Libedat nautima
Libedat nautima
Kui ilmataat lubab, ehk läheb mingi seltskond näiteks Tabasallu libedat nautima ?
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
mul sama.
Nagu omaette riigis elaks, nii kui suurelt teelt maha keeran on ilus talv.

Nagu omaette riigis elaks, nii kui suurelt teelt maha keeran on ilus talv.

Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Ega meilgi libedast lumeteest puudus pole. Ometi mul üks mure. Eelmine töö auto oli Lada 110 - Sai sõidetud nii külg kui pepu ees. Olenemata kiirusest lihtsalt hoidis tema vaid talle teadaolevat sõidujoont. Kohe mingit pidamist polnud. Nüüdseks on Zafira - no nii ja naa. Korralikud lamellid all ja seetõttu pidamine veidi teisest klassist. Touringuga seevastu libedamõnude nautimisest välja ei tule. Naelad all normaalsed ja lihtsalt hoiab ennast teel lausa vaakumiga kinni. Ekstreemi muidugi saaks teha aga .... Värsked kogemused kõigi kolme suhtes ja lihtsalt ei usuks sellist erinevust kui poleks ise tajunud.
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
ootan kah et veekogudele tekiks jääpeale, eriti tammemäe karjäärileViljar kirjutas:See rada muidugi on seal suht kehvake, aga tunde saab kätte ja ei ohusta teisi.
Ma ise ootan mõne järvekaane jäätumise ära ja siis naudin täie hooga

- Ilus Punane
- Huviline
Kas sinna Tabasallu niisama tasakesi päeval ka saab sõitma minna? Kiirusel alla 50km/h? Mul probleemiks see, et autot eriti hästi ei tunne ja tahaks sinna lamelliga sõitma minna (lumekattele). Harjutamise mõttes. Ma praegu vaatan et siin Tallinnas igasuguseid hulle kupatab, ei taha nende sarnaseks saada...
või on kuskil veel mõnda sellist rada, mis oleks libe, lage ja legaalne st rada minusugusele äpule talvel?
Teiega sinna ma ei tuleks, minusugune tigu rikub teiste lõbu ära.

või on kuskil veel mõnda sellist rada, mis oleks libe, lage ja legaalne st rada minusugusele äpule talvel?
520i 1992 E34 110kW
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
mine rahulikult, mittek eegi ei tule sind segama, see tegelikult ongi õppe sõidu plats, ja kihutavad hullud lased lithsalt mööda, siis kui kõva miinus kraad tuelb siis pead tammemäele tulema kupatamaIlus Punane kirjutas:Kas sinna Tabasallu niisama tasakesi päeval ka saab sõitma minna? Kiirusel alla 50km/h? Mul probleemiks see, et autot eriti hästi ei tunne ja tahaks sinna lamelliga sõitma minna (lumekattele). Harjutamise mõttes. Ma praegu vaatan et siin Tallinnas igasuguseid hulle kupatab, ei taha nende sarnaseks saada...![]()

- Kristjan_K
- Huviline
Mina sain eile kiilasjääd nautida tallinna kesklinnasJarlo kirjutas:hea meelga mõnuleks natuke kuskil libeda peal...Tallinnas pole ju lund nagu ollagi. Kui leiad mõne kõrvaltänava, siis saab aru, et ABS ka olemas![]()
Kui seal Tabasalus korralik lumi peal, siis võiks proovima minna, aga kui asfalt väljas, siis naelasid peedistama veel ei läheks.

Esimese hooga ehmatasin ära, teistkorda enam kõrvaltänavatesse ei kisu

Täitsa tore kogemus oli, vajutad pidurit, auto sõidab edasi, abs hakkab tööle, auto sõidab edasi, saad seisma, vajutad gaasi, auto seisab paigal

- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
tulge parem mulla kylla mul siin isiklik jäärada metsavahel
3 käiguga 1200 pöörde pealt kylg ette saada pole yldse probleem. ainuke jama see et igapäevane kodutee on see mul 

'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- Kristjan_T
- Huviline
Maardu järvel oli super.heigosan kirjutas:Kas see-aasta kordab sama üritust mis sai osa raffaga läbi viidud Maardu järvelvot see oli juba midagi

Aga pärast selgus et sinna tegelikult ei tohi peale minna. Ja järgmistel päevadel käijad said politseionude käest maksekviitungid.
Sellegipoolest, mingi hea koht võiks Tallinna lähedal olla küll. Igal aastal see sama jutt...