E32-de aasta alguse kokkutulek 2008-INFO 1lk
Koht on igati lahe.
http://www.hot.ee/annimatsi/
Kas 485.- on kolm päeva kokku, kuidas need söögikorrad jagunevad, kas joogid jms. võime ise kaasa rebida?Oleg P kirjutas:Minek on Annimatsi kämpingusse.
Kuupäevad on 18-20 jaanuar.
Hind on 485.-
Hinna sees on öömaja, kolm söögikorda, saun ja muu mis maja juurde kuulub.
Tundub muidu lahe puhkamise koht

Räägi tõtt või vähemalt ära valeta.;
E34 94a. 2,5 TDSA Touring
Koht on igatepidi 5+.Tarvo kirjutas:Koht on igati lahe.
Seal vanad pildid ja vana hinnakiri.
Kolm päeva läheb kokku 485.- nägu
Esimene söögikord on laupäeva hommikul kell 10-11, järgmine õhtul kell 18.00-19.00 ja viimane eine toimub pühapäeva homikul kell 10-11.
Võtta võiks kaasa natukene grillimist, et reede õhtul kõhtu täita.
Joogid peab igaüks ise kaasa võtma, kohapeal peaks Samuti saama osta!
V8
Kas lumi on hinna seesOleg P kirjutas:On võimalik võtta paariks tunniks mootor saanid, kui palju oleks tahtjaid? Siis saaks ka hinda kombineerida! Ühel saanil võib sõita ka kahe kesti.
Ühe saani hind oleks umbes 1000.-(loomulikult mida rohkem seda vähem ja vastupidi).

Mina ja jan730 moodustame juba Tallinnas "rongi" ja hakkame koos sinnapoole sõitma
Mine tea,äkki keegi liitub veel ?!
Muidugi tuleb eelnevalt aeg kokku leppida, millal ja kus oleks suurem kogunemine (Tartus siis), et saaks väljasõidu aega planeerida.
PS! Kuna see on mul esimene sõit Tartust kaugemale,siis on teejuht kohustuslik,mitte vajalik
!

Muidugi tuleb eelnevalt aeg kokku leppida, millal ja kus oleks suurem kogunemine (Tartus siis), et saaks väljasõidu aega planeerida.
PS! Kuna see on mul esimene sõit Tartust kaugemale,siis on teejuht kohustuslik,mitte vajalik

Mina liituksin teiega Mäo ristist ja siis juba edasiErgo750 kirjutas:Mina ja jan730 moodustame juba Tallinnas "rongi" ja hakkame koos sinnapoole sõitmaMine tea,äkki keegi liitub veel ?!
PS! Kuna see on mul esimene sõit Tartust kaugemale,siis on teejuht kohustuslik,mitte vajalik!

Ausalt öelda,olin arvestanud küll,et varem töölt minema ja enne pimedat võiks vähemalt Tartus juba olla !Oleg P kirjutas:Vast kella 17.00 oleks utoopia kellegagi kokku saada, aga kui kell 19-20 Tartus kokku saame, siis loodan et kõik on päri?
To jarmo: Aega veel on, mõtle siiski tõsiselt järgi ja ma loodan, et vastus on positiivne
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Mootorsaani asjus saaksin äkki aidata,kui kellelgi käru ja konks on,saaksin rentida ühe yamaha 750-se võistlussaani,hinnas lepiksime kokku ja lõppkokkuvõttes tuleks teil odavam,kui sealt rentida,ainuke miinus see,et selle peaksite siis Tallinnast sinna ja tagasi vedama.Oleg P kirjutas:On võimalik võtta paariks tunniks mootor saanid, kui palju oleks tahtjaid? Siis saaks ka hinda kombineerida! Ühel saanil võib sõita ka kahe kesti.
Ühe saani hind oleks umbes 1000.-(loomulikult mida rohkem seda vähem ja vastupidi).
Kui huvi,siis ps.
Kui me läheme Elva kaudu, siis pole ju Tallinna poolt tulnutel mõtet linna õhtusel tipptunnil sisse ronida . Et äkki teeks Lõunakeskuse ringilt Elva poole kusagil 17.00 ajal , seal vist paremal pool teed mingi hotell...?Oleg P kirjutas:Kuidas sobiks Eedeni keskuse parklas? Kell 16.00 või kel 17.00 ?
Saatsin sulle Marko PS-i !toots kirjutas:Mootorsaani asjus saaksin äkki aidata,kui kellelgi käru ja konks on,saaksin rentida ühe yamaha 750-se võistlussaani,hinnas lepiksime kokku ja lõppkokkuvõttes tuleks teil odavam,kui sealt rentida,ainuke miinus see,et selle peaksite siis Tallinnast sinna ja tagasi vedama.Oleg P kirjutas:On võimalik võtta paariks tunniks mootor saanid, kui palju oleks tahtjaid? Siis saaks ka hinda kombineerida! Ühel saanil võib sõita ka kahe kesti.
Kui huvi,siis ps.
V8
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
oleg, tuled võtad mind kah peale??, ma siinsamas ju
Ehk mahub veel?
Tartu kesklinna sõit sellisel kellaajal on ilmselge lollus, arvestades tartu liikluse uimasust kaotate minimaalselt 30 min. Elva poole pole mõtet kah sõita, see ei jää tee peale.
Kõige lihtsam variant on lõuna keskuse parkla, kuna autosid vähe siis ilmselt mahub ka statoili juurde ära.
Mõtlemisainet teile
terv
erich

Tartu kesklinna sõit sellisel kellaajal on ilmselge lollus, arvestades tartu liikluse uimasust kaotate minimaalselt 30 min. Elva poole pole mõtet kah sõita, see ei jää tee peale.
Kõige lihtsam variant on lõuna keskuse parkla, kuna autosid vähe siis ilmselt mahub ka statoili juurde ära.
Mõtlemisainet teile
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Eks ta mõtles mootorsaani ikka,ma arvan,ei usu,et salvo kelkuOleg P kirjutas:Mida sa Ergo kelgu all mõtled?![]()
Kui sa kell 15.00 liikuma hakkaksid, siis umbes 17.00 peaksid kohal olema.

Võimalik,et jaanuari kuuks saab juba ka paar saani juurde,mida saaks teile kaasa anda,seal kandis peaks päris hea olema saaniga kimada.
Krt,tuleks isegi kaasa,kui samal ajal sünnipäev ei oleks...
Mina hoiaks tehnika ja pidustused lahus ja seega ei tunne erilist puudust seal millegiga ringi kimada ! Olen seda kaine ja värkena piisavalt teinud nii,et sorry....ei võta saanisõidust osaOleg P kirjutas:Ühe saani saaksin ma ise sleppi võtta!..aga oluline ei ole see, vaid see, et kes soovib saaniga sõita, paari inimese pärast ei näe ma mõtet tassida seda saani kaasas.

"kahe-jalaga-maapeal" ürituste vastu pole midagi