Miks mitte lihtsalt eesnimi? Mina näiteks tahaks nii kasutajanime kui eesnime.Annely kirjutas: Aga küsimus ka: mis nendele selja peale tuleb, kes pole foorumi kasutajad? Näiteks mul tuleb õde kaasa, kas ta jääb siis üldsuse silmis preili nimetuks?
LE-Tuuri särgid!! Kontrollige Andmed,värvid, suurused!
-
- Huviline
- Kontakt:
-
- Huviline
- Kontakt:
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
Minule palun naiste valge S, seljale Annely.
Õele palun ka naiste valge S, seljale Janely. Ikkagi õed noh

PS. Martin, minu meelest ei ole need triibud just teab mis ilusad
Kas näiteks BMW kujutist ei saaks kuidagi kasutada? Neerud on vist juba kasutusel olnud, ehk siis mõnede mudelite küljevaated? (näit. E30, E34, E38, E39 reas?)
Õele palun ka naiste valge S, seljale Janely. Ikkagi õed noh

PS. Martin, minu meelest ei ole need triibud just teab mis ilusad

mhmm.... kuigi tegemist on tegelt bmw mootorikatte triipudega 
Selles suhtes et kui kellelgi aega on et joonistada ja välja pakkuda visandeid siis palun väga
Olen pakkumistele avatud.
seniks tükk tyhja maad ja mõtte paus! Asi selles ka et ei tahaks pilti teha kuna see rikneb pesus suht kiiresti/ja maksab kõvasti rohkem. Kui keegi suudab ja tahab e30 lihtsa/külg vaates joonega joonistada ja uploadida ja vajalikku formaati panna siis miks mitte. võtan uue pakkumise siis...

Selles suhtes et kui kellelgi aega on et joonistada ja välja pakkuda visandeid siis palun väga

seniks tükk tyhja maad ja mõtte paus! Asi selles ka et ei tahaks pilti teha kuna see rikneb pesus suht kiiresti/ja maksab kõvasti rohkem. Kui keegi suudab ja tahab e30 lihtsa/külg vaates joonega joonistada ja uploadida ja vajalikku formaati panna siis miks mitte. võtan uue pakkumise siis...
- Annely
- Klubiliige - admin
kuulge, keegi võiks sinist särki ka võtta, saaks üritusel BMW logona grupipildi teha
ärge nüüd häbenege eksole, julgemalt palun!
Otsisin mis ma otsisin, ega suurt midagi ei leidnud (aga olgem ausad, ega ma ei ole eriti osav otsija kah), vaid 1 asjalik leid:
RULLIKAS
Aastaarv tuleb muidugi muuta/ära võtta, samuti peab eemaldama BMW logo taustalt. Aga muidu igati vinge bemm

Otsisin mis ma otsisin, ega suurt midagi ei leidnud (aga olgem ausad, ega ma ei ole eriti osav otsija kah), vaid 1 asjalik leid:
RULLIKAS
Aastaarv tuleb muidugi muuta/ära võtta, samuti peab eemaldama BMW logo taustalt. Aga muidu igati vinge bemm

Viimati muutis Annely, 15.05.2008 11:41 59, muudetud 1 kord kokku.
- Annely
- Klubiliige - admin
nüüd leidsin sellise lehe: CAR BLUEPRINTS
ehk mõni osavam häkib sealt 3-4 BMW kas küljevaadet või otsevaadet üleliigsest rämpsust puhtaks, et kontuurjooned saaks särgile panna?
ehk mõni osavam häkib sealt 3-4 BMW kas küljevaadet või otsevaadet üleliigsest rämpsust puhtaks, et kontuurjooned saaks särgile panna?
Annely kirjutas:RULLIKAS

e10 & e21 & e24 & e30 & R
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
ruut kirjutas:Annely kirjutas:RULLIKAS
Aastaarv tuleb muidugi muuta/ära võtta, samuti peab eemaldama BMW logo taustalt. Aga muidu igati vinge bemmtegu ei ole aastaarvuga vaid bmw mudelitähisega. selles suhtes sinuga täiesti nõus, et igati vinge bemm.
Ma lasen vennal seda pilti veidi modifitseerida

Vaatame mis tuleb!
Selles suhtes et kui selline asi käiku läheb siis võib arvestada korraliku särgi hinna tõusuga 
Muidugi oleneb ka kui suurelt see logo tuleb. samas peaks ta olema piisavalt suur et oleks korralikult juba eemalt välja loetav!

Muidugi oleneb ka kui suurelt see logo tuleb. samas peaks ta olema piisavalt suur et oleks korralikult juba eemalt välja loetav!
Viimati muutis Martin_S, 15.05.2008 12:55 44, muudetud 1 kord kokku.