On selline idee, et suuremad kogunemised toimuvad juba ilusamal ajal, väiksemaid kokkusaamisi korraldaks ennem ka, kuid see info juba siis liiguks PS vahendusel touringu omanikele millal ja kus.steve6 kirjutas:Millal järgmine ???.. Peaks vist järgmise korra jaoks treila kohale tellima..
E34 touringute kogunemine - 18.03.07, Ülemiste keskus
Viimati muutis Hans, 06.02.2007 00:09 10, muudetud 1 kord kokku.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Loodan siis ka enda postkastis ükspäev leida sõnumit.
Ajaks kah natuke pikemalt teiste touringu omanikega juttu.
Pealkirjas olev kogunemine läks minule õnnetult, jäin "natukene" hiljaks ja ei leidnud teid ka sealt parklast.
Loodan ainult et olen järgmine kord õiges eestimaa nurgakeses.
terv
erich
Ajaks kah natuke pikemalt teiste touringu omanikega juttu.
Pealkirjas olev kogunemine läks minule õnnetult, jäin "natukene" hiljaks ja ei leidnud teid ka sealt parklast.

terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
see viimane kogunemine oli jah selliselt, et pidi toimuma järvel aga kuna seal oli parkla puu püsti täis siis rahvas liikus Sikupilli keskuse parklasse. Ma ise jõudsin ka viimasel minutil ja sain Hansul sabast kinni muidu oleks ka seal Järve parklas rumala näoga kogunemist oodanuderikred kirjutas:Pealkirjas olev kogunemine läks minule õnnetult, jäin "natukene" hiljaks ja ei leidnud teid ka sealt parklast.
terv
erich

Uus E34 Touringute kogunemise aeg siis paika pandud:
18.03.07 (Pühapäev)
Ülemiste kaubanduskeskuse parkla
Kell 14:00
Hetkel kindlad tulijad: Kustas, Hans, Jaanus P, Tiit525. Kes veel tulemas on, võiksid teada anda siia, teab siis arvestada
.
Vedage oma Touringud kohale
.
EDIT: kui on vihmane ilm, siis sõidame Sikupilli Prisma maaalusesse parklasse.
EDIT2: Vältimaks situatsiooni, mis juhtus eelmine kogunemine, et keegi jõudis hilja kohale ja ei leidnud meid, siis saab minuga ühendust võtta telefonil 58037438.
18.03.07 (Pühapäev)
Ülemiste kaubanduskeskuse parkla
Kell 14:00
Hetkel kindlad tulijad: Kustas, Hans, Jaanus P, Tiit525. Kes veel tulemas on, võiksid teada anda siia, teab siis arvestada

Vedage oma Touringud kohale

EDIT: kui on vihmane ilm, siis sõidame Sikupilli Prisma maaalusesse parklasse.
EDIT2: Vältimaks situatsiooni, mis juhtus eelmine kogunemine, et keegi jõudis hilja kohale ja ei leidnud meid, siis saab minuga ühendust võtta telefonil 58037438.
Viimati muutis Kustas, 16.03.2007 22:55 37, muudetud 1 kord kokku.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979