Kristjan_K kirjutas:niih. siis selline asi. kas keegi võtab peale saugalt 2 inimest peale ja toob tallinna tagasi? sinna saan ma koos kaidoga, aga tagasi peaks keegi teine tooma. halvemal juhul mina koos piigaga. aga vb olen ainult mina.

Ma ei saa midagi lubada, aga äkki on isegi kohad olemas.Kristjan_K kirjutas:Ei ole siis kedagi kelle autos oleks Saugalt tagasitulekuks max kahte vaba kohta?
ja jahNo kui Vilts kohal, siis ega mina ka kuhugi saa jääda Kaido pane mind Viltsiga kuhugi ühte punti, meil omavahel pisike kana kitkuda
Ma ei saa midagi lubada, aga äkki on isegi kohad olemas.Viljar_V kirjutas:Kristjan_K kirjutas:Ei ole siis kedagi kelle autos oleks Saugalt tagasitulekuks max kahte vaba kohta?
Ma usun, et reedel oskan ikka üelda, asi selles, et äkki jään ööseks pärnu kanti.Kristjan_K kirjutas:Viljar_V kirjutas:Ma ei saa midagi lubada, aga äkki on isegi kohad olemas.Kristjan_K kirjutas:Ei ole siis kedagi kelle autos oleks Saugalt tagasitulekuks max kahte vaba kohta?
aga et enne reedet äkki oskad öelda? või hiljemalt reede..
Ei taha kuidagi sinna minna nii et pärast pean hakkama häälega tagasi tulema
Ära karda. Lipumehe töö on ääretult lihtne. Minul ei õnnestunud eelmisel aastal lippu kordagi näidata :) Oled ju vormelitest kindlasti näinud tegelasi, kes vehivad kollase lipuga. Vaat see ongi lipumehe ülesanne. Kahjuks ei saa ma ise seda tööd see aasta teha, muidu teeks hea meelega.Ivar kirjutas:mida peab lipumees oskama ja tegema ? :oops: