Kui nii, siis pean hakkama järgmist aastat ootama, ehk siis aegadega veab rohkem ja saan ühineda

Vot-vot...Lohusuus on Jõhvi mnt.ääres paar hea hinnaga kämpat,suur rahvakiik,võrguplats,paras hulk istumis/grillimis platse/kohti,samas ka suur ruum telkimiseks,nagunii kõik kämpadesse ei mahuks,kuna neid seal kuus tükki,oli minumeelest...olemas kaks dušši,kaks wc'd,jne...isegi puidust tantsuplats ning korvpalliplatsike...randa on kõige rohkem paarkend sammu...jne...ise käisin seal eelmine aasta mitu korda ja sellel aastal kah juba korra läinud ning plaan tagasi minna enam-vähem juuli alguse poole,kuna siis puhkus algamas...kollerimees kirjutas:Peipsi on ka huvitav koht. Kuid kuhu seal täpsemalt minna?
Parkida on Lohusuus igalepoole...kuhu aga süda lustib...iseenesest on nii,et kui kogu area on nn.bronnitud,siis suurt võõrast rahvast sinna ei tulegi...foxy007 kirjutas:hea kui autogagi parkima sai...pigem oleks tõesti Peipsi hea koht..
Maakond on Ida-Viru küll,jah,kuid Mustvee on veel Jõgevamaa...ja Mustveest on sinna a'la 10 versta...ja ööbin 100% mina,eks ülejäänu ju jääb ikka osaliste otsustada...kuidas aga keegi soovib...kollerimees kirjutas:Lohusuu on rohkem Virumaa teema. Natuke kaugeks jääb. Ei usu, et sinna oleks palju tulijaid. Kas üldse ööbimist tasub planeerida?
säädjärve ligidal on raigastvere vaatetorn, kus on lubatud täitsa telkimine ja ka lõkkeplats/grill olemas... rohkemat ei tea ma küll sealt kandist midagi...kollerimees kirjutas:Pavel, saa uuri ka näiteks bmwhousest, et kas seal on huvitatud koos üritusest. Pakuks välja, 12. juuli. Kämpinguid ei võtaks üldse. Magada saab nii autos kui ka telgis. Loodame, et selleks ajaks on ka vihma tulnud ja lubatakse tuld teha. Jõgeva poolsed inimesed võiksid veel uurida Saadjärve puhkekohtasi.
Täpselt samad sõnad...ei karga küll pähe,et saadjärve ümber kuskil veel miskit oleks...või tegelt...Äksi kiriku taga on üks rannake...krt,ei meenu hetkel,mis selle nimi oli aga iseenesest on seal kah võimalik kindlasti telkida...seix kirjutas:
säädjärve ligidal on raigastvere vaatetorn, kus on lubatud täitsa telkimine ja ka lõkkeplats/grill olemas... rohkemat ei tea ma küll sealt kandist midagi...
Ma eriti suht vähe käin seal Bmwhousest foorumis! Rohkem olen Eesti BMW Klubiskollerimees kirjutas:Pavel, saa uuri ka näiteks bmwhousest, et kas seal on huvitatud koos üritusest. Pakuks välja, 12. juuli. Kämpinguid ei võtaks üldse. Magada saab nii autos kui ka telgis. Loodame, et selleks ajaks on ka vihma tulnud ja lubatakse tuld teha. Jõgeva poolsed inimesed võiksid veel uurida Saadjärve puhkekohtasi.
Elva lasketiirus enam minu teada lasta ei saa (ise olen olude sunnil käinud nii Võru lähedal Osulas, kui ka Jaanikesel), mingi turismiga seotud asjapulk on selle ära hõivanud. Aga Elva on suvel muidu väga kena väikelinnake küllAnnely kirjutas:Jap, kohalik. Ja kui päris aus olla, siis minu meelest pole üheski Eesti linnas ühe elaniku kohta nii palju alkasse ja alkot üleliia tarbivaid noori kui ElvasSpikeBMW kirjutas:ja kas tohib küsida kust neiu Annely teab purjus alaealistest? kas kohalik???Seepärast ka see rannapidu täielikult ära devalveerunud. Aga kellele meeldib Supernova või Gerli Padar, siis neid võib ikka kuulama tulla.
Ise lähen ainult seetõttu, et olen ju kohalik ja meil sõpradega pole vahet, kas istume kellegi juures koos või lähme vaatame randa. Aga ausalt, kui selline üritus toimuks 10km eemal, siis ma ei läheks. Selles suhtes mõttetu üritus, et kui kellelgi on plaanis Lõuna-Eestisse puhkama tulla, siis ärge see laupäev Elvasse tulge... see võib traumaga lõppeda.
Muul ajal võiks minna näiteks lasketiiru jahipüssist taldrikuid laskmaja Vaiksesse metsajärve ujuma.
Toots, kas sa jäid peale Verevi järve avapauku nüüd Tartusse paikseks või äkki oled uue pruta siit leidnudToots kirjutas:Mõtlen selle peale.Annely kirjutas:Toots, juba sel nädalavahetusel toimub Elvas sealsamas Verevi kaldal RANNA AVAMISPIDU, üles astuvad Supernova ja Gerli Padar & Glive. Sul on võimalus osaledaToots kirjutas:Jah,peaks sama olema jah,metsikult ilus koht tundus ja arvan,et lähen sinna see suvi kindlasti tagasi... ja kui planeerite mingi ürituse ka veel seal,siis oleks täis-pakett.
OT: ainult purjus alaealisi on rämedalt palju![]()
Siis tuleks Elvas mingi majutus ka sebida...