Sai ka natuke fotokat kasutatud

Lasnamäe kanalis on ikka traditsiooniline Speedest. Vastuseks sinu küsimusele, millal Rock Race Lasnamäe kanalis on, vastan, et sel aastal kindlasti mitteRelk kirjutas:Järgmine aasta võiksid nad ka pangaautomaadi välja panna. Krt![]()
Millal see Rock Race lasnamäe kanalis on?
Pärnu Rock on juba r(R)ase?Diana kirjutas:Lasnamäe kanalis on ikka traditsiooniline Speedest. Vastuseks sinu küsimusele, millal Rock Race Lasnamäe kanalis on, vastan, et sel aastal kindlasti mitteRelk kirjutas:Järgmine aasta võiksid nad ka pangaautomaadi välja panna. Krt![]()
Millal see Rock Race lasnamäe kanalis on?![]()
Rock Rase toimub tavapäraselt Pärnus.
Performance show oli ok, tore oli seal näha ka tuttavaid autosid (Meph ja Pille)
Ma pidasin 2 eri üritust silmas.tanelp kirjutas:Mul jäi hinge kripeldama ainult kehvapoolne valgustus (kohati), aegadest mitte kinnipidamine (helirõhuvõistlus, pühapäeval kell 10 vennad alles lasid lappidega autosid puhtaks jne) ning eri muusikastiilide üksteisest üle karjumine. Kaunite piigade vastu ei olnud mul küll midagi, aga autodest oleks tahtnud (eriti mõnest) rohkem informatsiooni lugeda.
Niipalju negatiivsest küljest, plussideks ikka üsna suur ja mitmekülgne väljapanek ja nagu ikka taskukohane hind.
Ootan põnevusega, millega järgmisel aastal välja tullakse, seniks aga jääme ootama Lasnamäe 1/8 mile ning Rock Race'i.
DaveW kirjutas: kuid mõned asjad olid mulle liiaks (ala roosa karv salongi vaibaks - Audi A4 ja)