Näha oli. viskasin veel käppagi, aga ilmselt keegi ei näinud.Tsetseen kirjutas:Praegu oleme tõesti, kus te teadsite?
Ei viitsinud, oleksid 5euri aknavahelt5 sisse visanud, oleks viitsinud.k3nny kirjutas:Näha oli. viskasin veel käppagi, aga ilmselt keegi ei näinud.Tsetseen kirjutas:Praegu oleme tõesti, kus te teadsite?
Küüned olid liiga pikadMeelis kirjutas:Küüned olid liiga pikad. Häbenesin.
Kas eile õhtul oli ka mingi kogunemine. Statoili taga nägin mitmeid bemareid liikvel.
Edgarit nägin ka touringut piinamas.
Me nägime ka Madisega kuidas Edgar tasku all tibile drifti üritas teha..Meelis kirjutas:Küüned olid liiga pikad. Häbenesin.
Kas eile õhtul oli ka mingi kogunemine. Statoili taga nägin mitmeid bemareid liikvel.
minumeelest saab siit kogu linna uudised ja seda lausa praktiliselt reaalajas. ilma selle teemata poleks mul aimugi kas, kuna ja miks meelis ja tsetseen statoili taga on või millega edgar eile tasku all parklas tegelesFred kirjutas:Siit teemast on viimasel ajal raske midagi informatiivset leida..
Päris haige. Mina Teid ei näinudki. Ma olin just Statoili taga, kui Edgar driftis sealt tasku alla.Tsetseen kirjutas:Me nägime ka Madisega kuidas Edgar tasku all tibile drifti üritas teha..Meelis kirjutas:Küüned olid liiga pikad. Häbenesin.
Naine vast ei teagi, et diisel on. Ilmselt arvab, et Edgar on rohelise mõttemaailmaga inimene, sest tagaluugil ilutseb ju roheline vahtraleht.Meelis kirjutas:Päris haige. Mina Teid ei näinudki. Ma olin just Statoili taga, kui Edgar driftis sealt tasku alla.Tsetseen kirjutas:Me nägime ka Madisega kuidas Edgar tasku all tibile drifti üritas teha..Meelis kirjutas:Küüned olid liiga pikad. Häbenesin.
Nagu näha, vist saab ka diisliga naisi.
Tsetseen kirjutas:Naine vast ei teagi, et diisel on. Ilmselt arvab, et Edgar on rohelise mõttemaailmaga inimene, sest tagaluugil ilutseb ju roheline vahtraleht.Meelis kirjutas:Päris haige. Mina Teid ei näinudki. Ma olin just Statoili taga, kui Edgar driftis sealt tasku alla.Tsetseen kirjutas: Me nägime ka Madisega kuidas Edgar tasku all tibile drifti üritas teha..
Nagu näha, vist saab ka diisliga naisi.
Nagu Sa juba ütlesid, ei ole mõtet mölisedaTaavi_K kirjutas:Või siis Aleksandri kõrtsis maonahast kaabu ja rahakotiga, kus sees on rublad
Poleks aega leidnudki sinu jaoks täna.Madis_M kirjutas:Ma ei tule täna.
Kõige olulisem on keeta makarone õigesti.Meelis kirjutas:Ma täna ei tule.
Keetsin makaronid pudruks. Nüüd on hull masendus, heidan magama.