Meeldiv üritus oli ja uute kohtumisteni

Korraldajad

Lisan mõned hommikused pildid ka
akibo kirjutas:Kas team Z-U sõitis su värskeltsoetatud E39-ga? Kui sel kast laiali läks siis on küll äärmiselt jama
Kui siin oli vihje meie kapsaaeda, siis meil (ja koos meiega sealkandis olnud bemmimeeskonnal) oli luba külavanemalt/maaomanikult olemas. Nimelt käis see härrasmees seal autoga vaatamas, kas kõik on ikka korras ja miks inimesed põllul jooksevadiisak kirjutas: Üle põllu edasitagasi täiesti sültide jalgadega joosta ei olnud hea. Aga ausus ei lubanud autoga ka punkti kõrvale üle heinamaa sõita erinevalt paljudest teistest tiimidest nagu me hiljem kuulsime...
sama siin. kui me kohalikelt vahetult enne põldu küsisime " 'tea kus see vesiveski koht küll olla võiks", öeldi lahkesti et sõitke sinna üle põllu, kus see nissan juba seisabiisak kirjutas:mart284 kirjutas:.....
Kui siin oli vihje meie kapsaaeda, siis meil (ja koos meiega sealkandis olnud bemmimeeskonnal) oli luba külavanemalt/maaomanikult olemas. ....
Mustvees on kordon ja paadikai. Sõitsin sealt hommikul läbi. Kuuldes Sinu telefonivestlust kõrvalt pealt jäi mul mulje, et nad taheti pokri pista Kordoni juures. Seega kas nad ikka olid õiges kohas. Vahe on u 300 meetrit.Cardo kirjutas:Kuna Napoleon teatas, et tema on juba ühe jalaga Mustvees pokri pistetud, siis otsustasin mitte probleeme tekitada ja võtsin punkti maha, samas kes seal olid saavad oma punktid kätte, kui saadavad koodi mulle samale aadressile kuhu piltide logifailidgi. Samas, ma ei tea ka millega see väejuht seal oma probleemid tekitas, keegi teine sealt ei teatanud konfliktidest piirivalvega.
Jah, see on Sõidurõõm, paraku sõita küll saime, aga seda rõõmu kippus nii mõnigi asi varjutama. Encounteris oleks kindlasti kommenteerinud seda, et ülesanded olid liiga lihtsad ja vahemaad punktide vahel liiga suured, aga kui mängu nimi juba sõidurõõm on, siis see oli ootuspärane ja selle üle ei kurdagi. Samuti pole mul midagi kobiseda ei mängu formaadi ega reeglite üle, need olid enne mängu teada ja kui üldse poleks meeldinud, siis poleks ka osalenud.iisak kirjutas: Härra Napoleon!
Sinu nutulaul on hale.
See mäng ei olnud Encounter. Loe nüüd uuesti: ei olnud Encounter. See oli Sõidurõõm.
See ei olnud point. Muidugi oleks põhimõtteliselt saanud vette minna ja mingit kompleksi ega foobiat meil vee suhtes pole, lihtsalt eelnevast oli juba piisavalt kopp ees ja esimene mõte oli "järjekordne ämber". Tagantjärele mõeldes - seda punkti oli küll võimalik pimedas võtta, aga jättes kõrvale ujumisriided, milleta tõesti saab hakkama, oleks tõenäoliselt vaja olnud veel pealampi(mis meil küll oli, aga polnud mainitud, et see "must have" varustus on), vähemalt ei kujuta hästi ette, kuidas sinna tavalise taskulambiga ujuma oleks hakanud.iisak kirjutas: See mäng toimus Juulikuus. Uskumatu, et korraldajad võivad tunda kiusatust panna mõni punkt +25`C vette. Veel uskumatum, et see vesi võib märg olla. Ja veel USKUMATUM, et korraldajad ei hoiatanud ette, et vesi on eriti märg tänase mängu ajal...
Mis k..di varustus ja rätikud jne? Pats krunni ja vette-kasvõi alasti. Niikuinii keegi ei oleks vaadanud ja kui olekski?
Asotsiaal, süstal ja koerasitt võivad korraldajatest mitteolenevatel põhjustel vahetult enne objektile jõudmist tekkida või kaduda, aga püstiste naelte, klaasikildude, lahtiste kaevuluukide jms. eest, mis korraldajatele teada on, siiski hoiatatakse. Selle üle ma ei kurdagi, et Sõidurõõmu korraldajad ei hoiatanud, et põder üle tee jookseb või metsas on puujuured, mille otsa komistades kukkuda võib.iisak kirjutas: Samamoodi oleks me võind igakord peale Encounterit korraldajete kallal kiunuda, et miks meid ei hoiatatud näiteks süstalde või koerasita või poolpalja asotsiaali eest kusagil Kopli tagaotsas...
Kui on öeldud, et ajalimiiti ei ole, siis on minu arvates mõistlik eeldus, et vähemalt teine pool mängust on läbitav ka pimedas eriti kui lisame veel asjaolu, et pildimänguga oli võimalus päris palju lisapunkte teenida ja kuna pole teada, palju teised tiimid pilte teevad, siis neid ikka mõistuse piires klõpsisime. Kui teatud punktid on ainult mingitel kindlatel tingimustel läbitavad ja need tingimused pole tiimidele eelnevalt teada, siis on võimalused küll võrdsed, kuid tegemist on pigem loterii kui võistlusega.iisak kirjutas: Ja kes käskis D5 punkti pimedas jõuda? Meie jõudsime sinna vägagi valgel ajal ja ei tekkinud mingeid probleeme. Stardiaeg oli ju kõigil ühine!
Noh jah, sellest saime tegelikult juba ise aru, et oleme oskamatud ja kõik on meie isiklik probleem, sellest ka otsus järgmine kord mitte osaleda. Ääremärkusena võin lisada, et Encounteri mänge oleme läbinud 33, lisaks veel Saabiklubi mängud ja nii enda ämbrisse astumisi kui korraldajatepoolseid suuremaid ja pisemaid vigu on selle aja jooksul ikka nii mõnigi kord ette tulnud. Mõnda oleme huumoriga võtnud ja mõni on ka korralikult juhtme kokku ajanud, aga kunagi, mitte kunagi pole selle aja jooksul veel nii juhtunud, et kogu tiim ütleb nagu ühest suust, et selles mängus me rohkem ei osale. Ja keegi meist pole emotsionaalne tüüp, kes täna pisiasja peale vihastab ja homme selle juba unustanud on.iisak kirjutas: Ahh, mis ma siin ikka seletan. Kahju lihtsalt, et oma oskamatus ja kompleksid korraldajate peal välja elatakse...
ujuja sai ilusti koodi lugeda, samal ajal kui taskulambiga meeskonnakaaslane ujumissillalt poisid valgustas .. sellist asja nimetatakse muide meeskonnatööksnapoleon kirjutas:... oleks tõenäoliselt vaja olnud veel pealampi(mis meil küll oli, aga polnud mainitud, et see "must have" varustus on), vähemalt ei kujuta hästi ette, kuidas sinna tavalise taskulambiga ujuma oleks hakanud.
siinkohal olen sinuga nõus, emumäe punkti ei olnud tõesti kuidagi võimalik ilma koordinaatideta võtta pimedas .. Cardole siin veidike mõtlemisainet, kuidas tagada kõigile võrdsed võimalused ..napoleon kirjutas:Kui on öeldud, et ajalimiiti ei ole, siis on minu arvates mõistlik eeldus, et vähemalt teine pool mängust on läbitav ka pimedas
et tagada kõigile võrdsed võimalused punkte koguda, peaksid sa kõigi võistkondade punktid nullima mustvee osas, kuna sa võtsid ju punkti poole pealt maha ja meil näiteks oli võimalik koodi proovida vaid korra, teadmata kas see oli õige või mitte .. peale seda läks punkt lukku .. ja peale meid oli ju veel tulijaid.Cardo kirjutas:Kuna Napoleon teatas, et tema on juba ühe jalaga Mustvees pokri pistetud, siis otsustasin mitte probleeme tekitada ja võtsin punkti maha, samas kes seal olid saavad oma punktid kätte, kui saadavad koodi mulle samale aadressile kuhu piltide logifailidgi.