Nii palju, kui mina asjast jagan, siis sponsoreid neil üritustel taga ei ole, kes meie lõbu kinni maksaks ning võimaliku kommertsi vältimiseks on see igati õige. See on ikkagi iga ühe eralõbu, ühendatud meeldiva seltskonna ja samasuguste eralõbutsejatega, mis tuleb igal ühel kinni taguda ning mina isiklikult ei leia, et see 50 kohalikku tugrikut oleks nii ulmeliselt suur summa, mille pärast lärmi tõsta. Aga igal ühel on õigus oma arvamusele.-e12- kirjutas:Ütlege nüüd palun teie targad ja aidake üht lolli soomlast: kuidas see on võimalik et on autodega seotud üritus ja autoga territooriumi sisse söitmine on tasuline??? See kuidagi lihtsalt ei sobi minu mõistusesse...Kas muidu üldse lubate et see sama soomlane sõidaks äkki ürituselt läbi kui seal Pärnu kandis sattuks olema? Ja kas ma pean tõsiselt jalgsi tulema kui 50 Krooni ei maksa?
EBK VIIENDAD SUVEPÄEVAD 8.-10. august 2008.
- Luuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i
- Kontakt:
Naine roolis, auto kraavis!
BMW 320i e30 90.a.
BMW 320i e30 90.a.
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
-e12- kirjutas:Ütlege nüüd palun teie targad ja aidake üht lolli soomlast: kuidas see on võimalik et on autodega seotud üritus ja autoga territooriumi sisse söitmine on tasuline??? See kuidagi lihtsalt ei sobi minu mõistusesse...Kas muidu üldse lubate et see sama soomlane sõidaks äkki ürituselt läbi kui seal Pärnu kandis sattuks olema? Ja kas ma pean tõsiselt jalgsi tulema kui 50 Krooni ei maksa?

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
No põhimõtteliselt on see maa, mis sealt sissesõidu juurest jala tuleb käia väga lühike, mingi 5 minutit käimist heal juhul.-e12- kirjutas:Ütlege nüüd palun teie targad ja aidake üht lolli soomlast: kuidas see on võimalik et on autodega seotud üritus ja autoga territooriumi sisse söitmine on tasuline??? See kuidagi lihtsalt ei sobi minu mõistusesse...Kas muidu üldse lubate et see sama soomlane sõidaks äkki ürituselt läbi kui seal Pärnu kandis sattuks olema? Ja kas ma pean tõsiselt jalgsi tulema kui 50 Krooni ei maksa?
Einohhh, ürituse eest maksmisest saan ma muidugi sada potsentiliselt aru. Lihtsalt see et autode eest peab maksma sellisel üritusel on minu arust natukene naljakas kuigi hind on väga väike, aga see on see põhimötte mis häirib... Ehk siis keegi võib oma masina territooriumist välja jätta kui tahab, või? Tahate mulle öelda et kui keegi saabuks näiteks superkorras 2002tii turboga ja ei tahaks "parkkimistasu" maksta siis see auto jääksgi väljaspoole territooriumist? Siis käiksid kõik rahvas seal "õues" selle ühe auto peale ilastamas! Naljakas pilt kui minu käest küsite... 

e12 520i '75, e30 325ix '87, e30 325iA cabrio '88, e34 540iA touring '94
Mis põhjusel peaks keegi üldse nii tegema ? Naljakas on hoopis see,et sa 50.- krooksu pärast mingit jama ajama hakkad-e12- kirjutas:Einohhh, ürituse eest maksmisest saan ma muidugi sada potsentiliselt aru. Lihtsalt see et autode eest peab maksma sellisel üritusel on minu arust natukene naljakas kuigi hind on väga väike, aga see on see põhimötte mis häirib... Ehk siis keegi võib oma masina territooriumist välja jätta kui tahab, või? Tahate mulle öelda et kui keegi saabuks näiteks superkorras 2002tii turboga ja ei tahaks "parkkimistasu" maksta siis see auto jääksgi väljaspoole territooriumist? Siis käiksid kõik rahvas seal "õues" selle ühe auto peale ilastamas! Naljakas pilt kui minu käest küsite...

Tegemist on kellegipoolt hallatava alaga,mida on vaja koristada jms. kes selle eest siis maksma peaks ? tasuta timurlasi kah ei leia tänapäeval eriti.
Ei saa aru, miks sellisest olematust summast kära tõsta. Eks see ole igalpool nii, et telkimisalale autoga saamiseks tuleb maksta. Nii ka Lemmes. Ja 50.- kolme päeva eest nüüd küll mingi summa ei ole, nagu ise ka mainisid. Kas sinu jaoks on siis vahet, kui näiteks osavõtu tasu oleks olnud 550.- ja siis autoga telkimisplatsile sõidu eest tasuda pole vaja? Lihtsalt seda summat ei ole sinna sisse arvestatud ja tuleb eraldi tasuda. Võid ka auto sinna ette tasuta parklasse jätta, kui ei taha seda sinna mändide alla enda külje kõrvale. Minu arust täitsa loogiline ja arusaadav maksekohustus.
Ok, ok, ok... Ma ei tahtnud mingit suurt probleemi sellest teha - see oli ju ainult küsimus ja arvamus. Nii et kui ma nüüd õieti aru saan läheb see 50 Krooni hoopis selle telkimiskoha omanikule ja ürituse korraldamiskomissjoon seda ei korja, või? Kas üritus toimubki teises kohas seal Lemmes ja mitte seal samas mis mõni aasta tagasi? Sinna sai küll see kord lihtsalt sisse sõita... Või on äkki seal reeglid muutunud?
e12 520i '75, e30 325ix '87, e30 325iA cabrio '88, e34 540iA touring '94
- TiitR
- Huviline
2 elukaaslast? - pole paha!Riivo kirjutas:Eeldame et su sõbrad on ka huvilised foorumis või siis sinu elukaaslasedsymmi kirjutas:Olen kindel tulija!. Täna õhtu või homme maksan ära.. tulen koos 2 sõbraga arvatavasti.. Küsimus, et milline see tee seal on kui ma tahan sisse sõita? mul auto ikkagist väga madal!!

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Oi oi, suvekad on juba käega katsuda
Et kas see aasta teema rahvaarvuga rekordi ?
Praegune peaks olema jämedalt 70-80 inimest.
Suvekate asi susiseb päris kenasti, enamus asju peaks olema aetud ja jonksus.
Olen siin saanud mõned maksmise asjad viimse aja peale ja seega viimane maksekuupäev on 6 august.
Mõned mured:
1. Vaja välja mõelda meestele üks lihtne ja suht kiire mäng (selle nädala jooksul)
2. Kuna need touringud ja kaubikud millega oleme kola kohale viinud on maha müüdud, siis vaja abi kola kohale viimisega.
Ise mõtlesin, et kui kellelgi olemas konksuga auto, siis äkki seaks sinna ühe kuudiga käru järgi ja oleks kõik kola korraga kohal (käru hangin ise ja kütuseraha saab ka makstud
)
Muidugi on teema selles, et ise plaaniks juba neljapäeva õhtul Lemme poole minema kimada (et siis äkki vahetaks kellegiga auto ja keegi tuleb minu autoga reede), igaljuhul kui kellelgi idee, siis palun andke teada.
Suvekaid oodates,
Viljar

Et kas see aasta teema rahvaarvuga rekordi ?
Praegune peaks olema jämedalt 70-80 inimest.
Suvekate asi susiseb päris kenasti, enamus asju peaks olema aetud ja jonksus.
Olen siin saanud mõned maksmise asjad viimse aja peale ja seega viimane maksekuupäev on 6 august.
Mõned mured:
1. Vaja välja mõelda meestele üks lihtne ja suht kiire mäng (selle nädala jooksul)
2. Kuna need touringud ja kaubikud millega oleme kola kohale viinud on maha müüdud, siis vaja abi kola kohale viimisega.
Ise mõtlesin, et kui kellelgi olemas konksuga auto, siis äkki seaks sinna ühe kuudiga käru järgi ja oleks kõik kola korraga kohal (käru hangin ise ja kütuseraha saab ka makstud

Muidugi on teema selles, et ise plaaniks juba neljapäeva õhtul Lemme poole minema kimada (et siis äkki vahetaks kellegiga auto ja keegi tuleb minu autoga reede), igaljuhul kui kellelgi idee, siis palun andke teada.
Suvekaid oodates,
Viljar
Mercedes EQS 450+ 2022
- TiitR
- Huviline
Küll ta tuleb ...mulle ta nagu väikest viisi mõista andisViljar kirjutas:Vat vat, see hakkab juba mulle meeldimaAaro kirjutas:Peale Vilstiga 30 min kõnelust, on tunne, et vist suudan ka äkki leida vaba momendi Teiega kokku saamiseks.![]()
Võib üelda, et põhikaader hakkab kogunema, saame veel Aare530-i ka õigele teele sunnata ja ongi asi OK

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Hehh, näe, mis siin toimunud on, ma polegi päris ää unustatudTiitR kirjutas:Küll ta tuleb ...mulle ta nagu väikest viisi mõista andisViljar kirjutas:Vat vat, see hakkab juba mulle meeldimaAaro kirjutas:Peale Vilstiga 30 min kõnelust, on tunne, et vist suudan ka äkki leida vaba momendi Teiega kokku saamiseks.![]()
Võib üelda, et põhikaader hakkab kogunema, saame veel Aare530-i ka õigele teele sunnata ja ongi asi OK

Ma küll ei julge hetkel kindlalt lubada, kas ma tulen ja kui tulen, kas ma kaheks päevaks tulen, aga krt näe, kui sõber Aaro isegi siin mõista andis, et äkki läheb, kuigi mõni aeg tagasi oli ta küll konkreetne, et ei lähe.
Äkki peaks ka ikka läbi hüppama

-
- Huviline