Annely on tänase seisuga oma koha minu autos juba broneerinud, kuid koguneda võiksime küll enneerikred kirjutas:sõitsin seda marsruuti just eelmine nädal.Mulk kirjutas:TiitR-ile Parem teekond oleks Tartust Elva-Rõngu-Pikassilla-Tõrva-Karksi Nuia-Abja-Kilingi Nõmme-Tali-Häädemeeste-Lemme.Kõik asfald, eriti hea uus ja kurviline tee Kilingi-Nõmme -Tali vahel.Väldid teetööd Tartu-Viljandi vahel ja kruusatee Lodja ristist(Valga -Uulu mnt, keerak Häädemmeste peale) Laiksaarde(15 km umbes vist).Ise veel ei ole otsustanud, kas saab pihkuse venitada nädala võrra pikemaks ja ka suvepäevadele tulla, eks mingi aeg tuleb ära otsustada.
kilingi-nõmmest pärnu poole on ~10km teetöid, teed seal osaliselt ei ole, venisin esimese käiguga. selles suhtes on kilingi-nõmme - tali marsruut kindlasti parem. Olen ilmselt ise kah see aeg tulemas nii et rõngus/elvas võiks kohalikega kampa küll võtta.
terv
erich
EBK VIIENDAD SUVEPÄEVAD 8.-10. august 2008.
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
mis kell, kus kohas Tallinna tegeleased kohtuvad ennem liikuma hakkamist?!
(kindlasti on sellest kusagil eespool juttu aga hiir ei liigu eelnevatele lehekülgedele)
(kindlasti on sellest kusagil eespool juttu aga hiir ei liigu eelnevatele lehekülgedele)
-= Let The Beat Control Your Body =-
www.tikkija.ee - Firma logo Sinu riietele või muule tekstiilile!
Kui miskit olulist vahele ei tule, siis katsuks tulla küll. Kui Tartust rohkem kui paar autot, siis saab ilusa rivi ka teha
Koht on tegelikult hea. Üks kord käidud
Ja kui kohapealsest poest ostes tunduvad hinnad kallid, siis Treimani poodi on ainult mõned kilomeetrid (jalgsi päris hea trip )
Koht on tegelikult hea. Üks kord käidud
Ja kui kohapealsest poest ostes tunduvad hinnad kallid, siis Treimani poodi on ainult mõned kilomeetrid (jalgsi päris hea trip )
BMW austaja
Tavaliselt on Tallinna omad kogunenud Laagri Maksimarketi juures, aga eks selle kohta tuleb täpsem info siis kui aeg kätte jõuab.Chris kirjutas:mis kell, kus kohas Tallinna tegeleased kohtuvad ennem liikuma hakkamist?!
- Luuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i
- Kontakt:
Te ei kujuta ette, kuidas ma praegu siin tooli peal nihelen. Lõuna-Eesti tuuri tegin kaasa ja sealt tõin kaasa supermälestused Lõkkeõhtu ja Tootsi pissipausid ja... noh...
Teeme siis nii, et kui ma oma auto selleks ajaks liikuvaks saan, siis tulen. Lõuna-Eesti tuurile ma enda omaga tulla ei saanud, seega on minus nüüd see jube naiselik jonn sees, et ma PEAN seekord oma autoga saama tulla Selgus peaks saabuma hiljemalt järgmisel nädalal ehk.
Teeme siis nii, et kui ma oma auto selleks ajaks liikuvaks saan, siis tulen. Lõuna-Eesti tuurile ma enda omaga tulla ei saanud, seega on minus nüüd see jube naiselik jonn sees, et ma PEAN seekord oma autoga saama tulla Selgus peaks saabuma hiljemalt järgmisel nädalal ehk.
Naine roolis, auto kraavis!
BMW 320i e30 90.a.
BMW 320i e30 90.a.
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
vilts, makstud ja palun paranda nimi ära esimesel lehel
augustis näeme
terv
erich
augustis näeme
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
to Viljar: tahaks ka sama asja PS'i mis sa Allar'ile saatsid!Viljar kirjutas:Allarile ja Seixile vastus PSi saadetud.
-= Let The Beat Control Your Body =-
tere
kas keegi viljandist ka hakkab minema suvepäevadele võiks koos sõita ja kui on veel minejaid võiks antila ees parklas kokku saada kl aja paneme hiljem paikka minul punane E36
Ütlege nüüd palun teie targad ja aidake üht lolli soomlast: kuidas see on võimalik et on autodega seotud üritus ja autoga territooriumi sisse söitmine on tasuline??? See kuidagi lihtsalt ei sobi minu mõistusesse... Kas muidu üldse lubate et see sama soomlane sõidaks äkki ürituselt läbi kui seal Pärnu kandis sattuks olema? Ja kas ma pean tõsiselt jalgsi tulema kui 50 Krooni ei maksa?
e12 520i '75, e30 325ix '87, e30 325iA cabrio '88, e34 540iA touring '94