E39 kogunemine
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 525D
E39 kogunemine
Kuna olen suht uus foorumis, siis tekkis küsimus, et kas on toimunud mõni e39-te kogunemine? Muljete vahetamine, lobisemine jne. Oleks ehk endalgi paar küsimus
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
võid igale kogunemisele kohale tulla, keegi kindlasti on ka e39 seal kohal.
Aga minu teada otsest e39 kogunemist pole olnud.
Aga võin ka eksida.
Aga minu teada otsest e39 kogunemist pole olnud.
Aga võin ka eksida.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Heh, hea suhtumine ikka- tuleb mingi vend ja otsustab, et peaks tegema mingi kogunemise jälle ja et see peab tingimata tema kodu lähedal olema... Mulle sobiks näiteks Pärnu ja Vändra kandis sel juhul, vaata... Kuigi mul on E34... Sry, ei saanud vaiki olla- inimesed on ikka neetult mugavaks läinud kohati... Kusjuures, ma ei saa üldse aru- kevad on käes, mida paganat te seal parklates töllerdate kogu aeg, tehke midagi looduses ka juba, pidavat vist ilmad ka päris ilusad Eestis olema, miks mitte kusagil rohkem looduse rüpes teha mingi üritus, mitte järjekordne kahtlase väärtusega parklakogunemine...
Just mõtlesin, et võiks teha teema, et teha kogunemine Tartus (ära arva midagi aare530 , ma kaine veel). Kui teha hommikul Tallinnast kell 08:00 väljasõit, ~10:00 teeks Tartus kogunemise kusagil nt. Tartu vangla kõrval . Peale seda võiks kell ~11:00 minna koos motoexoticale ja teha ringi sealsetele vaatamisväärtustele. ~14:00 peaks olema kõik mitu korda vaadatud ja võiks minn ilusa ilma korral kuhugi pildistama, millele järgneks söömine ja siis Tallinnasse tagasi. Lihtsalt selline mõte. Ehk on kaasmõtlejaid? Mina lähen nagunii.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 525D
Pakkusin välja lihtsalt variandi, et teha kogunemine Ülemiste keskuse parklas , mis on vana teadatuntud kogunemiskoht. Kuigi tuleb tõdeda, et tõesti tavalised parkla kogunemised on üksluised jne. Mulle meeltmööda on ka Tabasalu poole uhama pannes teepeale jäävad pankrannikud, kuhu võiks täiesti minna, saab looduses kenasid pilte jäädvustada, soovijad grillida ja lihtsalt juttu puhuda.AARE530 kirjutas:Heh, hea suhtumine ikka- tuleb mingi vend ja otsustab, et peaks tegema mingi kogunemise jälle ja et see peab tingimata tema kodu lähedal olema... Mulle sobiks näiteks Pärnu ja Vändra kandis sel juhul, vaata... Kuigi mul on E34... Sry, ei saanud vaiki olla- inimesed on ikka neetult mugavaks läinud kohati... Kusjuures, ma ei saa üldse aru- kevad on käes, mida paganat te seal parklates töllerdate kogu aeg, tehke midagi looduses ka juba, pidavat vist ilmad ka päris ilusad Eestis olema, miks mitte kusagil rohkem looduse rüpes teha mingi üritus, mitte järjekordne kahtlase väärtusega parklakogunemine...
Mina ei leia midagi halba kui toimuvad mingi konkreetse seeria ja mudeli kogunemised. Lihtsalt ühesuguste autode omanikel on omavahel rohkem rääkida ja küsimusi kui näiteks e36 ja e39 omaniku vahel. Selge see, et BMW on BMW aga mängima hakkavad nüansid.
Aare530 ehk saad nii aru sellest, et kui sa esimest korda mu e34 nägid siis esimene küsimus oli kohe küljekarpide kohta vaevalt sind näiteks e30 küljekarbid mingigi nurga alt nii huvitanud oleks.
Kui näiteks tuua veel viimane e34 touringute kogunemise, siis minul on vastus olemas miks antakse tagaluugi klaasile kaks erinevat tootekoodi.
Ja ärme tekita OT-i nüüd siia.
E39 omanikud andke aga tuld!
Aare530 ehk saad nii aru sellest, et kui sa esimest korda mu e34 nägid siis esimene küsimus oli kohe küljekarpide kohta vaevalt sind näiteks e30 küljekarbid mingigi nurga alt nii huvitanud oleks.
Kui näiteks tuua veel viimane e34 touringute kogunemise, siis minul on vastus olemas miks antakse tagaluugi klaasile kaks erinevat tootekoodi.
Ja ärme tekita OT-i nüüd siia.
E39 omanikud andke aga tuld!
E30 316i ´90, E34 518i ´95
e39
nagu näha siis tookord asjast asja ei saanud, ju siis on vajadus ikkagi sellise kogunemise jaoks olemas, sellest ka ilmselt teema ülesse soojendamine.Janek kirjutas:kas see teema nats juba pea aasta vana ei ole et sellele mõeldaReimers66 kirjutas:mis sellest saanud on ka muidu ? Kas on olnud juba kogunemine ? Ise ma oleks ideepoolt küll
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
ootaks ikka natuke normaalsemat ilma , või siis veel hullemat.
Kui tuleks paks lumi maha siis võiks koguneda või siis teine variant oleks siis kui juba soojaks hakkab minema.
Kui tuleks paks lumi maha siis võiks koguneda või siis teine variant oleks siis kui juba soojaks hakkab minema.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Juu siis korraldatakse korralik kokkusaamine, orgunnima hakati lihtsalt varakult. Kuna teema ju lukku pandud polnud siis täitsa normaalne, et soojendati asi üles. Ise oleks ka asjast huvitatud. Eelistaks ainult siis ka aega mil oleks võimalik kohale veereda puhta autoga. Lumega oleks muidugi ka seff kokku saada aga nähtavasti keegi siis ikkagi jõuab kohale autoga mis on kogu sodi tee pealt enda peale korjanud ja vaevalt, et see siis omaniku tuju tõstab. Kevad oleks ikka vist parim variant imo. Mõned asjad siis mis või mille taga see kokkusaamine venib E39-te puhulJanek kirjutas:kas see teema nats juba pea aasta vana ei ole et sellele mõeldaReimers66 kirjutas:mis sellest saanud on ka muidu ? Kas on olnud juba kogunemine ? Ise ma oleks ideepoolt küll
H_Margus - ukse lingid vaja vahetada uute vastu mis on bling bling! laiskus
Reimers - veljed Riil Novgorod 17"
KristjanT - Parempoolne peegel vaja vahetamist
Tarmo - auto remondis
Suspect - nipet näpet paremaks
bmw98 - uus E39 vaja osta
Indrek_M - tuhatoosi tuli ei põle
Raiko - nahksisu vaja orgunnida
Margusja - Käru mis on pildil tema enda teemas on tuledeta muidu auto korras
Hanno - Tagastange tüüpiline stangenurga kriipimine on toimunud. Lisaks on ühel peeglil natuke kriime ja kerge mõlk esitiivas.
Tommi - auto korras
Kindlasti kellelgi midagi veel vajab enne korda tegemist. Need nimed siis kes võiks olla asjast huvitatud ja keda leidsin lugejate autode alt nii kiirelt otsides
Take Me To The Hospital / Invaders Must Die
Lumi pole õnneks pori Lume saab harjaga maha pühkida ... selline -10C on enamasti kuiv, puhas ja päikeseline.Suspect kirjutas:Eelistaks ainult siis ka aega mil oleks võimalik kohale veereda puhta autoga. Lumega oleks muidugi ka seff kokku saada aga nähtavasti keegi siis ikkagi jõuab kohale autoga mis on kogu sodi tee pealt enda peale korjanud ja vaevalt, et see siis omaniku tuju tõstab. Kevad oleks ikka vist parim variant imo.
Kevad on ka muidugi ok ... aga kevad on kaugel
Indrek
Kus see kogunemine siis tuleb? Te muudkui kogunete ja teema alguse postid on hoopis möödunud aastal. Kui tuleb Tallinnas siis ei oska küll lubada, et kohal oleks aga kui näiteks Tartus siis tuleks kindlasti. Vast leian siis mõne soovitaja ka klubisse astumiseks. Samas omaltpoolt pakuks välja, et ka Tartus võiks midagi teha ja näiteks kõik bemmid kokkuajada. Palju siin neid E39 ikka on. Õnneks minuoma on korras ja põleb isegi tuhatoosi tuli
E 39 535 1997.a.
seda muidugi, aga paneme siis asja paika, märtsi esimesel laupäeval, ükskõik kas siis ilm lubab või ei luba "suverulle", teeks selle kokkusaamise ära, üldiselt ma saaks hea hinnaga pakkuda arvatavasti märtsi esimestel nädalatel talverehvide vahetust suverehvide vastu bmw klubi foorumi kasutajatele, vb olla teeks siis suverulli vahetuse kokkusaamise siis?
BMW 530 da
M:Audi A8 varuosadeks
M:Audi A8 varuosadeks