ei mõista mis see 4l parem onAARE530 kirjutas:Einoh, ega mul kummivilistamisest kulunud ei ole, ma ei harrasta sellist asja, lihtsalt nii on... Aga mis liitrisse puutub, siis hädasti oleks 4liitrist vaja![]()
Anc, mitte kunagi ei saa autol hobuseid piisavalt olla, alati tahaks ikka rohkem ja rohkem - annad näpu, võtab terve käeAnc kirjutas:ei mõista mis see 4l parem onAARE530 kirjutas:Einoh, ega mul kummivilistamisest kulunud ei ole, ma ei harrasta sellist asja, lihtsalt nii on... Aga mis liitrisse puutub, siis hädasti oleks 4liitrist vaja![]()
aga no eks moment ole parem.
seda mae i mõelnudki et peaks kangesti kummi vilistama. ma lihtsalt nentisin fakti, et mul "tsipa" nõrgem auto ja et 160kw peaks juba täitsa piisavalt kuri olema.
Ahjaa, sulle veelkord tänud, et mu kiivri probleemi aitasid lahendada.pets1 kirjutas:Mul 231 ja teises sõidus lisasin paberituuningut ja tuli 233. Andurite järgi vist 236 ja 238 kui ma ei eksi.
Kahju, et ühtki blondi siiski sanga ei saand, oleks kenasti naisteautode seas esimene old
ma ühinen sinuga selles rõõmuseero kirjutas: Aga kõige parem meel mul selle üle, et kolm kõige kiiremat BMW-d olid ikkagi 540-d
Diana, sa võid ju ka järgmine aasta proovida, siis on Wirxi autol veel 10 km/h vähem , siis oled raudselt kiireim tibiDiana kirjutas: omal natuke närib hinge, et ise rajale ei läinud, oleks kiireim tsikk sel aastal olnud, kuna põhihirm, Wirx'i auto, sõitis 2 km/h vähem Raivost. ma muidugi mõtlesin Wirx'i auto eelmise aasta tulemusele, mis oli 232 km/h ja arvasin, et pole vist mõtet rebima minna aga nagu tulemustest näha, oleks võinud minna küll.
no Raivo unustab ikka selle A sinna i taha märkida, sellest ka kommentaatorite viga, mis oli tegelikult Raivo enda vigaAimar kirjutas:Raivo, kusjuures nii tabelis kui kommentaatorid rääkisid Sinu autost kui manuaalist. Et hea võrdlus teise samasuguse automaadiga jne. Käigukangi järgi on ju Sul ikka ATM
E320 CDI 7,4sec sajaniTarvo kirjutas:oleks vist nats isegi imelik kui see nii ei oleks..krizz66 kirjutas:kiireim diisel oli ka bmw nagu näha