Teeme sõbrakohtumise korvpallis!!!
-
- Huviline
- Kontakt:
-
- Huviline
- Kontakt:
Sellessuhtes, et kord on karm...kuna ma olen selle kooli õpilane, siis me selle eest maksma ei pea ja valvur kontrollib koguaeg...sain ju eraldi loa, et nii palju rahvast kokku tuleb...Siit ka üleskutse kõigile...Palun jätke seekord joomata...miks teisele inimesele heasttahtest sitta keerata!!!
Teie esinadajaks on siis Janek, kellele ma ka sellest räägin!
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Olen kindel,et sellise asja pärast küll muretsema ei pea,kui keegi õlle juua tahab,on selleks ka muid kohti,kui koolimaja korvpallisaalis.autoori.pri.ee kirjutas:Sellessuhtes, et kord on karm...kuna ma olen selle kooli õpilane, siis me selle eest maksma ei pea ja valvur kontrollib koguaeg...sain ju eraldi loa, et nii palju rahvast kokku tuleb...Siit ka üleskutse kõigile...Palun jätke seekord joomata...miks teisele inimesele heasttahtest sitta keerata!!!
-
- Huviline
- Joosep325i
- Huviline
Alles eelmine aasta lõpetasin selle kooli 12 klassi. Imo 1 korralikumaid kohti üldse Lasnamäel, karta pole midagi. Öösel suht vaikne on, aga narkomaanid üldiselt pesitsevad mujal.Zipp kirjutas:Keegi peab välja ka valvama jääma, kui nii palju ilusaid BMWsid kohale tuleb on "kohalikel" näpud sügelemas ja materjali palju kuhu küüsi taha ajada...![]()
või on tegu suht okei kandiga? Sõna lasnamägi ajab hirmu nahka juba...
Mina hakkan nüüd igastahes liikuma,eks siis koolijuures näeb 
EDIT:Kuhugi mängima ma ei jõudnud.
Kuna suutsin ära eksida seal.
Esiteks läksin vale bussi peale,kuna mulle öeldi et buss nr 60 saab sinna et 63 keerab ära,aga tegelt oli vastu pidi.
Ja siis kui lõpuks alla 5min oli pooleni,siis jalutasin bussipeatusesse ühte,ja nägin hulga klubilisi minemas
Oh seda õnnetust.
Aga järgmine kord tean nüüd kuhu ja mis bussiga saab.

EDIT:Kuhugi mängima ma ei jõudnud.

Kuna suutsin ära eksida seal.
Esiteks läksin vale bussi peale,kuna mulle öeldi et buss nr 60 saab sinna et 63 keerab ära,aga tegelt oli vastu pidi.
Ja siis kui lõpuks alla 5min oli pooleni,siis jalutasin bussipeatusesse ühte,ja nägin hulga klubilisi minemas

Oh seda õnnetust.
Aga järgmine kord tean nüüd kuhu ja mis bussiga saab.
-
- Huviline