
Lapiku kruvikeerajaga saab lüliti kätte ning siis tuleb pistik tagant võtta ja ongi lüliti käes.
Kõigepealt võtame siis esimese katte maha.

Mõlemal pool on 2 kinnitust millest tuleb lihtsalt ettevaatlikult eemale kangutada. Samuti hoiab põhikorpust kinni vasest toruke, mille mina tõmbasin läbi plastiku ja siis lükkasin teisele poole läbi.

Esimene kaas maas, on vaatepilt selline. Paistab 2 klemmi, mis ongi pirni omad ja sinna me peamegi jõudma

Esimene kate äravõetult.

Siin siis põhikorpus maha võetud. Täpselt sama protseduur nagu esimesel.

Nüüd on näha pirn, mis on läbi põlenud. Tuleb käima panna jootekolb ja need 2 klemmi lahti sulatada.

Katkine pirn käes. Nüüd pirniga poodi uue järgi või siis nagu mina tegin siis läksin varuosa doonori tagumise aknasoojenduse lüliti kallale ja jootsin sealt seest pirni lahti.

Pirn paika sobitatud ja nüüd tuleb ainult klemmid kinni joota.

Pirn külge joodetud ja nüüd tuleb asi kokku tagasi panna.

Enne korpuse lõpuni surumist tuleb panna ka fikseerivad metallist vardad tagasi.
Samamoodi ka esimene korpus peale tagasi ja valmis ta ongi. Seda vasest varrast läbi korpuse mina enam tagasi ei pannud. Ei pidanud vajalikuks.

Saagu valgus. Edu pirnide vahetusel