Miks mitte ei võiks homme midagi teha ?
Aega just ei ole nädal, aga pakkumised ja ettepanekud on teretulnud.
Loodan, et äkki näeb ka uuemaid liikmeid.
Aktiivsemalt-aktiivsemalt !

No kuule Vilts, mismoodi olete teie ainukesed aktivistid?? Kas sellist asja võib kohe nii öelda? Oled sa mõelnud mõnikord ka selle peale, et kõik ei suuda osa võtta majanduslikel põhjustel.Viljar_V kirjutas:Mhm kas 70 liikmest kõik sõidavad maale.![]()
Noo jah siis tundub, et mina, Oliver ja Babul oleme ainsad aktivistid.
auto, kütus, söök, jõulud, aastavahetus....group kirjutas:huvitav mis inimesed siis oma rahaga nii väga teevad, et piljardimängukski ei jää?Ei kobise vaid huvipärast küsin.
Jutus on iva aga siiski vaid päälinna rahvale. Mina näiteks saaksin linna ja tagasi sõiduks kuluva papi eest arvatavasti terve päeva kohapealses baaris mune toksidaReili kirjutas:Teeks järsku pühapäeval?Jõuaks maalt inimesed tagasi ja meie ka natuke kaugemalt maalt
Pärnu rahvas peaks vist enda kodukandis midagi sellist ise orgunnima- sõit tallinna läheb ikka karmiks!vanaisa kirjutas:Jutus on iva aga siiski vaid päälinna rahvale. Mina näiteks saaksin linna ja tagasi sõiduks kuluva papi eest arvatavasti terve päeva kohapealses baaris mune toksidaReili kirjutas:Teeks järsku pühapäeval?Jõuaks maalt inimesed tagasi ja meie ka natuke kaugemalt maalt
Samas on ka nedel õigus, et palgast suurt peale hädavalike maksude üle ei kipu jääma.
Pole hullu, kohtume aastavahetuse peol ja asi seegi!
nujah kui selliseid asju arvestada siis pean mina lihtsalt oma mune koksimaTauri kirjutas:Pärnu rahvas peaks vist enda kodukandis midagi sellist ise orgunnima- sõit tallinna läheb ikka karmiks!vanaisa kirjutas:Jutus on iva aga siiski vaid päälinna rahvale. Mina näiteks saaksin linna ja tagasi sõiduks kuluva papi eest arvatavasti terve päeva kohapealses baaris mune toksidaReili kirjutas:Teeks järsku pühapäeval?Jõuaks maalt inimesed tagasi ja meie ka natuke kaugemalt maalt
Samas on ka nedel õigus, et palgast suurt peale hädavalike maksude üle ei kipu jääma.
Pole hullu, kohtume aastavahetuse peol ja asi seegi!