EBMWK pildistamine 22.09.03 19.00 PIRITAL Orlovi lossi trepi
- Priit Peljo
- Huviline
[quote][i]Algselt postitas Priit Peljo[/i]
Kõige privaatsem ja turvalisem on autot mitte omada.
[/quote]
Jah ja elu on haigus, mis lõpeb surmaga?
Jutt sellest, kuhu keegi piiri tõmbab. Suur osa autosõpradest maailmas on nõus näitama küll autot, aga mitte selle numbrit. Ei julge neid küll selle pärast hukka mõista.
Kõige privaatsem ja turvalisem on autot mitte omada.
[/quote]
Jah ja elu on haigus, mis lõpeb surmaga?
Jutt sellest, kuhu keegi piiri tõmbab. Suur osa autosõpradest maailmas on nõus näitama küll autot, aga mitte selle numbrit. Ei julge neid küll selle pärast hukka mõista.
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
[quote][i]Algselt postitas Priit Peljo[/i]
Oleksite võind vastuse anda aga mitte vägivaltselt mu piltide lingi ära kustutada.
Peace [/quote]
võimalik, et autode omanikud kardavad nn netis shoppamist. keegi võõra vara ihaldaja valib netis tuhlates omale meelepärase välja ning annab sellest teada mõnele kriminaalsele grupeeringule kes auto numbri järgi tuvastab omaniku aadressi... kas see just nii on, kuid see on vaid minu arvamus.
Oleksite võind vastuse anda aga mitte vägivaltselt mu piltide lingi ära kustutada.
Peace [/quote]
võimalik, et autode omanikud kardavad nn netis shoppamist. keegi võõra vara ihaldaja valib netis tuhlates omale meelepärase välja ning annab sellest teada mõnele kriminaalsele grupeeringule kes auto numbri järgi tuvastab omaniku aadressi... kas see just nii on, kuid see on vaid minu arvamus.
Head Inimesed kui auto omanik ei soovi oma auto numbrit näidata siis on see asi vaidlemisele mitte kuuluv kui Priit soovib las näitab. Kui kellelgi on soove teiste autosid ilma nendepoolsete nõudmistega ülesse riputada siis on see minuteada autoriõiguste rikkumine ja seega karistatav või ma eksin ??
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
Tõesti hämmastav hulk propellerimärgiga masinaid. 
Oleks ikka pidanud ka leidma aja läbitulekuks...

Oleks ikka pidanud ka leidma aja läbitulekuks...
E30 324d '87 > E34 524td '90 > E39 530d '99