jääb siis veebruari lõpp? või...
Oi, laupäeva öösel sai seal tervelt tund aega hullatudkollerimees kirjutas:Mina pakuks Võrus kogunemisekohaks Spordika tagumise parkla.
ei noooo noo probleemo ilmseltHelis_M kirjutas:ma ple kunagi veel võrru jõudnud, seega oleks ka tulija..oleneb muidugi kuupäevast:)
ja selles,t kas keegi minu ka enda auto peale võtab
jah... kui nüüd aasta aega selle kogunemisega läheb siis on küll kehvastiMartin530 kirjutas:Pakuks välja siis 10 jaanuar kell 15.00 koht võrukad valige ise
No krt kas ma olen loll või on see kuupäev juba möödas???Martin530 kirjutas:ehh 2 ja natuke nädalat umbes aega sinna juaega sättida on piisavalt
seda minagi, et see kuupäev on selleks aastaks möödas ja targem oleks siiski veebruaris kgunemine tehaTarmo kirjutas:No krt kas ma olen loll või on see kuupäev juba möödas???Martin530 kirjutas:ehh 2 ja natuke nädalat umbes aega sinna juaega sättida on piisavalt
mis sai algsest plaanist see 26-27 jaanuar teha?
Nüüd siis on asi juba veebruari algusesse lükatud?
Sel juhul teeks isegi Tartust Võrru väikese tripiJaanus_P kirjutas:kui keegi teeks selle kogunemise laupäeva õhtul ja korraldaks ka mingi öömaja (maksan ikka ise) siis ehk tuleks isegi kohale. samas peaks see kuupäev olema siis veebruari esimene nädalavahetus (sobib ka teine)
jep jep kui aga rain sinuga ei saa siiis anna aegsasti märkku variant 2 on ka veel olemasRain530 kirjutas:no ma sain eile aru, et te Martininga broneerisite minu autos tagaistmeHelis_M kirjutas:no eks peab siis arutama veel seda kellaaega...aga palju siis tulemas on inimesi ?
et kui midagi erilist vahele ei tule, siis tuleks vaataks kah sinna võrru