Kuna rebimine nii tihe, siis täitsa lahe oleks vaadata ka individuaalsete punktide ajatabelit.
Vaatan mis teha õnnestub. Nii esialgse info põhjal käisite teie lõpus ujumas u 8 minutit ja võitjad 3 minutit. Auto jätsite te jätelikult seisma u 5 minuti varem ;)Raitz kirjutas:Kuna rebimine nii tihe, siis täitsa lahe oleks vaadata ka individuaalsete punktide ajatabelit.
peksa saadCardo kirjutas:Illustreerimaks mängu rõõmu pakun ka teile pilgu minu ja Aini vahelisest messamisestParemat enam ei saa olla !!
http://www.hot.ee/cardo1000/supinoku.JPG
Kas või LättiCardo kirjutas: Kui uus mäng üldse tuleb, siis teeme selle kah sedasi üle tü....
ja kõik on rahul
Kas te Lätti tahate siis ikkagi minna
Nuu aga paras sulle ka... topelt rõõmMarger kirjutas:Hea, et te kõik jälle rahul oleteJärgmine kord siis algus Tallinnas ja lõpp näiteks Riia vanalinnas
.
Minupoolt oli se vist viimane tehtud rõõm, järgmisest olen ma eemal teatud põhjustel.
Meile paluks tuuleklaasile. Roosas kirjasjjanno kirjutas: Tundub, et järgmine kord nõutakse meilt tulemuste LIVE's projektoriga bussiseinale kuvamist![]()
Et kas jonnimine peale igat mängu on traditsiooniks saamas?Cardo kirjutas:...Kui uus mäng üldse tuleb...
Koduabilisest seekord oli jah natuke vähem kasu kui varem. Kuid siiski natuke oli. Mina ei raatsinud oma EMT internetiga ralli legendi avada - selle maksumus oleks olnud mulle ca 200 eekuiaanek kirjutas: Mõned mõtted...
..Mulle tundub, et koduabilistel pole erilist mõtet. Parim variant on kui autos on 2 sõltumatut ja toimivat netti. Ja kompass.
Nii ja naa. Meie oleme oma neljanda kohaga suhteliselt rahul (arvestades eelmist mängu) ja küsisime ka tervelt 2 vihjet.iaanek kirjutas:..Kui vihje küsid, unusta hea koht tabelis ära.
Ain kirjutas:Mis misMarger kirjutas: Minupoolt oli se vist viimane tehtud rõõm, järgmisest olen ma eemal teatud põhjustel.Võtad nad kaasa ja hakkad juba maast-madalast tutvustama bmw'de ja klubi maailma
See teie Hans ei roninud mitte puu otsa vaid tegi Iisakule "pätti" ja ootas kuni ma koodi ette lugesin. Siis aga astus lihtsalt alt ära ja Iisak tuli mööda puud alla nagu algajast elektrik laternaposti otsast. Särk lõua all rullis ja kõht kriimuline....Valdek kirjutas: Sel ajal kui Hans kuskil puu otsas ronis lappisin varba peaaegu kokku ja viskasin läbi vettinud püksid pagassi...Hansu puu otsa ronimine oli puhta kasutu tegevus, sest kood oli vale mille ta vaatas![]()
Tegelikult on sellega nii, et lugege reeglid uuesti läbi, nagunii te vist seda teinud ei ole. Kas kutsume komisioni kokku ja arutame antud olukordaiisak kirjutas:See teie Hans ei roninud mitte puu otsa vaid tegi Iisakule "pätti" ja ootas kuni ma koodi ette lugesin. Siis aga astus lihtsalt alt ära ja Iisak tuli mööda puud alla nagu algajast elektrik laternaposti otsast. Särk lõua all rullis ja kõht kriimuline....Valdek kirjutas: Sel ajal kui Hans kuskil puu otsas ronis lappisin varba peaaegu kokku ja viskasin läbi vettinud püksid pagassi...Hansu puu otsa ronimine oli puhta kasutu tegevus, sest kood oli vale mille ta vaatas![]()
![]()
![]()
Meie kindlasti ei protestiCardo kirjutas: Tegelikult on sellega nii, et lugege reeglid uuesti läbi, nagunii te vist seda teinud ei ole. Kas kutsume komisioni kokku ja arutame antud olukorda
näiteks punkt 17 !! Kui keegi esitab protesti, peame me seda rakendama