!!! EBK suvepäevad. JÄRELKAJA !!!
ma tasa ja targu
liigun...
nüüd täna siis hakkas kostuma esisillast mingi suurem kolakas
aga meeleolu on nädalavahetuses täielikult juba ja sumin on meeltmööda mullegi, kuna ise pole EBK kokkutulekul kunagi käinud ja ootusärevus suur
aga tallinnna ja selle lähiümbruse autod kogunevad siis 18,00 maksi parklasse jah ?

nüüd täna siis hakkas kostuma esisillast mingi suurem kolakas

aga meeleolu on nädalavahetuses täielikult juba ja sumin on meeltmööda mullegi, kuna ise pole EBK kokkutulekul kunagi käinud ja ootusärevus suur

aga tallinnna ja selle lähiümbruse autod kogunevad siis 18,00 maksi parklasse jah ?
- Kristjan_T
- Huviline
et siis jutt käib missugusest maksi parklastmartin1 kirjutas:ma tasa ja targuliigun...
nüüd täna siis hakkas kostuma esisillast mingi suurem kolakas![]()
aga meeleolu on nädalavahetuses täielikult juba ja sumin on meeltmööda mullegi, kuna ise pole EBK kokkutulekul kunagi käinud ja ootusärevus suur![]()

ei viitsi kogu 11lk läbi lugeda

PS. eeldan, et suvepäevadel saab klubiga liituda kah

Oi, ma kujutan ette, kui minna suure pandega ja kui kruusatee vastu tuleb, siis on segadust palju ja autode rivi venib 30km pikkuseks ja keegi hingata ei saa. A noh peab üle elama
.

Et kui Nõvale, siis vist haabersti ringi juures asuv Prisma pigem. Või minnakse läbi Saue?Rain530 kirjutas:et siis jutt käib missugusest maksi parklast
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Olemas !!!
Koht on leitud, suvepäevad toimuvad Lätis.
Tegelikult Ikla piirist 10-15 km Pärnu poole on mere ääres selline koht nagu Lemme ja seal olemas RMK telikmisala.
Lemme telkimisala
Asub Häädemeeste vallas, Pärnumaal. Suunaviit Lemme telkimisalale on Häädemeeste-Ikla maanteel Lemme bussipeatuse juures. Telkimisalal on parkla, infotahvel, kaev, lõkkeplatsid ning olmehoone, kus on tasulised tualetid, pesemisvõimalus nii saunas kui lihtsalt dui all ja kauplus-kohvik. Võimalik mängida võrkpalli ja korvpalli, olemas ka lava. Telkimine on tasuta. Igakordsel sisenemisel telkimisalale mootorsõidukitega sissepääs 50 krooni. Telkimisala peavärava juures asub ka tasuta parkla. Kokkutulekute korraldamise võimalus kuni 500-le inimesele.
Täna sai kohapeal käidud, asja uuritud ja tõesti, koht on mõnus.
Mingi raju pilt kas siia

Koht on leitud, suvepäevad toimuvad Lätis.
Tegelikult Ikla piirist 10-15 km Pärnu poole on mere ääres selline koht nagu Lemme ja seal olemas RMK telikmisala.
Lemme telkimisala
Asub Häädemeeste vallas, Pärnumaal. Suunaviit Lemme telkimisalale on Häädemeeste-Ikla maanteel Lemme bussipeatuse juures. Telkimisalal on parkla, infotahvel, kaev, lõkkeplatsid ning olmehoone, kus on tasulised tualetid, pesemisvõimalus nii saunas kui lihtsalt dui all ja kauplus-kohvik. Võimalik mängida võrkpalli ja korvpalli, olemas ka lava. Telkimine on tasuta. Igakordsel sisenemisel telkimisalale mootorsõidukitega sissepääs 50 krooni. Telkimisala peavärava juures asub ka tasuta parkla. Kokkutulekute korraldamise võimalus kuni 500-le inimesele.
Täna sai kohapeal käidud, asja uuritud ja tõesti, koht on mõnus.
Mingi raju pilt kas siia

Mercedes EQS 450+ 2022
suvepäevad
sama siin, et millal on start rahulikult kruiisiatele? Rahvas kes tahab rahulikult kulgeda Laagri Maksist Lemmesse võiks siin märku anda siis paneks gruppi kokku ja lepiks ka kella aja kokku kogunemiseks
rahulik grupp:
1. miquell 525 TDS Touring e34
2. reino
3.Aimar
4.Martin 1
5.Janek
6.kustas
7.
8.

rahulik grupp:
1. miquell 525 TDS Touring e34
2. reino
3.Aimar
4.Martin 1
5.Janek
6.kustas
7.
8.
Viimati muutis Angel_L, 09.08.2006 22:09 58, muudetud 4 korda kokku.
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Ma arvan et me siis ka astume teie juurest sealt läbi kas siis reedel või laupäeval.
Kuna ise oleme arvatavasti pärnus nädalavahetusel.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
suvepäevad
Teeme siis nii, et esialgu on kogunemine Laagri Maksis 18:00, Kui kellelgi on veel ettepanekuid ja erisoove kella-aja suhtes andke märku.
Grupi kiirus lubatud kiirus eesti teedel, grupi siseselt möödasõite ei toimu, esimesel ja viimasel autol võiks ohu tuled olla sisselülitatud asendis, kui keegi tahab vahepeal peatust siis annab eesolevale autole tulede vilgutamisega sellest märku esimesed autod edastavad märguande juhtautole samuti tulesid vilgutades.
Paluks lisada veel ettepanekuid grupis liikumisesk. Vastavalt ettepanekutele määraks ära kindlad reeglid, et hiljem sujuks sõit paremini ja ei tekiks arusaamatusi.
Grupi kiirus lubatud kiirus eesti teedel, grupi siseselt möödasõite ei toimu, esimesel ja viimasel autol võiks ohu tuled olla sisselülitatud asendis, kui keegi tahab vahepeal peatust siis annab eesolevale autole tulede vilgutamisega sellest märku esimesed autod edastavad märguande juhtautole samuti tulesid vilgutades.
Paluks lisada veel ettepanekuid grupis liikumisesk. Vastavalt ettepanekutele määraks ära kindlad reeglid, et hiljem sujuks sõit paremini ja ei tekiks arusaamatusi.
Viimati muutis Angel_L, 09.08.2006 09:21 25, muudetud 1 kord kokku.
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
kui ma eelmine pühap tulin pärnust siis küll mingit ringisõitu ei olnud.
Aga mine sa hulle tea mis nad siis nädalaga välja on mõelnud.
Aga mine sa hulle tea mis nad siis nädalaga välja on mõelnud.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
selline kysimus kas kellelgi peale minu on veel autos CB raadiojaam???
kui pole siis mul veel kodus ka üks ainult ilma antennita?!
selles mõttes et esimese ja viimase auto vahel raadioside toimuks:D

kui pole siis mul veel kodus ka üks ainult ilma antennita?!
selles mõttes et esimese ja viimase auto vahel raadioside toimuks:D
nuh arvestades reedest päeva et kõik sõidavad linnast minema siis see pärnu mnt. niigi umbes. Samas kas sealt siis otse enam läbi ei saa ma sõitsin eelmine nädalavahetus ja sai sealt fooride alast suht kiiresti läbiViljar kirjutas:Ma arvan, et hiljemalt 18.30 peaksite startima.
Pärnu mntl on vahepeal mingine remont, ja sõiduautodele on seal päris pikk ümbersõit.

Lugupeetavad. Kas te ikka küsisite tuletegemise võimalikkuse kohta Lemmes? Veel 2 nädalat tagasi oli seal RMK poolt täisvalve (st. mingi mees jalutas kõik telkimisalad ca 2x päevas läbi). Kõik Grillijad, ka kõrgetel jalgadel plekkgrilliga said mööda päid ja jalgu. Grilli kasutamine oli lubatud vaid veepiiril.
Sealsetes metsades pole vist aprillist saati vihma tulnud. Olen üle 30a sealkandis suvitanud aga sellist kõrbe pole veel näinud.
Sealsetes metsades pole vist aprillist saati vihma tulnud. Olen üle 30a sealkandis suvitanud aga sellist kõrbe pole veel näinud.
Viimati muutis Muhv, 09.08.2006 10:15 19, muudetud 1 kord kokku.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Oot, kas siis nagu plaanilist suvepäevadele tulekut enam ei olegiTarmo kirjutas:Ma arvan et me siis ka astume teie juurest sealt läbi kas siis reedel või laupäeval.

Mis puutub minu tulekusse, sisi kellaaega ei oska ma hetkel öelda, millal täpselt töölt pääsen, kuid usun, et enam-vähem 18 keerus peaks küll vaba olema. Või siis haagin Pilel ja Dreyga punti. Või kiman üksi, kui hiljaks jään