Jalgpall Bmw vs Mb.
Kohuke mitte blondKrissu kirjutas:Mina võin filmida küll. Ainuke jama see, et kui firma suvepäevadel jalgpalli filmisin, ei tulnud sellest suurt midagi välja, ei osanud nagu midagi filmida. Ain peab siis juhiseid jagama, sest ma olen hingelt suht blond.

Üritaks ka ikke siis vaatama tulla kuidagi ja kätt hoidma

Puhas sõidurõõm
Mis te sest pimedusest ikka kardate, paneme autodel tuled põlema ja korras 
Nii et kl 18.00 siis Ülemiste Statoilis
EDIT: Ok ok, see statoil mis asub kohe järvevana tee alguses, tartu mnt rismiku pool.

EDIT: Ok ok, see statoil mis asub kohe järvevana tee alguses, tartu mnt rismiku pool.
Viimati muutis Raivo, 22.07.2004 13:53 35, muudetud 1 kord kokku.
GS
On olemas Järvevana Statoil ja Ülemiste StatoilOliver P kirjutas:Raivo kirjutas:
Seda minagi mõtlesin et äkki jutt ühest samast statoilist

MEHED, ärge tekitage paanikat siin

Raivo, kuhu minu postitus kadus??? Hakkas häbi, et kohuke targem kui sina? 

Viimati muutis Krissu, 22.07.2004 14:34 49, muudetud 1 kord kokku.
Lihtsalt Krissu
Ise ütlesid seda praeguKrissu kirjutas: NAISED VÕIKSID FOORUMIS VÄHEM SÕNA VÕTTA.

Ma arvan et tegelt täitsa ükskõik kas oled naine või mitte.Lihtsalt kohukeste jutte peab terasemalt jälgima võib valesti aru saada

Ok ok mis siin ikka seletada jutt oli tegelikult ju jalgpallist ja muu jutt on suht OT nii et õhtul jalka staadionil kohtume.
Puhas sõidurõõm
- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
Täiesti tase üritus oli.
Peab nentima tõde, et MB-i oli "natuke" rohkem kui meid aga sellest olenemata seati ikkagi õiglus jalule
Aga ikkagi ei ole jalgpall parem kui seks
Ps: MB klubist mõnel , peale eilset mängu, ple vist tädiranda asja

Peab nentima tõde, et MB-i oli "natuke" rohkem kui meid aga sellest olenemata seati ikkagi õiglus jalule

Aga ikkagi ei ole jalgpall parem kui seks

Ps: MB klubist mõnel , peale eilset mängu, ple vist tädiranda asja

Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
bmw klubi pool mänginuist mõned mängivad 5. liigas palli, seega edu oli ennustatav, aga mitte selline.
Minu poolest võib korrata sügisel, septembri keskel, näiteks.
Võib mängida ka Audi klubiga, tean, et nad mängivad pühapäeviti omavahel, seega Cardo või keegi orgunnige ära.
Mina iga kell nõus kaasa lööma.
Minu poolest võib korrata sügisel, septembri keskel, näiteks.
Võib mängida ka Audi klubiga, tean, et nad mängivad pühapäeviti omavahel, seega Cardo või keegi orgunnige ära.
Mina iga kell nõus kaasa lööma.
E30 forever
Natuke Cardo naise tehtud PILTE!
- indrek(clubmb)
- Huviline
- Kontakt:
Ma ka nüüd netti jõudsin. Mäng oli tore, ehkki saime kaela.
Paar paha sõna võiks öelda, kuid ei taha riidu kiskuda.
Järgmine kord proovime rohkem valmistunud olla.
Meile oli see esimene mäng nagu esimene treening, sest polegi nagu klubiga enne mänginud - korra küll, kuid siis ka rohkem juttu sai aetud.
Aga igatahes 2 väravat meie poolt oli ka saavutus ja mis puutub sellesse, et meid rohkem oli, siis meid pidigi rohkem olema, kuna teile paistis Meeldivat MB meestele palliga heasse kohta virutada
Natuke statistikat
Meie poolt oli siis 13-14 mängijat, kellest 9 olid klubi liikmed ja teised olid siis potentsiaalsed liikmed, ehk MB omanikud.
Kõik autod olid ka meil mersud peale ühe - Ermo oli VW ga, kuna ta 115 oli remondis.
Kuidas siis lood teiega oli, palju klubi liikmeid, palju BMW omanikke ja palju muidumehi?
Paar paha sõna võiks öelda, kuid ei taha riidu kiskuda.
Järgmine kord proovime rohkem valmistunud olla.
Meile oli see esimene mäng nagu esimene treening, sest polegi nagu klubiga enne mänginud - korra küll, kuid siis ka rohkem juttu sai aetud.
Aga igatahes 2 väravat meie poolt oli ka saavutus ja mis puutub sellesse, et meid rohkem oli, siis meid pidigi rohkem olema, kuna teile paistis Meeldivat MB meestele palliga heasse kohta virutada
Natuke statistikat
Meie poolt oli siis 13-14 mängijat, kellest 9 olid klubi liikmed ja teised olid siis potentsiaalsed liikmed, ehk MB omanikud.
Kõik autod olid ka meil mersud peale ühe - Ermo oli VW ga, kuna ta 115 oli remondis.
Kuidas siis lood teiega oli, palju klubi liikmeid, palju BMW omanikke ja palju muidumehi?
to indrek:
5 nägu bmw meeskonnast mängib 5.liigas palli, keegi neist ei kuulu klubisse, aga omavad bemme...
Kui see mäng oleks olnud range korraga, et bmw poolel oleks osalenud ainult klubiinimesed ja need kellel ka reaalselt bmw istumise all(s.t. pole just maha müüdud jms), siis oleks bmw poolelt väljakul olnud ca 5-6 nägu...
Et mäng toimuks, oligi vaja koopereeruda.
Ise ei kuulu klubisse ega astugi sinna, kuna erinevalt neist külastan ka SR üritusi. See on ju keelatud klubis olles
5 nägu bmw meeskonnast mängib 5.liigas palli, keegi neist ei kuulu klubisse, aga omavad bemme...
Kui see mäng oleks olnud range korraga, et bmw poolel oleks osalenud ainult klubiinimesed ja need kellel ka reaalselt bmw istumise all(s.t. pole just maha müüdud jms), siis oleks bmw poolelt väljakul olnud ca 5-6 nägu...
Et mäng toimuks, oligi vaja koopereeruda.
Ise ei kuulu klubisse ega astugi sinna, kuna erinevalt neist külastan ka SR üritusi. See on ju keelatud klubis olles

E30 forever