Doonoripäev 11. märts kell 18.00
Doonoripäev 11. märts kell 18.00
Kuna eelmine doonoripäev oli eelmise aasta detsembris, siis nüüd oleks täpselt õige aeg minna järgmisele doonoripäevale.
Raadiost pidevalt on kuulda, et verekeskusel järjekordne verekriis, niiet lähme siis kõik appi neile.
Üritus võiks toimuda järgmisel nädalal millalgi, arutame seda millal täpsemalt - kuidas enamusele sobib.
http://www.verekeskus.ee/
edit: see päev võiks soovitavalt olla järgmise nädala kolmapäev või neljapäev, sest siis on verekeskus kauem lahti kui teisel päevadel.
lahtioleku ajad: E, T, R 08.00-17.30 K, N 08.00-20.00
edit2: doonoripäev võiks olla hoopis 11. märts kell 18.00. Kui see aeg (või mõni muu, mille me siin kokku lepime) sobib enamusele, siis saab ka verekeskusele nädal aega ette teatada meie tulemisest.
Raadiost pidevalt on kuulda, et verekeskusel järjekordne verekriis, niiet lähme siis kõik appi neile.
Üritus võiks toimuda järgmisel nädalal millalgi, arutame seda millal täpsemalt - kuidas enamusele sobib.
http://www.verekeskus.ee/
edit: see päev võiks soovitavalt olla järgmise nädala kolmapäev või neljapäev, sest siis on verekeskus kauem lahti kui teisel päevadel.
lahtioleku ajad: E, T, R 08.00-17.30 K, N 08.00-20.00
edit2: doonoripäev võiks olla hoopis 11. märts kell 18.00. Kui see aeg (või mõni muu, mille me siin kokku lepime) sobib enamusele, siis saab ka verekeskusele nädal aega ette teatada meie tulemisest.
Viimati muutis Pille, 27.02.2004 13:47 20, muudetud 4 korda kokku.
ei luba, aga... ;)
et jah - ei hakka midagi panti panema, aga kui töölt õigel ajal ära õnnestub vongelda, siis olen ... soon. 
olger

olger
E32
- Priit Peljo
- Huviline
Jah, õige tegu, vähemalt üks perekonnast peab verd andma... niiet Raivo annab ka naise eest! Normiga võrreldes topeltkoguse! 
Ei Diana, see ei tee Sinust paha inimest

Ei Diana, see ei tee Sinust paha inimest

Diana kirjutas:Anna andeks Wohh, aga mul esineb midagi süstlafoobia taolist. Loodan, et see must halba inimest ei tee?!? Ma saadan Raivo meie perekonda esindama, ta viskab 100 ml ka minu poolt
krt, mulle see verega solgutamine ei meeldi. Pole kunagi küll käinud, ent verd nähes hakkab pilt alati eest ära kaduma. Vahet pole, kas enda oma või teiste oma. Ma võiks muidu ühiskondlikult kasulik olla - luuaga tänavat pühkida, vanamutte üle tee viia või mida iganes, kuid veri ...
Hemofoobia on vist selle jama nimi.
Ma ei tea ... kogun veel julgust.
E32 750i (1994)
Martin, see asi ei ole üldse ju nii hull kui sa arvad... mina kunagi kaua aega tagasi telekast nägin kuidas mingid doonorid andsid verd, see tundus nii jube.. aga tegelt ei ole seal hullu midagi, sa ei pea ju sinna kõrvale, kus see voolik ja asjad on, vaatama. onju nii?
tänavad pühivad koristustöölised puhtaks.. ja vanamutid saavad ise ka üle tee kui neile autode poolt vaid võimalust antaks. niiet... doonoriks!!
tänavad pühivad koristustöölised puhtaks.. ja vanamutid saavad ise ka üle tee kui neile autode poolt vaid võimalust antaks. niiet... doonoriks!!

Martin_R kirjutas:krt, mulle see verega solgutamine ei meeldi. Pole kunagi küll käinud, ent verd nähes hakkab pilt alati eest ära kaduma. Vahet pole, kas enda oma või teiste oma. Ma võiks muidu ühiskondlikult kasulik olla - luuaga tänavat pühkida, vanamutte üle tee viia või mida iganes, kuid veri ...