Läheks millalgi ratast sõitma? 18.09.2010 Aegviidu!
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Koha äkki leiaks isegi pingsalt kaarti jõllitades üles. Äkki. Või ka mitte.eero kirjutas:eee...seal võimalust ise purukslastud saada ei ole
?
Ma kardan, et mehed ei leiaks ise ka enam seda sama kohta üles kui suund nii käest läks![]()
Kõwa wärk
Lootust puruks lastud saada on ka kui valel ajal minna, nimelt oli tegemist ohualaga kuhu õppuste ajal sisenemine on keelatud. Samas neid ohust ja õppustest teavitavaid tahvleid pidi kohaliku kaardi järgi olema iga alasse siseneva tee peal ... meil õnnestus näha ainult ühte ... ja seegi oli juba keset ala.
Indrek
Tere
Igatahes vägev seiklus oli teil ;) Mina oma lollist harjumusest püsin seal alati selgeks matkatud teedel ning uusi kohti ei avatasa.
jJanno
Tundub, et tegemist on alaga, mis jääb valgejõest itta, ehk siis minu antud kaardist paremale? Lagunenud sild tundub ka kahtlaselt ühe seal kaardi idaservas oleva silla moodi.Indrek_M kirjutas:Koha äkki leiaks isegi pingsalt kaarti jõllitades üles. Äkki. Või ka mitte.Lootust puruks lastud saada on ka kui valel ajal minna, nimelt oli tegemist ohualaga kuhu õppuste ajal sisenemine on keelatud. Samas neid ohust ja õppustest teavitavaid tahvleid pidi kohaliku kaardi järgi olema iga alasse siseneva tee peal ... meil õnnestus näha ainult ühte ... ja seegi oli juba keset ala.
Igatahes vägev seiklus oli teil ;) Mina oma lollist harjumusest püsin seal alati selgeks matkatud teedel ning uusi kohti ei avatasa.
jJanno
exTouring
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E46 320d
- Telefon: 56659473
nüüd ka minu kommetaar;
Midagi paramat või öelda vägevat seiklust ei ole minu elus veel olnud,kui vähegi võimalik võtaks sama teekonna veel korra ette kui muidugi ilma oleks.Õnneks mul erinevalt teistest ei ole kondid ja kannikad haiged ,hea extremspordi trenn oli eriti see punane rada kus alustasime ja lõpetasime samas kohas,+sillaehitus jne.Kes ikka ei tulnud jäid paljust ilma nii et järgminekord ratas keldrist või iganes kustkohast välja ja loodusesse minek.See on hea soovitus
Tel:56659473
-
- Huviline
Hakka aga muudkui Aegviidust otse minema, annad mingi 15 -20 km otse minna, edasi hakka koguaeg vasakule hoidmajjanno kirjutas:TereKus seal see puruks lastud aparatuur vedeleb? Mul pole õnnestunud veel selle otsa komistadaKops kirjutas:Muidugi omaette vaatamisväärsus oli sõjaväepolügon koos ribadeks lastud PTR'iga.
jJanno

Appi ma ei või! Loen ja naeran ja kujutan siin endale ehedalt ette neid "vähe"-väsinud mehi kes kord pimeduse saabudes ka lõpuks koju jõudsid.
Mul on NIIIIIIIIII kahju, et meil reede õhtul selgus, et majaomanik oli nagu laupäevaks majarahvale plaanid valmis teinud ja neist korisus-kolimistöödest polnud võimalik ka kõrvale hiilida.
Indrek_M!!!!!! Arvestades teie nii mega head orienteerumisoskust oleks mul vast olnud kõige targem tulla mingiks kuupaiste ajaks baltijaama perroonile oma võileibade ja kuuma kakaoga ja/või morsiga.
Igaljuhul, mul väga hea meel, et teil nii lahe retk oli!
Diplomid saate koosolekul.
Mul on NIIIIIIIIII kahju, et meil reede õhtul selgus, et majaomanik oli nagu laupäevaks majarahvale plaanid valmis teinud ja neist korisus-kolimistöödest polnud võimalik ka kõrvale hiilida.
Indrek_M!!!!!! Arvestades teie nii mega head orienteerumisoskust oleks mul vast olnud kõige targem tulla mingiks kuupaiste ajaks baltijaama perroonile oma võileibade ja kuuma kakaoga ja/või morsiga.
Igaljuhul, mul väga hea meel, et teil nii lahe retk oli!
Diplomid saate koosolekul.
-
- Huviline
Seiklus algab sealt, kus lõpeb planeerimineJanek kirjutas:seda eelmist korda võiks küll samaväärselt korraldada ,midagi sellist rännakut annab ette kujutada

Korraldada vist nii lahedat asja ei õnnestu ... aga kuhugi vaatamisväärsesse kohta võiks minna sellegipoolest. Peab vaatama kuhu rongid käivad

Indrek
-
- Huviline
Re: Läheks millalgi ratast sõitma?
Palju aega juba möödas viimasest korrast - prooviks nüüd üle hulga aastate taas korra.
Kuidas oleks kui läheks sõidaks millalgi veel ratastega kuskil veidi?
Tarvo
Kuidas oleks kui läheks sõidaks millalgi veel ratastega kuskil veidi?
Tarvo
-
- Huviline
Pole ammu foorumis käinud ja veel kauem pole siia midagi postitanud kui täna äkki tuli postkasti selle teema teavitus. No mis ma oskan öelda....jaaaaaaa loomulikult võib minuga arvestada. Ma olin nõus juba üksi minema.
Et teema oleks kuidagi ka BMW-ga seotud, siis võiks seekord rattad autodega matka alguskohta transportida. Minugipoolest võiks nüüd ka samasse kohta minna seiklema.
-
- Huviline
Mina ei saa kohe mitte mingi valemiga enda ratast autosseTarvo kirjutas:Et teema oleks kuidagi ka BMW-ga seotud, siis võiks seekord rattad autodega matka alguskohta transportida. Minugipoolest võiks nüüd ka samasse kohta minna seiklema.

- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Üritus ahvatlev. Millal see orienteeruvalt toimuda võiks? Teaks arvestada ning juba tehtud plaanidega sobitada...
Rattatransport on samuti keeruline - Baltasse aga väntaks välja küll.
Rattatransport on samuti keeruline - Baltasse aga väntaks välja küll.