Teeme selle viimase mängu ära nii nagu me oskused hetkel võimaldavad, mõtlen siis seda, et kõik anname endast maksimumi

Eks näis, kui tööga ühele poole jõuab enne mängu, siis prooviks kohal olla ikka. Ma vähemalt loodan et Cowley ka ikka kohale tuleb ja vuvzelat puhub, sest eelmine kord ühele basketi tüdrukust fännile see vuvzela heli ei meeldinud. Saaks seekord ka nende fännid siis tigedaks ajada sellegaJanely kirjutas:Kuidas on lood meie fännidega?
Mul on moodsam variant gaasigaMuki87 kirjutas:Rally mis sa sellest lauale panid:D Hakka juba kuumaks puhuma seda:D
Ma olen ilmselt kella kuueni vähemalt tööl ja pärast seda liiguks kadakasse. Aga kui tahad kindlalt seda VUVU-t saada, siis mul see kaasas praegu autos, nii et kui mul tööjuurest läbi sõidad, siis saaksid ta kiiremini kätte.coleybwoy kirjutas:Rain kus sa liigud - tahaks VUVU't saada!
Sa ei tea, millest sa ilma jäid!!!Annely kirjutas:Mul pasun kodus, muidu ausõna tuleks!
Lõppseis 123-33Rein68 kirjutas:BEE Tsee - Forwards 1 esimene poolaeg 53 - 12. Edasi ei viitsinud vaadata
Rein68 kirjutas:Täna siis mäng 18.30 Kadakas. Ootame fänne !!!