Ega "see muusika" tõesti sinna ilmaasjata pandud ei oleAARE530 kirjutas: Muuseas, Siim, hea küll, video videoks, aga selle lõpus olevate tatirullide tõmblemise ''muusika'' valikuga panid küll täkkesse...

Ega "see muusika" tõesti sinna ilmaasjata pandud ei oleAARE530 kirjutas: Muuseas, Siim, hea küll, video videoks, aga selle lõpus olevate tatirullide tõmblemise ''muusika'' valikuga panid küll täkkesse...
Ei nüüd sa said mu lausest valesti aruBMW club korraldas oma üritust ikka rajal ja see mis "aia" taga toimus see on juba midagi muud huvitavat
Samas fännid võivad igasugusi lollusi teha peale üritusi, selleks on (peaks olema) enamus kohtades väljas politsei
ei tahtnud uuesti ette jääda jahruut kirjutas:Vaatasin, et viimastel ringidel suutsid oma tulemust 2 sek. võrra parandada. Mille arvelt asi tuli? Kartsid, et tulen selgaBronco kirjutas:Kiirused on hoopis kõrgem tase kui kardirajal nikerdamine, ning minu väikese mootori jaoks on rada isegi liiga kiire.
Ilma tuuletakistuseta oleks ehk need vajalikud paar seki kiiremini saanud sõitaHry_89e30 kirjutas:mhm.nagu merel oleks,puri on püsti.sõbrad soovitasidki rohkem allatuult hoida.xjan:Hry - vaata nüüd hoolega videot ja näed, mis sa oma autol esimese asjana muutma pead
Mis selle asja mõte seal oli??Eametsa kirjutas:AARE530, sinu jutt on ikka täiega puusse
no tra mis **** ühiskonna kihti me seal teile meenutasime siis ah
Hea küsimus:DEametsa kirjutas:üks neist tatirullidest olin mina, kas me oleme süüdi et meid filmiti? ja teiseks me olime parkimisplatsil, palju eemal teistest. osalemisest nii palju et kui me kohale jõudsime siis sõidud käisid ja see olevat olnd mingi eelneva registreerimisega.
AARE530, sinu jutt on ikka täiega puusse
no tra mis **** ühiskonna kihti me seal teile meenutasime siis ah
Augusti viimasele nädalavahetus peaks ka vaba olema suurematest üritustest...25-26 kuupäevad siisSilwer kirjutas:Hetkeseisuga täpseid kuupäevi ikka veel ei ütle. Samas tundub et august on nii tihe et meie üritused jäävad septembrisse. Septembrisse on plaanitud ka BMW Autocrossing mis siis toimub kas septembri esimesel või teisel nädalavahetusel.
Kokku on septembris viis nädalavahetust - küll me sinna suudame ka oma kaks üritust mahutada.