Ringrada sõitma Rapla kardirajale, 19.10.03 kl 12.00
Ringrada sõitma Rapla kardirajale, 19.10.03 kl 12.00
talv tulemas, ning vanad (kellel uued;)) rehvid vaja ära kulutada.
seega pakuks välja, et läheks ringrada sõitma.
1.väidetavalt on uus kate Rapla kardirajal.
2. optsioon on ka Vasalemma rada (ei tea kus täpselt asub, aga pidi oluliselt parem olema kui Tabasalu), st ei lõhu autot.
kellelgi ideid kuupäeva osas ning raja valikul?
samas, siin ka pildistamise teema aktuaalne, äkki saab kaks asja ühildada?
seega pakuks välja, et läheks ringrada sõitma.
1.väidetavalt on uus kate Rapla kardirajal.
2. optsioon on ka Vasalemma rada (ei tea kus täpselt asub, aga pidi oluliselt parem olema kui Tabasalu), st ei lõhu autot.
kellelgi ideid kuupäeva osas ning raja valikul?
samas, siin ka pildistamise teema aktuaalne, äkki saab kaks asja ühildada?
GS
(Hei, pole küll BMW omanik, küll aga ringrajahuviline.)
Soovitus: eelistage Raplat Vasalemmale. Rapla uus kate on mõnus sõita, autot ei lõhu ja rehvikulu on kah oluliselt väiksem kui Vasalemma abrasiivse kattega tolmusel rajal.
Sõitmine maksab 50 eeq tund. Täpsemaid instruktsioone saab küsida Helmet Palmilt endalt (050 388 45).
Ander
Soovitus: eelistage Raplat Vasalemmale. Rapla uus kate on mõnus sõita, autot ei lõhu ja rehvikulu on kah oluliselt väiksem kui Vasalemma abrasiivse kattega tolmusel rajal.
Sõitmine maksab 50 eeq tund. Täpsemaid instruktsioone saab küsida Helmet Palmilt endalt (050 388 45).
Ander
[quote][i]Algselt postitas Raivo[/i]
EDIT: ma ilmselt lähen täna seda Vasalemma rada tsekkima, et kel igav siis võib liituda.
nr 050 31 096 abix. [/quote]Kui üksinda lähed, ole seal vajutamisega ettevaatlik - kohalikud jalgratturid kasutavad rada vahel kõige otsema teena punktide A ja B vahel, pluss on seda sõidetud eri aegadel erinevat pidi, nii et pole välistatud võimalus, et keegi võib Sulle vastu sõita.
Ah jaa, aastake tagasi oli see rada ikka kohutavalt libe (tolmuga kaetud).
EDIT: ma ilmselt lähen täna seda Vasalemma rada tsekkima, et kel igav siis võib liituda.
nr 050 31 096 abix. [/quote]Kui üksinda lähed, ole seal vajutamisega ettevaatlik - kohalikud jalgratturid kasutavad rada vahel kõige otsema teena punktide A ja B vahel, pluss on seda sõidetud eri aegadel erinevat pidi, nii et pole välistatud võimalus, et keegi võib Sulle vastu sõita.
Ah jaa, aastake tagasi oli see rada ikka kohutavalt libe (tolmuga kaetud).
[quote][i]Algselt postitas devilc[/i]
Ah jaa, aastake tagasi oli see rada ikka kohutavalt libe (tolmuga kaetud). [/quote]
ok, olen ettevaatlik siis.
samas tolmune (liivane) rada mulle just meeldiks, kuna vaja proovida, kuda neliveoline bemari rajal käitub:P
Ah jaa, aastake tagasi oli see rada ikka kohutavalt libe (tolmuga kaetud). [/quote]
ok, olen ettevaatlik siis.
samas tolmune (liivane) rada mulle just meeldiks, kuna vaja proovida, kuda neliveoline bemari rajal käitub:P
GS
Vasalemmaga (nö suur rada) selline negatiivne kogemus.. et sisekurvis (4 parem -) tuli jooksja vastu... üllatus oli korralik! :-)
Õnneks sai veel viimasel hetkel rooliga teekonda korrigeeritud.. ja üllatus lahenes positiivselt..
Lisaks oli trassil ka teisi "rallisportlasi" kes sõitsid kuidas juhtus.. st ka vastupidi sõidusuunale..
Nii et ettevaatlikus ei tee paha..
Õnneks sai veel viimasel hetkel rooliga teekonda korrigeeritud.. ja üllatus lahenes positiivselt..
Lisaks oli trassil ka teisi "rallisportlasi" kes sõitsid kuidas juhtus.. st ka vastupidi sõidusuunale..
Nii et ettevaatlikus ei tee paha..
:-)
Rääkisin raja haldajaga.
Panin raja kolmeks tunniks kinni.
kl 12.00 - 15.00
Ühe tunni hind on 50.-
täpselt ei saanud nüüd aru, kas kolme tunni eest kõigilt kokku 150.- või on see 50.- (h) per/nägu.
igaksjuhuks varuge siis vastav summa rahakotti.
rada pidavat olema saanud uue katte, nii et auto lõhkumist ei tohiks olla.
veel küsimus, kus ja kas ja kuidas ajavõtt korraldada?
ning kõhklejatele, kas ikka on mõtet tulla - ikka on.
ega ei pea ju viimast võtma ning kindlasti kellegi aega üle lööma.
saab ka vaikselt sõita ning auto käitumist tundma õppida.
eelkõige käib jutt 7xx seeria omanikele ning muidu kahtlejatele.
nii et [b]kõik olge pühapäeval 19.10 kl 12.00 kohal![/b]
ahjaa, kõik kes kavatsevad tulla, võiks siin endast märgi maha kah jätta.
pärast parem ajatabelit ning osalejate nimekirja koostada.
EDIT: lõunamaa mehed, ehkkui näitate kah oma nägu?
Panin raja kolmeks tunniks kinni.
kl 12.00 - 15.00
Ühe tunni hind on 50.-
täpselt ei saanud nüüd aru, kas kolme tunni eest kõigilt kokku 150.- või on see 50.- (h) per/nägu.
igaksjuhuks varuge siis vastav summa rahakotti.
rada pidavat olema saanud uue katte, nii et auto lõhkumist ei tohiks olla.
veel küsimus, kus ja kas ja kuidas ajavõtt korraldada?
ning kõhklejatele, kas ikka on mõtet tulla - ikka on.
ega ei pea ju viimast võtma ning kindlasti kellegi aega üle lööma.
saab ka vaikselt sõita ning auto käitumist tundma õppida.
eelkõige käib jutt 7xx seeria omanikele ning muidu kahtlejatele.
nii et [b]kõik olge pühapäeval 19.10 kl 12.00 kohal![/b]
ahjaa, kõik kes kavatsevad tulla, võiks siin endast märgi maha kah jätta.
pärast parem ajatabelit ning osalejate nimekirja koostada.
EDIT: lõunamaa mehed, ehkkui näitate kah oma nägu?
GS
Jah - mul on 18 okt süntar ja ühtlasi ka selle tähistamine. See on halb. Hea on asja juures see, et mul peaks selleks ajaks uus tehnika käes olema (325i), mis tahab proovimist. Teen oma parima, et mitte end laupa õhtul külili võtta. Siis saaks hommikul ikka Raplasse tulla.
Praegu ütleks, et 80% tulija. Ei **** - kunagi sai endale lubatud, et kui suure mootoriga auto saan, siis sõiduüritusi naljalt vahele ei jäta. 90% tulija järelikult.
Praegu ütleks, et 80% tulija. Ei **** - kunagi sai endale lubatud, et kui suure mootoriga auto saan, siis sõiduüritusi naljalt vahele ei jäta. 90% tulija järelikult.
Esimene kokkuvõte pot.tulijatest:
1. devilc
2. Kaido S
3. Raivo
4. Margus_H
5. Hanno
6. Lauri_L
7. yl
8. Martin_R
9. Vallo
10. Cardo?
arenguruumi veel on:)