Uute liikmete ülevaatus Pärnus (21 jaanuaril, kell 12.00)
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
hanno kirjutas:Teema puhastatud.
Tõsi küll- Aini teksti laenasin ühest teisest teemast... Kuid puudutab see tulevasi klubiliikmeid siiski.Ain kirjutas: Üle pika aja klubiliikmete all mingi tegevus ja nii võiks jätkata...
Mine sa nüüd võta kinni, kuidas suhtuda- teema peaks nagu klubile uute liikmete värbamine olema, aga mis huvi on uutel liitujatel, kui kõik emotsioonid maha surutakse, see teema kestab heal juhul nädal peale üritust ja siis vaibub nagunii... Aga kui see ning emotsioonid juba eos maha surutakse... Ei tea, ei oska suhtuda sellesse...
Üritused ja sellega seonduv võiks olla ikka rõõmus ja lõbus- sry, see on minu arvamus ja seda ei muuda miski, ka mitte ''teema puhastamine''.
Vabandan oma arvamuse avaldamise pärast.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Aare. Emotsioonid on teretulnud, kuid informeerivad teemad võiksid chatist enne ürituse toimumist puhtad olla. KUi üritus toimunud, siis emotsioone tuleb niikuinii.AARE530 kirjutas: Mine sa nüüd võta kinni, kuidas suhtuda- teema peaks nagu klubile uute liikmete värbamine olema, aga mis huvi on uutel liitujatel, kui kõik emotsioonid maha surutakse, see teema kestab heal juhul nädal peale üritust ja siis vaibub nagunii... Aga kui see ning emotsioonid juba eos maha surutakse... Ei tea, ei oska suhtuda sellesse...
Üritused ja sellega seonduv võiks olla ikka rõõmus ja lõbus- sry, see on minu arvamus ja seda ei muuda miski, ka mitte ''teema puhastamine''.
Vabandan oma arvamuse avaldamise pärast.
Kas mitte uus ja täpse aja ja kohaga teema teha? Nüüd loe siin kõik post läbi aga ikka paika ei saa kus ja kuna. Pärnu nati suur linn et juhuslikult trehvata :-) Rimi? Sotka? 12.00?
Viimati muutis vanaisa, 15.01.2007 21:00 04, muudetud 1 kord kokku.
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Nii... Täitsa tihe liiklus siin teemas, ma vaatan
Huvitav oleks tegelt teada, kuidas asi välja kujuneb seal.. Hetkel küll kahe vahel, aga ei, peab ikka rahvale nats turgutust ka tooma, muidu kõik na vaiksed nagu sügisesed kärbsed - noh tegelt mul siin toas nad üsna usinalt käivad närvidele
Nagu ka see rõvedalt häiriv vaikus siin... Eile siin arutasime, et tegelt võiks juba laupäeval otsa lahti teha Pärnu rahvaga, et siis pühapäeval muhedam zumizeda
Väike juustusupp ja natsa suurem õlu Viiendas Villemis näiteks ja nii ta läheb 
Krt, Pärnu rahvas, hakkame ka rohkem suhtlema, muidu tekivad minu sõbrad ainult psc foorumist , nagu viimasel ajal on olnud ikka
Ütlen ausalt, see ametlik ja lakooniline asi ei ole minu stiil, need parklateemad sakivad mu meelest- saadakse kokku, aetakse 3 sõna kahes reas juttu ja siis jälle iga roju oma koju...

Krt, Pärnu rahvas, hakkame ka rohkem suhtlema, muidu tekivad minu sõbrad ainult psc foorumist , nagu viimasel ajal on olnud ikka

Ütlen ausalt, see ametlik ja lakooniline asi ei ole minu stiil, need parklateemad sakivad mu meelest- saadakse kokku, aetakse 3 sõna kahes reas juttu ja siis jälle iga roju oma koju...
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Äkki Pärnu omad lihtsalt aremad- et kas ja mida siin öelda 
Ei , ma ei tea, kuidas teistel, aga mul on kuidagi selline mõnus zumin sees

Ei , ma ei tea, kuidas teistel, aga mul on kuidagi selline mõnus zumin sees

Viimati muutis AARE540, 18.01.2007 21:51 59, muudetud 1 kord kokku.
Aarel on tegelikult täitsa õigus, rahvas tuleb üle Eesti kokku, vahitakse üksteise autosid, täidetakse võibolla mõned klubiliikme avaldused, räägitakse juttu ja minnakse jälle laiali. Peaks ikka midagi etemat organiseerima seks päevaks või veel parem alustama juba laupäeval, et pühapäevaks väike sumin sees oleksAaro kirjutas:Ei usu asi ehk ikka reklaamis. Mida siin karta, rahvas ju teab, et klubi üritused on alati sõbralikud ja huvitavad.AARE530 kirjutas:Äkki Pärnu omad lihtsalt aremad- et kas ja mida siin öelda

kellelgi veel ettepanekuid

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Tea kas ameerika mandri autodega tasubki üldse sellisele üritusele ennast kohale vedada ...Rain530 kirjutas:jama lugu siis kui ei oleAaro kirjutas:Et minu Jeep on siis kummist võiAARE530 kirjutas:Aaro, selle ruumiga saame hakkama- mu venna 2kohalisse kastiga jeepi (salongi muidugi) mahutasime kord 10 matsi ära, sinu juurde mahub meid siis miljoneid
![]()