Tere.
Vaatan, et mul siin üks vana teema üleval, mis vajaks lõpetamist.
Käisin Riias üksinda ära, kusjuures see oli minu esimene Riias käimine ja veel autoga. Riia leidsin küll ilusti üles, kuid linnas läks veidi keeruliseks, kuna kaart ei olnud just kõige täpsem (Selverist ostetud tilluke voldik). Kaardile olid kantud vaid suuremate tänavate nimed. Seetõttu olin sunnitud mõned korrad peatuma ja teed küsima. Kummalisel kombel ükski kohalik minuga vane keeles ei soovinud eriti rääkida. Mina küsisin vene keeles, nemad vuristasid läti keeles vastu. Ei aidanud mind ka see, et selga panin spetsiaalselt eesti keelse särgi (Eesti BMW Klubi

). Isegi eesti keelne auto number ei päästnud mind läti keelest. Tuli vaid öelda, et ma pole kohalik ja siis saadi ilusti vene keelega hakkama. Kõige parem lugu juhtus siis kui Arena's garderoobist oma jopet tahtsin kätte saada. Neiu otsis tükk aega enne kui õige jope üles leidis ja kui lõpuks mulle üle andis ütles midagi kohalikus keeles ja hakkas naerma. Mina loomulikult ei saanud muffigi aru, võtsin jope, naeratasin vastu ja läksin minema.
K-1 võistlus oli ikka kogu raha väärt. Suurem osa matidest lõppesid enneaegselt nokaudiga. Turniiri võitja Zabit Samedov (22a) valgevenest valdas suurepärast tehnikat ja oli võitu väärt. Mina hoidsin samuti talle pöialt. Riia turniiri võiduga lunastas ta endale pääsu Jaapani turniirile, kus võistleb kaheksateist parimat sportlast.
Järgmine aasta pidi K-1 uuesti Riias toimuma ning ka siis on mul kindel plaan sinna vaatama minna. Kuid selleni on veel piisavalt aega.
Üritust kanti hiljuti üle ka vene kanalilt Pervõi Baltiskij Kanal.
Tagasisõit Eestisse nii lihtsalt ei läinud. Kõigepealt eksisin ma mitu korda Riias ära. Vaatasin et üks Eesti numbritega auto sõidab ees ja võtsin kohe sappa. Lootsin, et ehk ta ikka Eestisse sõidab. Lootused purunesid kildudeks kui ühel hetkel avastasin end tont teab kust. Tuli hakata mälu järgi tagasi sõitma alguspunkti.
Tänavate nimetusi oli võimatu lugeda, sest need olid trükidud liiga võikese fontiga. Selleks et enda asukoht tuvastada, tuli autost välja risti üle tänava joosta. Paremal juhul oli tänava nimetus ka minuga ühel pool teed. Autos tuli end kaardilt üles leida. Nagu alguses mainisin ei olnud kaart kah suurem asi, seega enne kui autost välja ronisin pidin veenduma, et teed ikka piisavalt laiad oleksid, ainult sellesel juhul oli lootus kaart reaalse maailmaga kokku viia. Maantee tähistus A1 oli ka vaid mõnes üksikus kohas, ning selle järgi sõites võis veel rohkem eksida. Lõpuks tuli appi sisetunne, kes mu maanteele välja juhatas.
Kuid ega's sellega minu kannatused veel lõppenud. Kella vaadates tundus nagu oleks aeg vahepeal kiiremini edasi liikunud. Natuke veel ja aeg oleks olnud sealmaal, kus mul tavaliselt uneaeg hakkab....kuid mitte sel korral. Ees oli ootamas mitu tundi ja mitusada kilomeetrit monotoonset maantesõitu. Algul oli kõik tip-top, kuid mingi aja pärast tahtis unemati külla tulla. Ei jäänud muud üle kui väike ringutus peatus teha....ja siis veel üks....ja veel üks ja nii umbes kokku kümme korda. Korra sai unemati peletatud kui ühele Porschele tuulde võtsin. Üleliia kiiresti ta õnneks ei sõitnud. Kuid mingil hetkel keeras ta teelt maha ja jälle pidin sõitu jätkama koos unematiga. Vahepeal mõtlesin, et vaatan kuskil külalistemajas ööbimiskohta, kuid kõigis kolmes kohas kus vaatamas käisin olid kõik tuled kustus ja pererahvas magas ilmselt sügavat und. Ei tekkinud erilist tahtmist ukse taga prõmmima hakata. seda enam, et kõik need kohad asusid suurest teest eemal metsatuka sees. Lõpuks sai siiski ka oma koju.
Ega jah, üksi sellist pikka sõitu eriti ei naudi.
Neile kes kogu minu juttu lugeda viitsisid või ei viitsinud (millegi pärast arvan, et viimaseid on siis enamus) on ka mõnen fotod Riiast ja spioonfotod K-1'st. Spioonfotod selle pärast, et ametlikult seal pildistada ei lubatud. Kuigi alguses kui Eestist sinna helistasin, siis öeldi et võib. Mul vedas, et üldse aparaadiga läbi lasti. Turvamees kutsus mind kõrvale ja siis oli vaja talle seletama hakata, miks ma fotoka kaasa võtsin. Õnneks oli tegu mõistva mehega.
FOTOD K-1