!!! EBK SUVEPÄEVAD 10-12 august LEMMES!!!
Kuulge minul on küll juba säde sees
uhh veel viimane tööpäev ja siis pidu ja PUHKUS 2 nädalat
Aga ma arvan, et eks sealne rahvas tõmbab ise ka veidi koomale kui siuke bmw rahe sinna peale sajab, samas mida väiksema ala peal, seda rohkme saab ju üksteisega suhelda, mitte et iga üks on omas nurgas kuskil km raadiuses
nii et ärge nüüd keegi sellepärast küll tulemata jätke 

Aga ma arvan, et eks sealne rahvas tõmbab ise ka veidi koomale kui siuke bmw rahe sinna peale sajab, samas mida väiksema ala peal, seda rohkme saab ju üksteisega suhelda, mitte et iga üks on omas nurgas kuskil km raadiuses

Jällegi uudiseid Leeme-st !!!
Eile vast oli paanika suurem kui vaja, aga täna on asjad juba veidi paremad.
Vaikselt kerkib raadiomaja, valgustus, diskokera on ka juba omal kohal.
Muidugi kui saab keegi varem tulla, siis on ilgelt lahe.
Tervitades Lemmest,
Viljar, Veljo, Aivar, Siky, Sillu, Ällu, Karmen
Eile vast oli paanika suurem kui vaja, aga täna on asjad juba veidi paremad.
Vaikselt kerkib raadiomaja, valgustus, diskokera on ka juba omal kohal.
Muidugi kui saab keegi varem tulla, siis on ilgelt lahe.
Tervitades Lemmest,
Viljar, Veljo, Aivar, Siky, Sillu, Ällu, Karmen
Mercedes EQS 450+ 2022
Ei saa varem, kuna mu kaunitar saab täna uue esiklaasi omanikuksViljar kirjutas:Lemmest!!!Helis_M kirjutas:kuramus tahaks seal olla juba....viskaks siruli ja hakkaks päikest heameelega võtma
Aga asjad kiiresti kokku ja siia poole kimama![]()
Meil väike tagasilöök, Veljo auto kapote tross katki, aga pole hullu, elame üle![]()
Lemmetades,
Viljar

- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Ilm lubas päris soe tulla. Väike sabin võibolla vahelduseks.
Mina küll stardin vähe hiljem aga lootust on enne kümmet kohale jõuda.
Mis kell üldse muidu Tartust start on?, mina saan ilmselt kuskil 19.00 paiku auto kätte siis poe laks ja Lemme poole start.
Kõigile head tööpäeva lõppu niiakauaks
terv
erich
Mina küll stardin vähe hiljem aga lootust on enne kümmet kohale jõuda.
Mis kell üldse muidu Tartust start on?, mina saan ilmselt kuskil 19.00 paiku auto kätte siis poe laks ja Lemme poole start.
Kõigile head tööpäeva lõppu niiakauaks
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Aga head pidutsemist Teile!
Tallinnast Lemme rannani teen sõidu kaasa ja sealt lähen edasi.
Võibolla kohtub kohapeal
PS! Tuletan meelde, et mnt'l on liikumis kiiruseks 100+(5-10km/h), ohtlike möödasõite ei tehta. Vahepeal väike peatus kolonni kokku kogumiseks(näiteks Märjamaal ja Pärnusse sisse sõidul). Esimene auto läheb cruisiga ja ülejäänud püsivad ühtlaselt kolonnis.
Lihtsalt üks väike meeldetuletus, me oleme alati sellega hakkama saanud , aga siiski kordasin üle:roll:
Tallinnast Lemme rannani teen sõidu kaasa ja sealt lähen edasi.
Võibolla kohtub kohapeal

PS! Tuletan meelde, et mnt'l on liikumis kiiruseks 100+(5-10km/h), ohtlike möödasõite ei tehta. Vahepeal väike peatus kolonni kokku kogumiseks(näiteks Märjamaal ja Pärnusse sisse sõidul). Esimene auto läheb cruisiga ja ülejäänud püsivad ühtlaselt kolonnis.
Lihtsalt üks väike meeldetuletus, me oleme alati sellega hakkama saanud , aga siiski kordasin üle:roll:
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
10 miljonit korda sõimusõnad, lubatud kell seitse lükkus homme kella 11.00
Nii et homme tulek
oleks siis mõnda autot võtta jeebi võtmed teises bemaris ja see omakorda teistel suvepäevadel. Oodiga kah ei julge tulla.
Kuna nüüd ma pean täna õhtul kõik varutud õlled ära jooma siis võib juhtuda et homseks on üks kaine külalisesineja veel lisaks tulemas, loodan et saame hakkama.
terv
erich
Nii et homme tulek

Kuna nüüd ma pean täna õhtul kõik varutud õlled ära jooma siis võib juhtuda et homseks on üks kaine külalisesineja veel lisaks tulemas, loodan et saame hakkama.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Krt jama ,et tööl materjali puudus tekkis,ja tänu sellel lükkus töö ja ka palga saamine edasi..Seega kahjuks ei saanud tulla:( Kuid loodame ,et järgmineaasta,ja siis juba soliidsema masinaga.
Igatahes,kui kohalikus bensiinijaamas käies ja ringi sõites,siis märkan päris palju foorumlasi,kes sinna lähvad

Igatahes,kui kohalikus bensiinijaamas käies ja ringi sõites,siis märkan päris palju foorumlasi,kes sinna lähvad

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Kristjaniga nõus, Viltsile tuhat tänu kõigepealt, nagu alati , üritus oli ÜLILAHE, nagu alati 
Tore oli näha vanu sõpru ja tutvuda uute inimestega
Et... selle ürituse motoks kippus olema möirat- möirat jänes ja punnis põskedega hamster
Igatahes, ilm oli super, eile õhtul see mõni vihmapiisk kedagi ei seganud, see oli juba peale möirat
Kõigile kriitikutele, kes arvavad, et see üks joomapidu on- loll oleks arvata, et keegi midagi ei võta, kuid kohapeal olles, sarnaselt eelnevale aastale Lemmes suutsime ka sel aastal kummutada kohalike, ehk siis naabriks olevate skeptikute hirmud selle kohta, et eks see üks rullide kogunemine ja purjus peaga autoga tõmblemine on, ei saa salata, üks kõrvalolevalt ürituselt tulnud **** suutis ikkagi politsei kohale kutsuda, kuid rääkisime miilitsaonudega pikalt, algul sellest, pärast igasugu maailma asjadest, kusjuures korra nad käisid ka paar tundi varem läbi, muusika käis samamoodi nagu hiljem ning nende poolest ei olnud vähimatki probleemi
Oli ka klubi suvepäevade auto valimine, millest põhimõtteliselt esimesed kaks kohta läksid Eerole, kui nii võib öelda- tema enda X5 ja tema käsutuses olev Z3 said vastavalt esimese ja teise koha ja kolmandaks jäi Raimo punane iludus
Palju õnne teile:)
Oli möira, aga suht rahulik tegelikult, seda vähemalt minu meelest
Oli ilus üritus, kahjuks sai ee läbi, kuid loodetavasti näen teid kõiki varsti jälle kusagil üritustel, mu sõbrad
Tervitustega, Lemmest Pärnus tagasi,
AARE530

Tore oli näha vanu sõpru ja tutvuda uute inimestega

Et... selle ürituse motoks kippus olema möirat- möirat jänes ja punnis põskedega hamster

Igatahes, ilm oli super, eile õhtul see mõni vihmapiisk kedagi ei seganud, see oli juba peale möirat

Kõigile kriitikutele, kes arvavad, et see üks joomapidu on- loll oleks arvata, et keegi midagi ei võta, kuid kohapeal olles, sarnaselt eelnevale aastale Lemmes suutsime ka sel aastal kummutada kohalike, ehk siis naabriks olevate skeptikute hirmud selle kohta, et eks see üks rullide kogunemine ja purjus peaga autoga tõmblemine on, ei saa salata, üks kõrvalolevalt ürituselt tulnud **** suutis ikkagi politsei kohale kutsuda, kuid rääkisime miilitsaonudega pikalt, algul sellest, pärast igasugu maailma asjadest, kusjuures korra nad käisid ka paar tundi varem läbi, muusika käis samamoodi nagu hiljem ning nende poolest ei olnud vähimatki probleemi

Oli ka klubi suvepäevade auto valimine, millest põhimõtteliselt esimesed kaks kohta läksid Eerole, kui nii võib öelda- tema enda X5 ja tema käsutuses olev Z3 said vastavalt esimese ja teise koha ja kolmandaks jäi Raimo punane iludus

Palju õnne teile:)
Oli möira, aga suht rahulik tegelikult, seda vähemalt minu meelest

Oli ilus üritus, kahjuks sai ee läbi, kuid loodetavasti näen teid kõiki varsti jälle kusagil üritustel, mu sõbrad

Tervitustega, Lemmest Pärnus tagasi,
AARE530