Sulgeme teema.
Sulgeme teema.
Rääkigu rahvas... mis arvate, paneks miskise kuupäeva paika ja korraldaks asja ära...
Viimati muutis H_Margus, 24.09.2006 01:55 53, muudetud 14 korda kokku.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W212 E500
Kokkusaamine
Tere!
Aga ärge tehke sellist Tallinna keskset kokkusaamist, siis on nagu Tartu ja Pärnu E34-d väheke ebasoodsas seisus. Tehke näiteks Kesk-Eestis. Kuskil Paide lähedal on forellipüük.
Ega tõesti kokkusaamiseks pea kuskil mingit suvemaja rentima. Pigem väike väljasõit kõigile kuhugi huvitavasse kohta. Ärge pahandage, kui oma arvamust avaldasin.
Oli lihtsalt minu isiklik mõte, kuigi sõidan E36-ga.
Tervitades
Tomso
Aga ärge tehke sellist Tallinna keskset kokkusaamist, siis on nagu Tartu ja Pärnu E34-d väheke ebasoodsas seisus. Tehke näiteks Kesk-Eestis. Kuskil Paide lähedal on forellipüük.
Ega tõesti kokkusaamiseks pea kuskil mingit suvemaja rentima. Pigem väike väljasõit kõigile kuhugi huvitavasse kohta. Ärge pahandage, kui oma arvamust avaldasin.
Oli lihtsalt minu isiklik mõte, kuigi sõidan E36-ga.
Tervitades
Tomso

Re: Kokkusaamine
Kuna väisan enamuse ajast Järvamaa teedele-tänavatel, siis oskan ka seda kanti valgustada.tmw kirjutas:...Tehke näiteks Kesk-Eestis. Kuskil Paide lähedal on forellipüük.
Ega tõesti kokkusaamiseks pea kuskil mingit suvemaja rentima.
Kui jutt läks forelli püügi peale, siis seda saab teha Türi-Allikul "Veskisilla" motellis. Lähemalt sellest "Veskisilla"kodulehel, kuid uurige sealt ka muid vabaaja veetmise võimalusi ja kindlasti ka SEDA!
Kui pidu jälle kodule nii ligidale tuuakse, siis kindlasti ise kohale ning võtan ka oma 10 sõpra kaasa

Ma ka E 34 roolin. Saada kokku -vahva, Panna pidu - vahva, magada hotelli soojas toas - mõnus. Samas saab ka edukalt telgis ja autos ööbida (nagu me kanuumatkas tegime) Kokkusaamisi annab organiseerida söömisega suvilas, majutusega hotellis, istumisega kännupeal ja veel 100 varianti. Pärnu piirkonnas saime eelmisel kevadel koku Rae järve ääres. Ilma majutuse, ööbimise ja suurema orgunnita. Katusealune grilliks, istumiseks pakud ja läpakas video vaatamiseks, Kes käisid, teavad millest jutt. Ma siin arvan, et esmalt teeks selgeks mida kokkusaamiselt oodata ja siis saaks asukohti/suvilaid jne jne planeeerida.
Andres
Andres
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
mai teisel nädalavahetusel oleks isegi asjast huvitatud,
Kuna mul aga suvilat ei ole siis kohta välja pakkuda ei oska.
Aga kuskil pärnu või keskeesti kandis oleks täitsa normaalne.
Kuna mul aga suvilat ei ole siis kohta välja pakkuda ei oska.
Aga kuskil pärnu või keskeesti kandis oleks täitsa normaalne.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
M6tlesin just sama,et kindlapeale ei pea ju hotellis v6i suvilas öösel olema,saab väga hästi ka telgis magatud (kes magada soovib,kes mitte)
Olen enam,kui kindel,et sellest tuleks hea suvealgus pauk
Organiseerijatele siis sooviks külma närvi aja kokkuleppimisel,et v6imalikult paljudele ajaliselt sobiks.
Olen enam,kui kindel,et sellest tuleks hea suvealgus pauk

Organiseerijatele siis sooviks külma närvi aja kokkuleppimisel,et v6imalikult paljudele ajaliselt sobiks.
Ei tea kas säärase ilmastiku oluga mätas mais veel liiga märg ei ole, et sinna istuda ja selle kõrvale pärast magama heita
Aga kui pidu saab, kes siis ikka magama läheb 
Kui nüüd ainult koha ja kuupäeva suudaks paika panna. Mai keskpaik suht kaugel, teema võib selleks ajaks maha jahtuda. Ma nihutaks seda asja aprilli viimasele nädalavahetusele, et siis 28-30. Neist päevadest midagi. Aga siis telkimisest kindlasti midagi välja ei tule, kui me just ekstremistideks ei hakka

Kui nüüd ainult koha ja kuupäeva suudaks paika panna. Mai keskpaik suht kaugel, teema võib selleks ajaks maha jahtuda. Ma nihutaks seda asja aprilli viimasele nädalavahetusele, et siis 28-30. Neist päevadest midagi. Aga siis telkimisest kindlasti midagi välja ei tule, kui me just ekstremistideks ei hakka

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
aprilli lõpus e.30 aprill ju see haapsalu üritus, kuhu plaanitakse suurema kambaga minna.
Aga paneks selle kuupäeva siis paika ja peale seda saab vaadata kes saab tulla ja kes mitte.

Aga paneks selle kuupäeva siis paika ja peale seda saab vaadata kes saab tulla ja kes mitte.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Tarmo kirjutas:aprilli lõpus e.30 aprill ju see haapsalu üritus, kuhu plaanitakse suurema kambaga minna.![]()
Üritaks kokkusaamise ikkagi Mai teiseks nädalavahetuseks bronnida, Aprilli lõpp, endal suht segane hetkel.
idee 5+ aga kuskil suvilas/hotellis magada suht jama.vabas looduses ikka,väikse õlle ja grilliga ja pärast telki tudile
ja asukoht pole tõesti määrav faktor,pigem see,et ei kavatse mingit 5-6sotti hotelli eest maksta ja teiseks,kui tuleb mingi 20-30+ autot ja igas autos vähemalt 2-3 inimest,siis tahaks näha seda hotelli keskeestis,kuhu se kamp kõik ära mahub.

Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)
Vat see on julge sammtoivoku kirjutas:lugege end kokku, on mingi pisi tilluke võimalus,et minu juures saab kräshidahoov on maja on ka, ise asi kas leian paarikestele koha kus privaatselt olla.
sõidan kah 34ga ja tahaks kah osa võtta, aga paidesse ei tule ma never ever, sest vihkan seda kohta siin eestis

Mercedes EQS 450+ 2022
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
nu viimane grill yritus läks enamvähem ,sest noh kindlasti ei viitsi paljud jääda ööseks kaa aga suurematele joodikutele ikka mingi koha leiab ja mingi padja kah vast pea alla, tekke vist eriti palju pleViljar kirjutas:Vat see on julge sammtoivoku kirjutas:lugege end kokku, on mingi pisi tilluke võimalus,et minu juures saab kräshidahoov on maja on ka, ise asi kas leian paarikestele koha kus privaatselt olla.
sõidan kah 34ga ja tahaks kah osa võtta, aga paidesse ei tule ma never ever, sest vihkan seda kohta siin eestisaga tõesti kui meid väga palju ei ole, siis miks mitte, tuleksin kaeksin ka saku kandi, üle pika aja üle

ning ilsuate e34de vastu pole mul miskit, eriti kui need kõik mul maja ees seisavad

Njah... tundub rohkem üheks teiseks ürituseks kujunema...
Mida arvate Randose pakutud varjandist, või tuleb kellelgi miski sarnane sobilik avalik platse meelde.
Üritus võiks sobida ka pisiperedele, ning hiljem kellel soovi võiksid veel kuhugi maanduda, et tõsisemalt aeg maha võtta.
Kuupäevadest võiks paika panna nt. 13-14 mai.
Mõtleme, uurime ja paneme hääd ideed kirja.

Mida arvate Randose pakutud varjandist, või tuleb kellelgi miski sarnane sobilik avalik platse meelde.
Üritus võiks sobida ka pisiperedele, ning hiljem kellel soovi võiksid veel kuhugi maanduda, et tõsisemalt aeg maha võtta.

Kuupäevadest võiks paika panna nt. 13-14 mai.
Mõtleme, uurime ja paneme hääd ideed kirja.