Lõuna-Eesti tuur 31.mai ja 1.juuni 2008
http://www.bmw-club.ee/index.php?idb=24 ... bfe39cdb78Zipp kirjutas:Üks küsimus tuli veel, et kas neid raadiosaatjaid jms ka keegi kasutab ja on mõtet autosse panna? Minu oma on kuskilt taksost pärit, kas sellega saan nende käsi omadega ka suhelda?
Lauri, kus kohast sa selle tutvustava jutu võtsid?
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Mul käsisaatjad olemas ja võin ühe sinu kätte anda.Zipp kirjutas:Seega pole sellel erilist mõtet? siis tean kas hakkan teda sisse aretama või mitte, kui kellegiga suhelda ei saa siis pole erilist pointilihtsam seda käsi oma laenata.
Tavaliselt on need ikka enamustel autodes,kui mingi sõit on.
Need suured jah ei ühendu väikestega kuidagi.
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
erinevaid Cobra käsisaatjaid on müügil ka osta.ee-s...hetkel lugesin kokku 7 pakkumist...kõik paistis olema kvaliteetne kraam ja hinnad head, kel pole siis soovitan uurida...need on kruiisil asendamatud asjad, räägin oma mitmetest kogemustest
...ja kel on mitu siis võtke kindlasti kaasa, alati on keegi kel pole...ja eetriragina vältimiseks soovitan kaasa krabada 4 AAA tüüpi patareid per saatja, kahe päevaga saab üks komplekt akusid/patareisid kindlasti tühjaks...mida rohkem on saatjaid ühes levis seda kiiremini akud kuluvad
Riivo@Duracelli sõber

Riivo@Duracelli sõber

´17 4Drive
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E46 320d
- Telefon: 56659473
Raadiosaatjad
Tehnoturust saan ma allahindlust ka
Viimati muutis Janek, 08.05.2008 17:11 11, muudetud 1 kord kokku.
Tel:56659473
Annely kirjutas:Ärge nüüd maha lööge, kui küsimus loll, aga ma pean küsima...
Küsimus: kui ma ei soovi Savikoja kõrtsis süüa (tervis ei luba neid tellitud asju süüa kahjuks), siis kas saan maksta selle võrra vähem?
Või toimub ürituse eest tasumine solidaarselt? Et vahet pole, kas kasutad kirjeldatud hüvesid, OSALEMISTASU on ikka üks kindel suurus?
Aitäh!
Loomulikult ei ole keegi sunnitud sööma seda, mis talle ei sobi ja kui ei tarbi, siis ei pea ka maksma. Eelmine aasta jäi toitlustaja hätta, esimesed olid juba söönud, kui viimased polnud veel kättegi saanud. Et see aasta seda ei juhtuks ja ei kulutaks söömisele liiga palju aega, annaksime toitlustajale kindla kellaaja ja valmis portsude arvu. Praad sai valitud võimalikult odav ja arvestatud mõlema pubi menüüd, et poleks ükssama toit. Kui soovid, võime sulle meilida menüü, et saaksid endale sobiva roa valida. Ega Maiu ka päris kõike ei söö, nt. vürtsiseid toite.
-
- Huviline
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Mina ostsin Cobra MT800 komplekti just Audioworldist (Ülemiste keskusest) 799.00 krooni eest. Mingi emadepäeva eelne soodukas sellel nädalal.TarmoV12 kirjutas:lisan veel, et "Cobra" saatjaid on kindlasti veel müügis Oomipoes ja Tevalos .. kellel vaja, saab väikse hinnavõrdluse teha..
minul on samuti neid kaks tükki olemas, niiet ühe saan välja laenata
Ürituse kohapealt: võimalik, et jõuan ka sellele üritusele

Bmw 318i '82, VW Multivan '07, VW Golf '13
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Ausalt öeldes kui minult keegi küsiks, siis võiks seltskond koosneda siiski ainult BMW huvilistest (ja nende elukaaslastest/lastest jne). Kolmandad isikud hoiaks mängust väljas.
Kogu lugupidamisega ja ilma eelarvamusteta, aga ega see mingi laulupidu pole.

Kogu lugupidamisega ja ilma eelarvamusteta, aga ega see mingi laulupidu pole.

E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Küsimus selline
Kuidas ma maksan, mis sinna selgitusse panen kui tulen ühe autoga kahekesi, või kuidas pärast teate, kes maksis ja, kes ei? Kas panen selgitusse kasutaja nimed siin foorumis või päris nimed. Või auto numbri või midagi muud.

Selgitusse võiks panna näiteks mirx26 telgis koos kaaslasega ja siis oleks ühel hind 415.- ja teisel 365.-, kokku 780.-. Või siis mirx26 koos kaaslasega toas ja kokku oleks 980.-. Või kolmas võimalus mirx26 koos kaaslasega autos ja siis kokku 730.-. Ma arvan, et me kontrollime enne tuurile välja sõitmist ära, kas kõik kes maksnud, on pärale jõudnud.
-
- Huviline
ma maksin raha ära täna, magame autos
Viimati muutis mirx26, 10.05.2008 19:26 07, muudetud 1 kord kokku.
ma korra autos maganud ja tundus palju parem kui telgis aga eks kõik ju sõltub autos ja istmetest ka. telki püstitada ei viitsi muidu magaks telgis. vaevalt, et ainuke oled kes telgis magab. 

Viimati muutis mirx26, 10.05.2008 19:26 28, muudetud 1 kord kokku.
Inno, kas ööbimisplats on sama looduskaunis kohas nagu eelmisel aastal?[/quote][/quote]
Kahjuks mitte. See paik asub otse keset küla ja veekogu läheduses pole.
Põhjused miks just selle koha valimisime: seal kandis pole eriti palju neid kohti, kes nii suure seltskonna ära majutaks ja toitlustaks (üldse sai igasse kokku lepitud kohas öeldud, et kuni 50 inimest). Võrreldes eelmise aastaga, siis voodikoha ja toidu eest tuleb vähem maksta. See aasta tuleb telkimise eest maksta, sest me telgime eramaal. Autod jäävad (minu arvates) maja ette seisma. Kuna praegu on veel väga vähesed maksnud, siis ei oska öelda, mis on lemmik paik ööbimiseks.
Kahjuks mitte. See paik asub otse keset küla ja veekogu läheduses pole.
Põhjused miks just selle koha valimisime: seal kandis pole eriti palju neid kohti, kes nii suure seltskonna ära majutaks ja toitlustaks (üldse sai igasse kokku lepitud kohas öeldud, et kuni 50 inimest). Võrreldes eelmise aastaga, siis voodikoha ja toidu eest tuleb vähem maksta. See aasta tuleb telkimise eest maksta, sest me telgime eramaal. Autod jäävad (minu arvates) maja ette seisma. Kuna praegu on veel väga vähesed maksnud, siis ei oska öelda, mis on lemmik paik ööbimiseks.
Kuna ise olen Lõuna-eestiga tuttav ja laupäevane päev on kinni kuni hiliste öötundideni siis liituks Teiega alates maanteemuuseumist ja edasi Palokale grillima. Kui on vihmane, siis pakuks uuesti Kiirusmäge. Seal saab grillida ja ei jää ka teepealt kõrvale.
Selline siis lihtsalt väike pakkumine ja veidi mõtlemisainet Innole.
Lisaks veel, et nüüd ei oskagi mingit summat ülekanda nende muuseumi ja grillimise eest. Aga kui vaja siis andke teada. Rahas pole probleemi.
Parimatega: Kollerimees aka Karol 5141947.
NB! Lisaks veel, et telkijatele ja autos magajatele leiaks tasuta koha.
Selline siis lihtsalt väike pakkumine ja veidi mõtlemisainet Innole.
Lisaks veel, et nüüd ei oskagi mingit summat ülekanda nende muuseumi ja grillimise eest. Aga kui vaja siis andke teada. Rahas pole probleemi.
Parimatega: Kollerimees aka Karol 5141947.
NB! Lisaks veel, et telkijatele ja autos magajatele leiaks tasuta koha.
E 39 535 1997.a.