hanno kirjutas:Ootame ka Kopsi pilteTarmo kirjutas:Minu tagasihoidlik küsimus:
Kas seegi pilte ka tegi ja kus neid näha saaks ???
Tulemused üleval siin> http://www.rally.ee/?a=a061&i=2335rustang kirjutas:Kas ajad netti üles ka riputatakse?
mnjah, rajaääres oli kohe pilt selge, et miskit on mäda...ise esmapilgul arvasin et 2 varianti, kas juht pingutab gaasiga liialt(madalad käigud ja liialt kõrged pöörded-ja rehvid ei jõua järgi) või siis et lihtsalt tagumised rehvid juba suht läbi omadega et ei suuda momenti vastu võtta...sest esiots pidas ilusti,silver kirjutas:Kui kedagi huvitab, siis esimeses voorus selliste spinnide põhjus oli see, et taga olid liiga jäigad vedrud ja see põhjustas igas kurvis külglibisemist, kuna juba kurvi keerates hakkas auto kohe külge tassima. Teises voorus panime pehmemad vedrud taha, aga siis läks juba närvide nahka see et esimeses tagasipöördes jälle rohu peal käisin ja sealt enam minema ei saanud. Kokkuvõttes oli tore üritus ja edu ka järgmisel aastal selle korraldamisel. Minu poolt veel kõikidele autasustatud tegelastele Palju õnne.
M3 on jah "tiba" paremad pidurid. Esimest korda sõites olin ma lausa ehmatunud kui sitasti mu pidurid pidurdavad. Opentrack'il olid pidurid hoopis paremad, eks see pidurite viletsus oli tingitud Laki Autost ostetud odavatest Taani päritolu piduriklotsidest (Opentrackil olid AP Lockhead klotsid).Siim_K kirjutas:Silweri E30-ga võrreldes, siis enne ikaani oli tal kiirus suurem, aga samamoodi nagu Kaido S'i E36'l tikkusid pidurid alt vedama, masinad "venisid" ikaani, kuid M3 tuli, pidurdas ja kiirendas, nagu nööriga tõmmatult;) Muidugi ma ei tea mis settingud/rehvid kellelgi olid jne, aga see silmaga nii nähtav oli....
muidugi võiks kasutada parimaid klotse mida annab, aga minu arust võiks proovida näiteks 14"slikke ja velgesid...just sellisel lühikese rajal nagu pärnus on... 14 velg reeglina kergem, rehv kergem-aga pidurdusjõud suureneb...usutavasti tuleb ka kiirendus tiba parem, kuid samas läheb mootori power nendele ratastele jällegi liiga suureks siis!?Silwer kirjutas:Tuli välja et Ferodo DS klotse E30 jaoks ei tehtagi...
Ma usun, et juba punane Ferodo muudab pilti oluliselt, racing sildiga asjadest rääkimata. Need ferodod maksavad 400 krooni komplekt.Silwer kirjutas: Opentrack'il olid pidurid hoopis paremad, eks see pidurite viletsus oli tingitud Laki Autost ostetud odavatest Taani päritolu piduriklotsidest (Opentrackil olid AP Lockhead klotsid).
lisan ka paar sõna,hanno kirjutas:Esimene aasta ei käinud, olin tööl.Tarmo kirjutas:mis sa seal rajaääres passid iga aasta ,
tule mõnikord ikka rajale ka
Teine aasta käisin, olin pealtvaataja
Kolmas aasta käisin, olin kohtunik.
Neljas aasta tulen, olen _________
Täida lüngad
Ideel on jumet, samas arvan, et korra renditasu oleks reaalselt kusagil 3kEEKi lähedal. See võimaldaks ka minimaalselt kulumaterjale nagu õli ja bensiin. Samas väheneks huviliste arv eesti oludes miinimumini. Iseasi on kui keegi enda tarvis ehitatud masinat nö finantsolukorra leevenduseks ajuti rentida tahaks, arvestades, et reaalseid kulusid nagunii tagasi ei saa.Siim_K kirjutas: ja siis teha nt. BMW CUP'i III või IV sõitu, iga sõiduga kasseerida miskised 300-400-500 eeku, allkirjad lõhkumise vastu(väljasõitudel,
siim
...noh-jah, hindade jms üle saab alati vaielda, aga ei maksa ajada seda masinat liiga kalliks(loe võimsaks jms), ma ei räägi ju siin miskisest rinka/ralli masina rentimisest...Cardo kirjutas:tõesti 3-500 eest oma autot võiks vaid lubada üheks kiirenduseks ja viisakaks mahapidurduseks, teades kui palju lõbusõidu auto maksab ei ole mõtet naljapärast kedagit teist sõidutada. 30 000 eest saad ilma puurita ja tegemata masina, millega saab paar ringi ehk ilma muredeta sõita.
Kui ainult võidu peale minna, siis piisabki ainult Tennost, Lillest, Argest Subaruga ja paneme ka Silweri juurde.Siim_K kirjutas: kaks varianti on seda suurt rada sõita:
kas lähed võidu peale
või hobi korras...
isiklikult ei näe mõtet oma armast bmw'd ringrajal piinata, et kuskil tagant poolt kohti rebida ja selleks bena kulutada;
kui sõita siis juba võidu peale, et raha asja ette läheks, aga see nõuab juba rohkem finantsi...
Millest selline arvamus? Ega siis keegi neist ei ole sündinud võidusõitjaks...hanno kirjutas:Kui ainult võidu peale minna, siis piisabki ainult Tennost, Lillest, Argest Subaruga ja paneme ka Silweri juurde.
Ülejäänud võivad koju jääda.