Ettepanek kanuu matkaks või seiklus mänguks ahja jõel.
see on võistlus.Margus kirjutas:Mis on selle seiklusmängu sisuks? Aga kanuutamine oleks kah asjalik tegevus
joox, rattasõit, kanuu sõit (enamus retke rajast), viktoriin, jõuproov, mägironimine, püssist täpsuslaskmine ja veel kord kanuu sõit.
kõikide ülessannete juurde tuleb sõita kanuuga, retk toimub umbes 5km'sel ahja jõe lõigul. orienteeruv kestvus aeg on 3h
Tundub jah kuidagi huvitav see seiklusmäng:)
Kas kuidagi kombineerida ei anna: esimene päev näiteks harjutaks kanuuga sõitu ja teine päev teeks seiklusmängu
Kreisid asjad on küll kihvtid a´la:mägironimine, püssipaugutamineja viktoriin
kas tõesti kuidagi kombineerida ei saa :?:Aga samas kui asi jääb juuni algusesse siis ma ei saa ikka küll: üks pulm ja mingi Saaremaa retk esimestel nädalavahetustel
Kas kuidagi kombineerida ei anna: esimene päev näiteks harjutaks kanuuga sõitu ja teine päev teeks seiklusmängu

Kreisid asjad on küll kihvtid a´la:mägironimine, püssipaugutamineja viktoriin

kas tõesti kuidagi kombineerida ei saa :?:Aga samas kui asi jääb juuni algusesse siis ma ei saa ikka küll: üks pulm ja mingi Saaremaa retk esimestel nädalavahetustel

Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
- Bitbull
- Huviline
- Peamine sõiduk: E53
- Telefon: 56996028
- Kontakt:
Ääähh, neid ronimisi ja laskmisi niigi tehtud ja vist ei pakuks pinget!
A võibolla mull armuke (bemm noh) hoopis hoiab adrenaliini nii keemas, et pigem vajaks vahepeal mõnusat kanuust loousjõudude nautimist
Mulle pole vahet, millal asja korraldada, saan oma graafikutega ära sättida igaks ajaks end kohale.
A võibolla mull armuke (bemm noh) hoopis hoiab adrenaliini nii keemas, et pigem vajaks vahepeal mõnusat kanuust loousjõudude nautimist

Mulle pole vahet, millal asja korraldada, saan oma graafikutega ära sättida igaks ajaks end kohale.
Raiki kirjutas:oot oot
stopp
äkki lauri sa helised mulle
mul tuttav korraldab ahja jõel kanuumatku
saab äkki ikka odsavamalt
nummer on sul olemas

kaldun arvama et üritus peaks ikka peale jaani toimuma

uurisin siis veidi
tuttava kaudu saaks kusagil 350.- kanuu ehk 175.- nägu
selle raha sees oleks
kanuumatk ~15km
peale sõitu söök
mõla ja päästevesti kasutamine
algõpe ja vajadusel abi
ja ööseks telkimis ja lõkke tegemise koht.
Saun läheks grupi peale lisaks, kuid mitte palju .... saun tuleb varem kinni panna, seega korraldajad võiks helistada, 56494959, nimi on Peeter, ja võiks öelda et Tõnis soovitas
tuttava kaudu saaks kusagil 350.- kanuu ehk 175.- nägu
selle raha sees oleks
kanuumatk ~15km
peale sõitu söök
mõla ja päästevesti kasutamine
algõpe ja vajadusel abi
ja ööseks telkimis ja lõkke tegemise koht.
Saun läheks grupi peale lisaks, kuid mitte palju .... saun tuleb varem kinni panna, seega korraldajad võiks helistada, 56494959, nimi on Peeter, ja võiks öelda et Tõnis soovitas

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
kelle masina me katuse peale keerame, et ei peaks kuskilt kanuusid tooma?
Või võtame sellel sama rullnoka mis sinna ära oń koolnud?
Või võtame sellel sama rullnoka mis sinna ära oń koolnud?

Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio