kes sind hammustas?Veljo_V kirjutas:no tehke siis orgun ja korraldage!
Viljar kirjutas: Toimumiskoht: Lemme (võib muutuda)
Mina iseenesest olen samal arvamuseleero kirjutas:Minu meelest olgugi traditsioon see koht. Proovitud ja iga kord on kõik 101% kõigega rahul olnud. Mida ei saa öelda mõne muu ürituste kohta, mis igakord ise kohas toimunud on.
Oleks et seal iga paari kuu tagant käib aga aasta on piisavalt pikk aeg et jälle uuesti minna.
Aga muidugi - kui on kui keegi julgeb võtta seda vastutust, et pakkuda välja koht mis on vähemalt sama hea, siis igatahes.
Arvan mina.
Eriti hea oleks kui saaks mere sinna tagumise nurga juurdeHelis kirjutas:Minul ei ole ka otseselt Lemme vastu midagi! Kui saaks sealt tagumise nurga mere äärde siis oleks eriti hea;)
Nuuu Tallinnast läheb niikuinii kolonn mis kohtub pärnus kogunevate masinatega ja Pärnust Lemmeni siis läheb juba kõik koos.P2hkel kirjutas:Nuh siiamaani kuskile üritustele jõudnud ei ole, aga eks ma siis sinna üritan jõuda ja kaaslase võtan kah ilmset kaasa, aga Martin kas stardime koos tallinast äkki ?
sõitsin seda marsruuti just eelmine nädal.Mulk kirjutas:TiitR-ile Parem teekond oleks Tartust Elva-Rõngu-Pikassilla-Tõrva-Karksi Nuia-Abja-Kilingi Nõmme-Tali-Häädemeeste-Lemme.Kõik asfald, eriti hea uus ja kurviline tee Kilingi-Nõmme -Tali vahel.Väldid teetööd Tartu-Viljandi vahel ja kruusatee Lodja ristist(Valga -Uulu mnt, keerak Häädemmeste peale) Laiksaarde(15 km umbes vist).Ise veel ei ole otsustanud, kas saab pihkuse venitada nädala võrra pikemaks ja ka suvepäevadele tulla, eks mingi aeg tuleb ära otsustada.
Tänud mulk. Olematutel teedel ei tahaks jah eriti sportvedruga vuristadaMulk kirjutas:TiitR-ile Parem teekond oleks Tartust Elva-Rõngu-Pikassilla-Tõrva-Karksi Nuia-Abja-Kilingi Nõmme-Tali-Häädemeeste-Lemme.Kõik asfald, eriti hea uus ja kurviline tee Kilingi-Nõmme -Tali vahel.Väldid teetööd Tartu-Viljandi vahel ja kruusatee Lodja ristist(Valga -Uulu mnt, keerak Häädemmeste peale) Laiksaarde(15 km umbes vist).Ise veel ei ole otsustanud, kas saab pihkuse venitada nädala võrra pikemaks ja ka suvepäevadele tulla, eks mingi aeg tuleb ära otsustada.